2018 Guy Alımı
-
Şükür gelmiş .. arkadaşlar bu alım neyin nesi biri açıklasın 1000 guy olamaz bu başka bi durum diyin lütfen
-
@maxmin dün formumun bozulmuş haline 10 bine yakın insan girmiş istatistikleri görünce şaşırdım.
-
Girer tabi dün tam da foruma ihtiyaç vardı.. hiç olmadık zamanda gitti sistem
-
Sonunda foruma kavustuk
-
1000 vmy de deniyordu ben vmy yi yanlış mı okudum
-
Alım açıklaması yapıldı ama taşları yerine oturtamadik . 1000 guy sa bunca ay beklemeye hayli az bi rakam . Kurum içi alımsa diyecek söz yok. Sn maliye bakanı ayrıca twitter üzerinden aciklasaydi keske 2000 kişilik alimin hangi unvanlar için olacağını.
-
Neyse geldiğine göre forum teknik arıza değil de bakanın açıklamasını konuşalım arkadaşlar anlayan var mı 1000 gelir uzmanı denilmiş ama?
-
1000 vmy çok yüksek 1000 guy da çok az ..
-
Bu alınacak olan 1000 denetmen vergi denetim kurulu yani müfettiş yardımcısı alımı mı olacak ?
-
Eğer 1000 vmy alacaklarsa bundan sonraki bir 3 4 yıl vmy alacaklarını ben zannetmiyorum. Bizim zararımıza olur bu
-
@sayıştay hocam gelen kadroyu iptal mi ettirelim napalım yani öyle alışmışız ki 100-200 kişilik ilanlara fazlası gelcek olursa neler düşünüyoruz
-
@hoyuelo bin vmy çok değil aslında alım zaten bekliyorduk. Sorun şu ki alınacak vmy lerin çoğu eğitimde eleniyor girerken bunu dikkate almak lazım.
-
arkadaşlar kpss den sonra gelir ilanlar dimi ?
-
bu denetmen denilen şey yeni kurulan risk birimi için olmasın? vmy olsa vmy derlerdi ya
-
İptal değil de bu guy için 1000 kişi arttırılmazsa bi sürü emek zayi olacak ilk 7000den sonrası için şans kalmaz
-
@aliveli bin çok değil elbette ama 1000 vmy ilanıysa eğer guy da en az 3000 filan olmalıymış o zaman şaşırmazdık. Beni şu an tek düşündüren 1000 guy meselesi
-
@oflu61 kpssye daha çok var, öncesinde gelir
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@oflu61 kpssye daha çok var, öncesinde gelir
Çok kişi bu ilanları beklıyordu . Kpss den önce gelsin bir an önce herkes amacına ulaşsın
Benim kpss puanım artık gecersiz .
Bana kalsa 2018 kpss si yapıldıktan sonra alınsın ki bende girebileyim -
İki ilanın aynı döneme gelmeside kötü oldu
-
@oflu61 kpss sonrasına bırakılırsa isyan çıkar