2018 Guy Alımı
-
1000 kişilik Guy alımı ilanı bence 2 ye bölünecek. Bir kpss öncesi bir de kpss 2018 sonrası artı oy kazancı telaşları da var. İki defa alıma çıkarak aynı sayının içinden devam ederler
-
@irmak yok artık olamaz olmamalı.. 500 guy ilanı mı olurmuş tövbe diyin
-
@irmak, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
1000 kişilik Guy alımı ilanı bence 2 ye bölünecek. Bir kpss öncesi bir de kpss 2018 sonrası artı oy kazancı telaşları da var. İki defa alıma çıkarak aynı sayının içinden devam ederler
hayal gücünüze hayran kaldım.
-
@hoyuelo daha önce olmuştu 500 kişilik guy alımı yılını hatırlamıyorum da antalya ve bursa içindi galiba 250-250 şeklinde, alınacak kişi sayısının 10 katı çağrılmıştı
-
@rootofallevil 500 kişilik alım oldu ama toplamda o yıl içinde 3000 guy felan alındı o yüzden yalandan yere korku yaratmayın. 2018 sınavı öncesi bir alım olacak ve bu sayı 1000 in altına düşmez.
-
1000+1000 olsa sınav öncesi keşke
-
Arkadaşlar 1000 vmy hayal. Kurum aldığı 5000 kişiyi nasıl elerim derdinde. Bu şekilde yüksek alımlar yapmıycaktır. Yetişirse KPSS den önce 300 kişilik alım olabilir. Guy için ise bastırmanız gerekiyor. 1-2 ay sonra hareketlenme olacaktır.
-
@irmak Bunu ciddi ciddi mi söylüyorsun merak ettim
-
@gmzankr066 sınav öncesi 2 ilan gelmez gibi. Zaten duyumlar nisan ayında ve ekim ayında ilanların geleceği yönünde.
-
@safitürk69 kardeşim bastırmayla filan bişey olmuyor. İlan zamanı geldiğinde yayımlanıyor. Hiç yalandan etkinlikler sayesinde oldu filan kimse kimseyi yemesin.
-
@safitürk69 Bekir Bey denetim elamanı dedi zaten. Vmy nin yanında başka unvanlarıda kastetmiş olabilir henüz belli değil.
-
@oguzidane bende öyle düşünüyorum. 3000 4000 alım olurken etkinlikle mi geldi sanki. 70 puan üstü 20 bin kişi var ilan bekleyen ve bu kişilere bakıpta burdan bir oy hesabı yapmaz hiç bir hükümet. Sadece canı isterse tepki verir ya da kulak arkası eder.
-
@oguzidane kardeşim sen geçen sene de vardın. Mektup, etkinlik felan yapmasak o ilan gelmezdi. Gelsede İnan KPSS sonrasına kalırdı..Kurum zamanı gelince ilana çıkar diyosanız çok beklersiniz. Bekletirler yani. Önemli olan ilanı erkene aldırmak.
-
@safitürk69 belki 2000 gelmezdi ama 1000 gelirdi.
-
@hoyuelo yani olmaz diye bir şey diyemiyorum artık.. olan yıllar olmuş vmy nin sayıyı doldurması da korkuttu sanki bu konuyu doğruluyor gibi geldi hayırlısı ne diyim ki...haksızlık..
-
@maesteo yok ben ciddi ciddi söylemek hiç istemem gönlüm 3000 istiyor etkinliklerde hep sayıyı vurgulamaya çalışıyorum bugün bir ark dedi belki bu şekil olabilir olmuş zamanında dedi ondan
-
@safitürk69 tamam 1000 vmy hayal dogru ama 1000 denetim elemani alımı ne olcak.
-
Hemen sizlere gecen yili hatirlatiyim belki yeni guy ilani bekleyecek dostlarimiz sureci tam bilmiyordur.Gecen yil nerdeyse p35i 90 ustu olan adaylar maksimum 5 sinav gordu.Gecen yil asiri kit gecen bir yil oldu.Ve p35i 90 olan bir aday sgk denetmenligi yada vmy oldu.Gelelim guy ilanina.Sayin Naci Agbal twitterdan artik baskilara cevap verip 2000 gelir uzmani ve 300 vergi mufettisi alcagiz dedi.Ilanda 1Nisan cumartesi gunu geldi.Bu nedenle ilan cok yakin dostlar.Ancak 1000 guy az gibi gorunsede aslinda isin sırri 1000 denetim elemani kadrosunda yatiyor bnce.
-
@safitürk69 hocam kesinlikle çok doğru gecenyıl yapılan etkinliklerin mektup etkinliği gazeteye ilan vermek gibi etkinlikler çok fayda sağladı bu yıl ise gecenyıla göre daha az etkinlik yapıldı gecenyıl ilan için baskı fazlaydı
Bu yıl ise yok denecek kadar az... -
Keşke o sponsorlu Twitter etkinliklerine harcanan paralarla yine gazeteye ilan verilseydi
Bi de şu memurlar net bizimle ilgili bi haber yapsa çok iyi olucak onlar da bizi hiç görmüyo