2018 Guy Alımı
-
@gmzankr066 Pazartesi etkinlik varmış onda memurlar net’i bol bol etiketlesek haber yapmasını sağlarız belki diye düşünüyorum
-
@maesteo deneyelim tabi
-
Mesaj kutumda öyle birkaç mesaj var ki gerçekten üzdü ... neymiş efendim Guy ve vmy için ben neden boş yere milleti umutlandiriyormusum , yok efendim neden hayal tüccarlıgi yapıyormuşum, efendim söyleyeyim neden salliyormusum... Çünkü dershane sahibiyim daha fazla öğrenci kaydedebilmek için , çünkü kitaplarım var daha çok satabilmek için, hatta forum editörleriyle anlaştım başlıga yazılan her cevap için bana ödeme yapıyorlar onun için ...
-
@can-mavi hocam sen bosver o hadsizleri biz seni biliyoruz
-
@can-mavi Hocam onları hiç sallama hiç bitmedi bu tipler... beğenmiyorlarsa okumasınlar
-
@can-mavi
Şaşırdık mı? Hayır:)
Zamaninda sevgili Priss' i de böyle söylemlerle küstürmüşlerdi. Şimdi de aynı şeyi size yapıyolardır. Bence cevap bile vermeyin:) Duyumlar sayesinde ders çalışmaya başlayan birsürü kişi var.
10 duyumunuz çıkar, 1 duyumunuz çıkmaz; çıkmayan duyumu söylerler de 10 tanesinden hiç bahsetmezler. Umursamayın:)
Sevgiler. -
@can-mavi her zaman var onlar gibiler.Foruma zerre katkıları yok ancak milletin arkasından sallarlar.
-
@can-mavi hocam aylardır ders çalışamıyorken sizin duyumunuzla motive oldum aylar sonra kitap açabildim. Meyve veren ağaç her daim taşlanmıştır. Ne olur siz kulak asmayın Allah sizin gibi insanların sayısını arttırsın ve sizlerden razı olsun bizim size ihtiyacımız var
-
@can-mavi inan banada birisi yazmıs yok millete umur verme 1000 vmy kesin olmazmis gibi bir sey yazmis cevap bile vermedim
-
@can-mavi dostum meyve veren ağaç taşlanir it ürür kervan yürür sen yoluna bak burada sana inanan çok kişi var senden güzel haberler bekliyoruz sakın kendini üzme
-
@can-mavi hocam her sepette çürük elma vardır ama istisnalarin kaideyi bozmaz takmayin hocam
Guy icin hayırlı haberinizi bekliyoruz -
@1903bjk katılıyorum sanaaa
-
@bybredd
Çünkü sen de bi guyzedesin -
@can-mavi Güzel insan. Yorum yapıp seni özellikle bizden bir çıkarın varmışçasına töhmet altında bırakmak istemezdim açıkçası. Ancak suskunluğumuz da bu anlamsız düşüncelere meydan bırakır kanaatindeyim. O nedenle bir kaç şey söylemek isterim. Her şeyden evvel biz senden eminiz, bu yüzden söylenenleri kafana takmanı ve üzülmeni istemiyorum. Seni bilen herkes zaten durumun farkında. bilmeyen de kendi gibi bilir. Tüccar zihniyetli olanlar emin ol burada kim yazıyorsa bir şeyler onu trilyonlar kazanıyor falan sanıyor. Ya da bilgi alabilen herkesi ha deyince Bakan ile görüşebilen torpilli kişi olarak tanımlıyor. Kişi karşısındaki insanı niyetince görür ve tanımlar. Herkesi tanımlamak da bir hastalıktır. Allah şifa ve hidayet versin bu arkadaşlara.
Şöyle bir durum var ki şu anda Maliye Bakanlığı başta olmak üzere hiçbir kurum hakkında net bir malumat edinmek mümkün değil. Bunu belki bugüne dek en az 50 tane haber getirmiş birisi olarak ben söylüyorum. Nedenini de defalarca izah ettim sizlere, kurumların hemen hemen hiçbirisinin somut bir planı yok. Anlık kararlar ile süreçler işletiliyor. Plansızlığın en açık örneği kurumların sonuçları açıklamak hususunda bile süreçleri ne denli yönetemiyor oluşudur. Alımlar bir plana bir ihtiyaç silsilesine tâbi değil. Çoğu vakit özellikle populist olabilecek alımlar başka saiklerle gerçekleştiriliyor. Piyasa rahatlatma diyebilir buna özetle. Bu noktada bir bilgi olması mümkün değil. Planlar var evet, ama kimse diyemez ki kesin olarak şu dönemde, şu tarihte alım yapılacak. Maliye Bakanlığı'nın her unvanı için alım planı mevcut. Hatta rakamlar 3 aşağı 5 yukarı belirli aylardır konuşuyoruz bunları. Ancak alım süreçleri bir an karar verilirse başlatılacak. Bu nedenle kimsenin yüzde yüz bir şey söylemesini beklemek anlamsız. Şu bahsedilen guy ve vmy alımları. Bunların planının olduğunu @can-mavi daha evvelinde @Priss ve biz de dile getirdik. Alım planı var. Bunu söyleyenler de kurumda muteber insanlar. Ancak nokta atışı şu tarih demek olanaksız. Olan haberi getirmek de kabahat ise dostlar o zaman hepimiz susalım. Sizler de dersinize bakın. Her halukarda yapmanız gereken şey ders çalışmak iken buna az da olsa moral desteğinde bulunan herkesi küstürün rahatlayın.
Artık asgari gözüküyorum buralarda özellikle guy konusunda bir haber alınca kılı kırk yarıyorum bir şey söylemek için. Yegane sebebi ise malesef karşılaşılan şu tavırdır. Ne kıymetli dostlarımızın üzülmesini isteriz ve buna müsade ederiz, ne de biz kendimizi üzdürürüz. Bunca uğraş ve iyi niyet bu şekilde çiğnenmemeli çok yazık bu durum. Halis niyetle bazı dostlarımız öfkesine yeniliyor bu olur, olacaktır. Süreç yıpratıcı bunun farkındayız. Ancak farkında olduğumuz bir şey daha var, sırf örselemek, incitmek için konuşanlar var. Belki bir yerlere bağlı olarak yapıyorlar bunu belki de sadece içlerinde hüsn-ü zan kalmayışından bilemeyiz ancak buna müsade etmeyiz. Gönül yapmayı, yıkmaktan eftal gören herkese kapımız da meclisimiz de açıktır. Geri kalanlar ise mümkün mertebe artık dostlarımızı yıpratmasınlar.
Saygı ve muhabbet ile dostlar.
Allah yâr ve yardımcınız olsun. -
@1903bjk karıştırmaaa orayı aramızda
-
Alınacak 1000 kişi kurumiçi herhalde tugrul kocer twit attı 10 15 güne bakan açıklar diye.
-
@paretowilfredo eyvallah kardeşim sağolasın ... birbirini yüz yüze hiç görmemiş ancak en az 3 senedir forumlarda ve mesajlara birbirini tanıyan iki insan olan sen ve ben biliyoruz ki oluşan samimiyetin önüne hiçbir şey engel olamaz... ilk yazışma ya başladığımızda ikimiz de iaşsiz kurum sınavlarına hazırlanıyor mülakatlardan eleniyoDuk, aynı yolda yürüdük , hatta ben hep senin forum vs gibi mecralarda paylaştığın duyumlar ile ders çalışmayı hiç bırakmıyor sınavlara da bu sebeple eksiksiz giriyordum, yaklaşık 3 4 sene evvel yazdığın mecrada "daha paylaşım yapmayacağım" yazdığında kendi kendime "ne istediler adamdan anlamadım hiç olmazsa sayesinde ders çalışmayı bırakmıyoruz , sayesinde 3 aşağı 5 yukarı ilan gelmeden önce açılması muhtemel sınavlara çalışıyoru" diyordum ... Aradan geçen 3 4 seneden sonra vaziyette bak ... kaldı ki kpss puanim her taşra Uzmanlığına yettiği halde hiçbirine basvurmuyorum , Memleketim için Guy açıldı ona bile başvurmadım işi olmayan 1 kişinin bile hakkına girmemek için kaldı ki başvuran kazanabilecek potansiyeli kendimde goruyorum, böyle düşünen bir insanın ne gibi bir art niyeti olabilir bilemiyorum ... 3 4 sene önce de adamdın , şimdi de adamsın, kal sağlıcakla ...
-
@meç Bizim iş yattı o zman ne diyelim güçlüler yine kazandı ...
-
@maesteo Bende baktım o twitten o sonuç çıkmaz hocam hemen karaları bağlama.Adam orada da yeni bir gelişme ihtimali var yazmış.
-
@fernando-reges Hocam o adam diyorsa altı doludur ,hep öyle oldu çünkü