2018 Guy Alımı
-
@gannicus Sevmesek te sıcakkanlı birisiymiş. Aksi olmadıkça bir şeyler sorabilirsek cevaplar bence.
-
Bakanin paylastigi taziye mesajinin altina da twit atiyoz bayram mesajinin altina da twit atiyoz ben bakan olsam verin gitsinler ilani derdm
-
şu anayasa hukuku pratik el kitabını alacağım en hızlı kargolayan kitap sitesi hangisi arkadaşlar ?
-
Fırtına öncesi sessizlik mi
-
@mahtan tükenmişlik
-
https:// www. kamupersoneli. net/m/kamu-personelleri/binlerce-aday-maliye-bakanligindan-gelir-uzman-yardimcisi-guy-h47448.html. Bu siteden başka kimse düşünmüyor bizi arkadaş.
-
Bayramdan sonra hafta içi 5 gün boş durmayalım tag satın alınacaksa alalım para toplayalım seçime 1 hafta kaldı son kurşunu atıcaz artık
-
@walrass06 evet hocam yoksa daha bir sene ilan falan gelmez.
-
@grundig maddi anlamda ben elimden gelinini yaparım.
-
-
@hamidiye aynen hocam son bir hafta artık iyice yüklenmek lazım . Bende elimden geleni yaparım.
-
Valla ben yıldım bıktım arkadaşlar kimin ne suçu varsa Allah bin belalarını versin çoluklarından çoçuklarından çıksın inşallah şu mübarek günde beddua ettirdiler insana
-
@herhangibiri aynen katılıyorum. Annem gidelim bayramlaşmaya dio bende bıktım herkese ders çalıştığını söylemekten diyo. Ama bende bıktım herkse cevap vermekten diğer sınavlara gircem kısmetse ama o da olur mu olmaz mı belli değil 3 yılımı benden çalan bu sisteme yazıklar olsun
-
Şu bayram bir an önce bitse de mesai başlasa güzel haberler gelse
-
@mathilda iibfliyi özetleyen cümle olmuş. bayramın bile bi an önce bitmesini istemek. 14 mezunuyum 2015te bu son bayram demiştim ilk mülakatımda atansam 2 yıllık memurdum şu an. içimde heyecan kalmadı şimdi atansam he iyi ya derim sevinç kalmadı ama moral bozmak sadece bize zarar veriyor dostlar o yüzden sıkmayın canınızı aşağı yukarı kpss 1.5 ay var inşallah getireceğiz ilanı en azından ağızdan çıkan bir söz var unutmayın ve elimizden geleni yapalım.
-
Bayram vesilesi ile gittiğimiz uzaktan bi yakınımız( maliye bakanlığında idari kısımda çalışıyor) il seçiminde düzenleme olacağını söyledi sınav yetişmemiş çalışılıyormuş bi tarih vermedi ama il tercihi düzenlenecekmiş
-
@hoyuelo önce sınav sonramı il tercihi yapılacak yani hocam.
-
@hamidiye güleryüzle yaklasıp kibar bir şekilde konusulursa neden terslesin?
-
@hoyuelo inşallah valla ben bu yuzden cok yandım
-
@hoyuelo keşke tarih verseydi de bir nebze rahatlasaydık