2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar bize düşen sadece sabırla beklemek biliyorm hepimiz için çok çok zor ama rabbimin izni ile yakında gelecek ilan inş rabbim hepimizin dualarını kabul eder bi an önce atanırız ztn söylentiler gelirse hepimiz atanırız ve bu zor süreçten kurtuluruz hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin
-
"yaklaşık bin devlet gelir uzman yardımcısı almak suretiyle bu arkadaşlara önümüzdeki dönemde ekonometriden tutun da istatistik, iktisadi analizler, sektörel faaliyetlerin analizi gibi birçok konuda eğitim verip ileriye dönük bunları yetiştireceğiz. " arkadaşlar okuduğumuzu neden doğru anlamıyoruz. Bakan önümüzdeki dönemde alım yapacağız dememiş. Önümüzdeki dönemde eğitim vereceğiz demiş. Aslından çok yakın bir zaman da alıma çıkacağını itiraf ediyor. Bi bakıyorum yorumlara önümüzdeki dönemde alacağız dedi diye yazmışlar. Tutanaklara bakmasak inanacağız.
-
Facebook gruplarinda da onumuzdeki donemde alima cikilacak diye muhabbet donuyor. Biri cikiyor 2017 oncesi mi sonrasi mi neden soylemis diye sitem ediyor biri yazmis guy icin dedi biri diyor dguy dediyse guy gelmeyecek demek ki felan. Bir birlerini yanlis yonlendirip duruyorlar. Arkadaslar onumuzdeki donem alima cikacagiz demekle onumuzdeki donem egitim verecegiz demek arasinda fark yok mu ben mi yanlis anliyorum. Kurumun egitim donemleri varsa buyuk ihtimal onu kastetti ve kattiyen alimla alakali degil bence "onumuzdeki donem" sozu.
-
İnşallah seçim öncesine sarkmaz bu alımlar. Dguy için yine dediğim gibi 400-300-300 gibi bu alım süreci olabilir. Bunun bir tanesi Mayıs veya Haziran içerisinde yapılmalı. Yoksa sıkıntı büyüyor, belli ki bu sene Guy içinde bir netlik yok.
-
Nisanın ilk haftası guy gelmezse sıkıntı var demektir
-
Şu son iki sene kadro açısından nasıl lanet bir seneydi ya bizi buldu
-
@mathilda KPSS A tarihinin en kötü yılları 2016 ve 2017dır. 2017 KPSS Belki en kötüsü olma yolunda ilerliyor...
Bu iki KPSS ile Mhuy-Duy-Muy gibi alımlar hiç yapılmadı.
-
45 bin ziraat mühendisi mezunu olanlar basbas bağırıyor atama için . 450 bin iibf mezunları oturmuş ilan bekliyor sınav a girmek için . Allah im fikradan daha komik bir haldeyiz
-
@fatoss21 lutfen geecekci olalim. 450 bin iibf mezunu nerede ya varsada adi mezun yani. Bu surecte olan 30 bin kisi var bu sayininda en fazla 15 bini aktif.
-
Mart sonu da geldi, inşallah bizim kadar beklemezsiniz diyen taze guylardan daha fazla beklemiş olacağız. Bu 2016 darbesinin etkileri asıl bu seneye vurmuş
-
@fatoss21 45Bin mezun için 10bin kadro istiyorlar ufukları geniş arkadaşların biz iktisat göre göre az ile yetinmeti öğrenmişiz heralde
-
@duymhuyguy arkadaşa katılıyorum puanı hesaplanan 63bin kişi var bunların da nerden baksan 15-20bini a grubu ile uğraşıyordur. İİBF mezunu belki bir milyon olmuştur ama çoğu sırf okumak için okuyor açık öğretimi de var bunun yani sayımız o kadar fazla değil.
-
@i̇lanbekleyenbiri sayımiz fazla mi degil.Ugrasan insanlar daha fazla.Ancak kpss sinavinda iyi netler yapamayinca ugrasmis olmuyo mu
-
"Maliye Bakanlığı ciddi sistem değişikliğine gidiyor. Artık 5 memurun yaptığı işi 1 memur yapar hale gelecek. İşlemler Merkezileşip sistem üzerinden tamamlanacak. Her kamu kurumu kendi mali işlerini artık Saymanlıklara yaptırmayıp, kendileri yapacak. Diğer vergi işlemleri de internet ortamına taşınacak. bizim kurum Haziranda bu sisteme geçiyor. 2022 de tamamen merkezileşme olacağı düşünülüyor. Artık Maliye Bakanlığının personel alımları eskisi gibi olmaz. Hatta bu yıl emekli olan binlerce memur var ama yerlerini doldurmayı düşünmüyorlar. Bu işin içinde olduğumdan duyduklarımı söyledim. Moral bozduysam kusura bakmayın.. İnşallah denetim alanında alımlar çok olur.."
Bu konu hakkinda bilginiz varmi arkadaslar kurumda calisan arkadaslar varsa bilgilendirirse sevinirim .grupta biri paylasmis. -
Guy ilanı bekleyen 15-16 bin kişi ya vardır ya yoktur
-
@parasalci hangi grupta paylaşılmış
-
@bonus kpss a grubu
-
@zenginmemur 2018 KPSSye çalışanlar fazladır ona lafım yok ama şuan sadece 2017 KPSS geçerli ve 10-15 bin kişi ilan bekliyor. Geçmişte istediği puanı alamayan biri gelip sana bana destek olmaz zaten başka yerlere yönelmiştir. Sanmayan her İİBF okuyan bu sürece giriyor coğu başka işlerde çalışıyor gelmeyen ilanlar onları ilgilendirmez ki
-
@falanfilan onlar 18.5 ay beklemis oluyor gercekte.
-
@parasalci mantikli olan o zaten. Maliyenin amaci nedir ? En az masrafla vergiyi toplamak ve boyle calismalar varsa elestiri getiremeyiz malesef. Bende bu surecin icindeyim ancak teknoloji gelistikce bazi meslekler yok olma egilimine giriyor. Mantiken de maliye her sene her sene 2000 3000 kisilik alima cikamayacaktir. Zamanla alimlar azalacak ve yok olma egilimine girecektir. Temennimiz bu seneden baslamamari ya da yas grubu yuksek olan duz memurlari baska kurumlara cekip maliyenin tam anlami ile uzman kadro ile dolmasidir. Sonuc olarak maliye topladigi vergide masraflari azaltmaya calisiyor. 2000 lerde vergi basina masraf %87 lerdeyken %43 lere inmis durumda ve minimuma cekmeye calisacaklardir.