2018 Guy Alımı
-
@ozlemm simit satmayı düşünüyorum
-
@ozlemm hocam ben varım. İstediğim kurumlarin sınavına girebilmek için gereken puanı aldım, tek sorunum yazılı kurum sınav ve mülakat derdi ile uğraşmak olacaktı ama şimdi bekliyorum hatta yeni sınava girmeyi düşünmüyorum puan 2 sene geçerli diye. Mesela bu benim planım. Plan bu cünkü yeniden girmeyeceğimi bilmek beni psikolojikman nedense rahatlatıyor. Bu puan süresi dolup da bir kamu işi de olmazsa o zaman iskura başvurarak başlarım bi yerden.
-
@falanfilan anladım hocam. hayırlısı olsun hakkınızda. Puanın geçerlilik süresi dolana kadar ilan beklemekte kolay olmasa gerek ama ne olursa olsun net bir karar verip uygulamaya geçmekte insana iyi geliyo. Bence belirsizlik her durumdan kötü ve ne yazık hepimize aylardır yaşatıyolar bunu.
-
@themis19 düşünmekten vazgeçip satmaya başlarsanız Allah bol kazanç versin hocam.
-
Ümidimizi kıran makam sahiplerinin hepsinin geçmişine sövüyorum ne yalan soyleyeyım
-
@ozlemm evet hocam hemen yelkenleri suya indirmemek adına ilan beklemeye devam ediyorum ve psikolojikman da kötü hissetmemek için sınava girmeyi düşünmüyorum, b ile bir şansım yok malesef. Şimdilik durum böyle. Dguy ile guy dan ümitliyim. Hayırlısıyla gelecek
-
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. Benim puanım 80 arkadaşlar. Çok sınır bir puan olduğu için kendimi hemen guy başlığında buldum. Ola ki guy gelmedi diyelim. Bu ihdas edilen 2000 kişilik kadro için bir şansım olabilir mi acaba?
-
@ozlemm Çok saolun hocam biraz cesaret istiyo ama hayırlısı bakalım:))
-
@tuketiciranti Çok sınır değil bence yeterli olur
-
Kamuya alımlar azalmadı ama yapılması gereken alımlar seçimlere saklanıyor. 2015 ten sonra olan şey bu. KPSS den sonra neler neler geliyor görürsünüz Guy mhuy duy il göç sayıları da fazla olarak. Bizi üzen şey bunların seçimlere malzeme yapılması
-
@i̇lanbekleyenbiri Umutlanmaya yer arıyorum zaten her şeyi gaz olarak değerlendirmeye çalışıyorum, cevabınız da öyle oldu. Teşekkürler. Umarım herkes hak ettiğini alır.
-
@tuketiciranti rahat girersin girmesine de alım yok
-
Bu hafta soruşturcak galiba pareto inşallah güzel haberlerle döner
-
@eomer yine yazılanları çarpıtıyorlar. Cimri bir bakan olsa da tam sözü öyle değil 2 yıllık işletme muhasebe bölümleri milletvekili aracılığı ile kadro talebinde bulunmuş. Bakan da böyle bir bölüme devlette normalde kadro yok zaten demiş. İyi 2 yıllık işletme iktisat muhasebe kamucuları da mı başımıza sarsaydı.
-
@duymhuyguy 2 yıllık muhasebeciler hakli. İşiyle alakasi olmayan dpb 2 yillik tapu kadastroya deli gibi kadro verip 60 la atandiklarini görünce 2 yillik diger bölümler baskıya geçti.
-
Resmen özel sektöre itiliyoruz gibi geliyor artık. bu iş resmen kanka ben seni söz arayacağım muhabbetine döndü hep geçiştirme görmezden gelme.
-
Tam 1 hafta sonra 1 yil olucak geçen seneki ilanin gelişine ama biz hala bekliyoruz ses seda yok..
-
Devletime canım feda. Ama bu guy zaruri bir nedenden dolayı değilde ihmallik keyfi özele yönlendirme gibi nedenlerle gelmiyorsa ben HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.
-
Keşke net bi açıklama olsa ona göre bizde yolunuza baksak böyle belirsizlik 3 yilimi yedi
-
Arkadaşlar Cumhurbaşkanı na haber ulaştırabilecek tanıdığı olan Yok mu hiç ya ? Sitemimiz sıkıntımız ona gitmediği sürece hiçbirşey olmayacak.