2018 Guy Alımı
-
Aramızdan 15-20 arkadaş toplanıp bir haber kanalı belirlesek ve whatsapp ihbar hattına durumu özetleyen bir mesaj atsak belki dikkatlerini çekebilir miyiz? Daha önce denendi biliyorum ama hiçbir şey yapmadan beklemektense tekrara düşmemizde sakınca olmaz sanırım.
-
Keşke geçen seneki gibi bir arkadasimiz maliye bakanina açık açık guy ilani gelicekmi diye sorsa açık ve net bir cevap alsak tükendik artik yeter.
-
05325400590 memurlar.net whatsap bence hep birlikte mesaj atalim haber yapsinlar sesimizi duyursunlar.
-
@tuketiciranti yapalım herkes aynı anda mesaj atsın artık karıncanın getireceği su bile bir umut
-
Ben attim
-
Belirli bir saat seçip hep birlikte atalım mesajları. Herkes ailesine, arkadaşlarına da yollattırabilirse daha iyi olur. Ortak bir metin belirlemek yerine Guy odaklı olacak şekilde herkes kendi mesajını yazabilir sanırım. Ortak metin olsun derseniz de katılırım. Gönül isterdi ki tüm sorunları dile getirelim ama uzun uzun yazınca ciddiye alınmayabiliyoruz. Kısaca özetlersek en azından belki okurlar yani bir ihtimal.
-
Bende mesaj attim surekli cevrimici oluyorlar herkes yazsin hadi arkadaslar..
-
Dün gibi hatırlıyorum 21 mart da Çorum’da bir arkadaşımızın sorusu üzerine maliye bakanı 2000 gelir uzman yardımcısı için başbakanlığa yazı gönderdiğini söyledi ve 1 Nisan da ilan yayınlanmıştı ... aradan 1 sene geçti hala ilana yönelik herhangi bir açıklama yok malesef
-
Bende gonderdim. Arkadisimizin dedigi gibi tanidiklardan da gonderilebilir
-
Ben de yazdım kendimce bir şeyler. Yazan ve yazacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
-
Whatsap gruplarimizda paylasip arkadaslarimizdan destek istebiliriz arkadaslar
-
Arkadaşlar 'ne yapacaksak yapalım bir an önce
Gençliğimiz tükeniyor yıllarımız geçiyor heleki bi işte çalışmıyorsanız evde ilan bekliyorsanız çok kötü bir durum gerçekten gelin hep beraber beyin fırtınası yapalım geleceğimiz için bir şeyler yapalım olmazsa trabzonda olan arkadaşımız varsa bugün cb trabzonda durumumuzu anlatsın veya randevu alalım bakan beyden 50 60 kişilik bir grup olursak randevu verebilirler ankarada oturan arkadaşlarımız destek verirse sonuç alırız
Yoksa ilan gelmeyecek böyle -
Arkadaşlar kurum içi uzmanlık için şu aralar tuhaf başlıklı haberler yapıyor o site. Twitterdan gördüm yani dikkate alacak son yer orası gibi bu kısma rağmen atalım diyorsanız bilemem, iyi kötü bir cevap alınıyorsa ben de atacağım ama
-
@falanfilan evet ben de bunu duydum ama yine de attım. 3 4 arkadaşıma daha attırdım. Başka bir yer varsa haber kanallarından oraya da yazalım.
-
Memurlarnet İibfnin hakkı olan kadroları nasıl kurumiçine dağıtırım düşüncesinde olan satılmış medyadır
-
@falanfilan hocam kaybedecek birseyimiz yok o yüzden gönderelim. Ama bakan beyin programi veya konferansi varsa orda sesimizi duyurmak daha etkili olur gibime geliyor ilk agizdan net bir cevaba ihtiyacımız var vakit daraldi
-
@lamıcimiyok valla öyle tükendim bittim artık hayatım kayıyor sanki ellerimden. Bakan filan değil bizim Cumhurbaşkanı na ulaşmamız lazım birtane mv tanıdığı olan olsa yeterdi varya.
-
Geçen haftalarda fox tv haberlerinde issizlikle alakali bir haber oldu ve iibf mezunu bir arkadasimiz guy hakkinda ufakta olsa biseyler soyledi ama genel anlamda haber olamıyoruz malesef
-
Yani geçen sene bir arkadaşın sorması ile bakan evet yazı gönderdik diyorsa bunun sorup sormamak ile alakası yok ama süreci hızlandırdıgi gerçek. Cevap atıyorlarsa ben de yazacağım numarayi aldim
-
@hamzaömerhalid aynen kardeşim çok geç olmadan sesimizi duyuralım yoksa gelmez bu ilan biz sesimizi duyurmadıkça