2018 Guy Alımı
-
@maliyeciniss taşlasak mı acaba
-
geçen yıl duyumcular vardı en azından şimdi o bile yok
-
@biriibfli "Duyumcu" maaşı ne kadar bu mesleğin
Yeniden nick alınabiliyorsa "Duyumcu" yapmak istiyorum. Bilen arkadaşlar yeşillendirsin
-
aslında gündeme gelmek cok kolay ses getirebilmek kolay birlik olup istiklalde bir baştan diğer başa yürüsek slogan eşliğinde ertsi gün haberlerdeyiz
-
@pareto_wilfredo hocam sizden gelecek haberleri sabırsızca bekliyoruz umut olursunuz inşallah alımlar ne zaman olucak bi duyuma bağlı yasiyoruz
-
Geçen sene de mektup etkinliği falan yapılmıştı baya katılım olmuştu yanlış hatırlamıyorsam
-
@issiz, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
genel olarak yazayim. hem basligi doldurmamis olurum hem de mesaj geliyor, soru soruluyor baslik altinda bu kadar ilgiye alisik degilim
risk analizi aliminin ne yonde yapilacagi kararlastirildiktan sonra guy gelecek. kurum ici alim olursa guy ilanina ekleme yapilacak.
sayi konusunu bilmiyorum.
tarih belli degil. risk analizi alimi belli olduktan hemen sonra guy gelir diye dusunuyorum. eger oncesinde gelirse risk analizini kurumici alim seklinde yapacaklarini anlayabiliriz. tabi ona gore guy sayisi yuksek gelir.
duyumun geldigi kaynak yetkili.
baska da bir sey soylenmedi arkadaslar. forumun yetkili abileri devam etsin artik duyum konusuna
@issiz Hocam sizin tekrar aldiginiz bir haber var mi acaba
-
Şu bakanın söyledikleri iyice dillenmeye başladı
Özellikle meşhur hocaların çok iyi bağlantıları vardır mutlaka bişeyler duyuyorlardır neden hiç bişey yapmıyo bu hocalar sinir oluyorum deli gibi para kazanmaktan başka bişey bilmez oldular iyice
Alım yoksa öğrenci de Yok para da yok en azından paranın hatrına biraz kıllarını kıpırdatsalar çok iyi olucak yaa
Hocalarla yakın temas halinde olanlar siz de mi gidişat hakkında hiç sohbet etmiyosunuz??? -
@gmzankr066 kimse taşın altına elini sokmuyor malesef
-
Adem kiliç hocanın dediğini yazıyorum. Guy 1750 gibi bir rakam dedi nisanda ilan gelecek dedi ve şu anda bildiğim iller manisa ısparta muğla 10 tane gibi bir il açılacak fazla il açılmayacak dedi.
-
@hazals ne zaman nerde söyledi hocam yani sosyal medyada mı söyledi yoksa bizzat size mi
-
@gmzankr066 arkadaşa söylemiş dersine giriyor bilmiyorum daha fazlasını.
-
@hazals çok iyi geldi 🤩 teşekkürler söylediğiniz için
-
Adem kiliç twitterda durmadan calisin diyordu
-
@esrarengiz hayir sonrasinda iletisime gecmedim ama yine sormaya calisirim hocam. yeni bir haber gelirse yazarim.
-
@hazals ay hadi inşallah ya
-
Arkadaslar cuma günü için etkinlik düşünülüyor haberdar olalım yayalım etrafımıza. Bu sefer birlik olup hakkımz olanı alalım
-
@hazals hocam allah razı olsun senden buna çok ihtiyacımız vardi
-
Evet lutfen etkinligi unutmayın
-
Bu haftaiçi yapılacak olan etkinlik çok önemli herkes katılmalı. Twitterım yok diye bahaneler duymak istemiyorum