2018 Guy Alımı
-
@issiz cok tesekkurler guzel haberlerinizi bekliyoruz..
-
@hazals amacım moral bozmak falan asla değil bu süreçte 3. yılım boşa da konuşmam arkadaşlar fakat bu hocadan birebir derste aldım kamuda görevli olduğundan tutun derse gelmeyip başka yerlere gitmek için kaza yaptım bile diyebilen birisi nereden duyacak bu durumda alımın haberini böyle bir belirsiz zamanda birde üstüne illeri belirlemiş zaten Muğla Manisa geçen sene alım yapmayan iller açıkları elbette vardır bunu tahmin etmek çokta zor olmasa gerek. İnşallah ilan gelir inşallah sadece 2018 KPSS ye değil şuan KPSS den önce gelecek olan ilanlara da çalışıyoruzdur ama bilmenizi isterim her söyleyenin sözüne inanmayın inanılacak hoca var inanılmayacak hoca var maalesef.
-
@guyhanım Nolur bir kere de güzel bi haber sonrası hmn aksini belirtmesek
-
@sssld azıcık seviniyorum sonra geri kaçıyor
-
@sssld arkadas cok haklı su ana kadar adem hocanın dedıgı hıcbır duyum cıkmadı umarım bu sefer cıkar belırsızlıkte kaybolduk ....
-
@mathilda hocam corumda bir kamyon arkası yazi vardı o geldi aklıma ...
"TAM SEVECEKTIM GULESIM GELDI "
-
@snm0909 Böyle bi yükün altına nasıl giriyo sınav tarihini söylemediği kalmış illere kadar söylemiş. Biraz düşündürücü açıkçası..
-
@snm0909 Böyle bi yükün altına nasıl giriyo sınav tarihini söylemediği kalmış illere kadar söylemiş. Biraz düşündürücü açıkçası..
-
@fatoss21 hocam inşallah biz delirmeden şu ilan bir an önce gelir
-
@sssld hocam bende 3 yıldır bu surecın ıcındeyın ve 3 defa yazılısını gectım guyun fakat mulakatda kaldım az daha sabır nısan mayıs ayında gelıcek sınav bunu bızde tahmın edebılıyoruz fakat adem hocanın tahmınlerı hıc tutmadı calısmaktan baska elden bısey gelmıyor maalesef
-
Bakan boşa beklemeyin diyor.Diğer bakanlar da alım olacak demişti.Bu kadar karışık piyasada duyumcular ne yapsın
-
@mathilda hocam kızkardeşim su an egitinde ankarada onu sorup duruyorum hocalarına sorsun diye hocalar da pek birşey bilmiyorlar olan gelicek kpss den önce ama tam tarih yok diyor
-
@guyhanım hocam niye hemen morel bozup bizi üzüyorsun
-
@snm0909 hocam adem hoca daha önce duyum paylaştığı oldumu acaba ben hatırlamıyorum sizin dediğiniz kadir hoca olabilirmi?
-
@fernando-reges hocam yanlıs anlamadıysam nıhat zeybekcının acıklmasından bahsedıyosunuz o 2 yıllık malıye işletme mezunları ıcın konusmustu
-
Geçen sene Kadir hoca Meclis’e filan gitmişti ona yine yüklensek aynı şeyi yapar mı ki acaba
-
@snm0909 Yazık valla onlara da yazık böyle bir açıklama çok yersiz olmuş.Adam kpss çalışıyor ne hisseder kim bilir.Özel sektör de onları bekliyor zaten
-
@gmzankr066 yapmaz hocam gecenyıl çok üstüne gidildi
-
@lamıcimiyok ben neden morel bozmak isteyeyim arkadaşlar keşke ilan gelse 1750 değil daha fazlası gelse ki şu durumda 1750 gelse atanmış gibi seviniriz ilanı görüp. Ben başka birinin ismiyle bu duyumu alsaydım bende sevinirdim ama maalesef bahsedilen hocayı tanıyorum. Bir bilgisinin olabileceğini düşünmüyorum. Geçen kitaplarını paylaşmış yakın falan demiş biri yazdı burda hatta. Bizim umutlarımız , hayallerimiz üzerinden prim yapılıyor biz sadece bu belirsizliklerin değil bu tür hocalarında mağdurlarıyız can sıktıysam kusura bakmayın ama ilan geleceksede tutturmuş olur başka bişey değil bana göre.
-
@duymhuyguy ahaha az kaldı ona da