2018 Guy Alımı
-
@busus aynı ben de kardeşim halkbanka çok umut bağlamıştım puanım yüksekti, mülakatım iyi geçmişti ama olmadı ilk kez bir mülakata girdim ve elendim. Bu baya zormuş 5-6 kez elenen arkadaşları düşünemiyorum bile umarım guy ilanı artık gelir de içimiz biraz ferahlar.
-
Risk analizi için kanunla düzenleme filan yapılıp personel alınacaktı ya bugün onaylanan kanunda bununla ilgili birşey yok. Eğer Temmuz’a kadar yeni bir kanun çalışması olmazsa 2018 KPSS sine hayırlı olsun bir kadro daha kaydı.
-
@hamzaömerhalid kanuna tamamen baktin mi hocam
-
Bende Halkbank mülakattan elendim acayip afalladım. Guy için yıl olacak hala bekliyoruz. Bu nasıl bir ilan ki hala bir duyum bile yok. Motive olup çalışmam gerek ama tükenmişlik hissi var içimde. Duyumu olan paylaşsın da umutlar yenilensin bari. @pareto_wilfredo hala bir bilgi yok mu hocam ?
-
@hamzaömerhalid hocam daha bizle alakalı olan kanun onaylanmadı henüz ben takip ediyorum meclis gündemine gelmedi bile
-
Birde bugün adem hoca gecengunku paylaşılan duyuma ilişkin açıklama yaptı aynen şunu diyo şubat nisan gibi ilan bekliyormuş söylediği iller ise duyum değil kendi tahminiymiş galiba buda fıs çıktı
-
@umutlnn valla hızlı hızlı baktım yok
-
@lamıcimiyok bu düzenlemeler toplu halde yapılıyor ya o yüzden baktım.
-
Güzel haber ne zaman gelecek yahu, tek ilan gelirse motivasyon başlığım bu artık. Dguy un geleceği yok. Ahh ahh yeni KPSSden 1 gün önce de olsa kesin gelsin bu tarihe bile razıyım artik
-
Yüzümüzü güldür gel artık vefasız yar..
-
Şimdi devlet gelir uzmanlığının gelir uzmanlığından farkları nedir maaş özlük hakları filan ?
-
@lamıcimiyok ilan duyummuş yani , iller tahmin öyle mi??
-
Sabah gözümü açar açmaz önce foruma girip bu başlığa bakıyorum psikopata bağladım ama malum ilan bir türlü gelmek bilmedi
-
-
@paretowilfredo @can-mavi hocam yok mu bir duyumunuz ya da en küçük bir hareketlilik filan ?? ders çalışamaz olduk:(
-
@lamıcimiyok gundeme geldi sirasi one alindi hatta hataniz var. Iyi takip edemiyorsunuz sanirim.
-
@duymhuyguy 7103 sayılı Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun benim takip ettiğim kadarıyla bu onaylandı kdv kanunu onaylanmadı bizim kadro ihdası kdv kanununun içinde bu kanun görüşülüp onaylandımı hocam ?
-
@busus evet hocam kendi tahminiymiş öyle dedi
-
bizim karşı komşumuz gelir uzmanı ilan gelecek diyor ama net bi tarih bilgisi yok. ama geçen sene de ilan çok yakınken demişti yine
-
@lamıcimiyok gecen hafta persembe gundemde tartismaya acildi. Madde oylamasi bu haftaya ertelendi. Buyuk ihtimal bu hafta genel kuruldan gecer. Is rg ye kalir.