2018 Guy Alımı
-
@duymhuyguy ben bugünden bahsediyorum hocam geçen hafta geçmişte kaldı
-
@lamıcimiyok sen gundeme gelmedi demissin. Gecen hafta gundeme geldi. Onemli olan gorusulmeye baslanmasi zaten.
-
@duymhuyguy ben gecen haftayı demiyorum hocam ben bugünkü olanlari söyledim siz takip ettiniz mi bugünkü genel kurulu orada gündeme geldimi kdv tasarısı?
-
@lamıcimiyok face de birisi onaylandı yazmıştı. 1000 vmy 1000dguy 2000 guy gelcek yazmış
-
@busus DPB yayınlamadıkça kim ne derse desin boş
-
@busus kimmiş o hocam kurumdan biriyse söylentiler dolaşıyor olabilir
-
@lamıcimiyok yok bugun gorusulmedi. Yarin ya da persembe gorusulur 1 gunde gecer.
-
@busus onu bende gördüm hocam açıkçası pek inanmadım
-
@busus gördüm onu ama altında kısaca saçmalıyosun yok öyle bişey yazmış herkes kim haklı anlamadım
-
@busus hangi grupta hocam bu paylaşım
-
o paylaşım bugün ki onaylanan kanun üzerine yapıldı. yani arkadaş kanunları karıştırmış. yoksa onaylanan bi kadro yok
-
eger yarinda ilan gelmezse ki gelecegini sanmiyorum,ramazan ayina sarkiyor yakin zamanda gelecek bir sinav,sizce ramazanda mi sinav yaparlar yoksa ramazan sonrasina mi sarkar?
-
@madxd ramazan ayinda geçen senelerde sınav olmuş diye yorumlarda okumustum
-
@falanfilan biz 2017 kpsscilerin ramazan ayinda sinav tecrubesi var,fakat benim tam kpssye bir kac hafta kala sinav yapabilirler diye icimden geciyor
-
@madxd sizce kpss öncesi gelir mi bu guy
-
@madxd bilmiyorum hocam önce olsun da artık ne zaman olursa olsun. Yeni rakiplerin sahaya girmesiyle çok haksızlık olacak bize
-
@eliff @falanfilan ben kpss öncesi gelecek diye dusunuyorum, yani oyle bir garantimiz yok ama ben ihtimal vermiyorum,can sikan nokta haziran veya temnuzda yapilacak bir sinavin netilenmesi 2019 u bulacak olmasi
-
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=909947445842874&id=527409414096681 şöyle bir şey gördüm.
-
@falanfilan gecen sene vmy ramazanda oldu arkadaslar hatta sanırım 1 sınav daha
-
@tuketiciranti hocam benim face hesabım yok. Yorumlar gözükmüyor. O youtube paylaşımı linkini atabilir misiniz ben de yazayım