2018 Guy Alımı
-
Arkadaslar puan turu onceki yillarda 80 olarak belirlenmis bu sene de oyle bir kriter olurmu
-
@rul0kat hangi sinav icin
-
@duymhuyguy dguy icin sormustum
-
@torpil nisancılar daha bitmedi durun bi mayıs haziran tahmini erken
-
İşi bırakmak isteyenler var bence bırakmayın ne zmn ne olcagi belli olmuo malesf evdeki bulgurdan da olmayın. Hayrlisiyla bi an önce ilan gelir ınslh
-
@zenginmemur Hocam 4 aydır çalışıyorum. Para biriktirdim bi miktar. 4 ay yetecek inşallah.
-
@duryy ÇOK GÜZEL PLANLAMIŞSIN HERŞEYİNİ 4 AYDIR BENDE CALIŞIORUM AMA BORÇTAN BAŞKA BİŞİ BİRİKTİREMEDİM
-
@rul0kat, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
ki yillarda 80 olarak belirlenmis bu sene de oyle bir kriter olurmu
bende 4 aydır çalışıyorum bende borçta yok birikimde
-
Bu basliga her girisimde ilk sayfada @Priss i görüyorum keske bize guzel haberler verse diyorum son sayfaya geciyorum yine haber yok
-
@gozde41 yne de işten çıkarsanız ve ilanım gelmesi uzarsa psikolojiniz bozulabilir.
-
Naci ağbal bugün sorulan bir soruya cevap vermiş sağlık bakanlığının talebi kabul edildi diye. Bir mv ne bizde bizim işi sorduralım belki ona da cevap olarak alınlarımızı belirledik onayladık diye. Unutmuşsa da hatırlatılmış olur.
-
@rul0kat, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@duymhuyguy dguy icin sormustum
75 le gelecegini dusunuyorum 10 kati
-
Sağlik personeline 9 bin personel istihdami icin Maliye Bakanligi'ndan izin cikmis...İnşallah bu alimlarin hareketlenmesi anlamina geliyordur.
-
Ahh birde kendi bakanlığının personeli ile ilgili açıklama yapsa
-
@esrarengiz öyle bi küstürdüler ki adamı arkasına bakmadan gitti
-
@busus küstürenler su an mutlu mu acaba..
-
@lamıcimiyok Sadece kendi bakanlığının personel alımı ile ilgilenmiyor diğer bakanlıklara onbinlerce kadro dağıtmasını biliyor. 2016 öncesi duruma bakıyorum da nerden nereye..
-
@i̇lanbekleyenbiri aynen hocam nerden nereye
Sonumuz hayır getire bir zamanlar yılda 2 guy arkasından binlerce vmy üstelik test usulü bunların yanında duy mhuy muy saymıyorum bile elimizde bir guy var onuda vermiyorlar eğer secim için bekletiliyorsak hakkın helal değil -
@lamıcimiyok 2016 KPSSden iyi puan alanlara üzülüyordum nisana kadar ilan beklediler diye bizim durum daha vahim.. Nerdeyse boşuna yapılmış bir 2017 Alan sınavı var. Toplasak şuana kadar 100-150 kişi ancak atanmıştır
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam bizdeki asıl sorun birlik olamıyoruz 'ne öğretmenler gibi nede sağlıkçılar gibi ortak bir paydada toplamıyoruz mesela ben bütün etkinliklere katılıyorum twitirda çok etkinim sürekli bakan beye milletvekillerine ilan beklediğimizi yazıyorum en böyle 50 kişi 100 kişi birlik olup beraber hareket edip meclise oraya buraya gidebilsek milletvekillerinden randevu alıp sesimizi duyurabilsek sonuç alırız zira gecenyıl çok aktiftik herşey yapıldı ben hatırlıyorum bakan beyin kardeşine bile ulaşan arkadaşlarımız oldu bakan beye guyu sorsun diğe hattâ bakan yardımcısının kardeşine bile ulaşıldı haber sitelerine watsaptan sürekli yazdık her yolu denedik bu yıl ise doğru dürüst bişey yapmadık yeterince sesimizi duyuramadık gecenyıl doğan haber ajansına bile çıkıp durumumuzu anlatan arkadaşlarımız oldu bu yılda gecenyıla benzer şeyler yapabileydik sonuç alırdık diğe düşünüyorum