2018 Guy Alımı
-
@esrarengiz nasıl gidiyor çalışmalar
-
@priss sen ver duyumunu biz umutlanalim ve burda kimse de verdiğin duyuma karşi itiraz etmeyecek herkes umutlanmak istiyor
-
@priss hoşgeldin kardeşim. Özlemiştik seni nasılsın. Bizi sorarsan keyifler iyi değil. Kpss öncesi alım olmazsa yandık valla 1 sene daha bekleriz
-
@priss olumlu yada olumsuz hiçbir haber olmadığı icin pek de iyi gitmiyor calismalar ama umudumuz hep var..
-
@Priss hocam sen sal duyumlari gelsin saglam olup olmamasi onemli degil
-
şu an çıkmayacak duyuma bile muhtacız en azından gerçekleşme ihtimali olur
-
@priss bu yeni ihdaslarla ilgili fikrin var mı hocam
-
@Priss hocam bu hareketsizlik bana sinav hazirana kalacakmis hissi veriyor (insallah boyle olmaz temennimiz en kısa surede gelmesi yönünde tabikide)
-
@bonus Olacak olacak.
Yazacaklarım zaten pek duyum niteliğinde değil. Herkesin söylediği şeyler. Bu senenin aslan payı vdk'da. 1000 müfettiş alımı ikiye bölünür sanıyorum. KPSS öncesi ve sonrası olarak. O nedenle her an ilan gelecekmiş gibi hazırlanmakta fayda var. Ayrıca ilan gelmeyecek yandık bittik akıllılara da fazla güvenmeyin. tarihin en kısır dönemi geçiyor olabilir (ben de burada yanıldım alım olur sanıyordum 2017 başında) ama dairelerdeki iş yükü artık aşırı boyutlara geldi.
GUY meselesine gelince hala sağlam duyum yok. Şubat ayında aldığım duyum Mart sonu 1250 idi ama güvenemedim o nedenle buraya da yazmadım. İyiki yazmamışım. Benim düşüncem hala sabit.Bu bir duyum değil sadece tahmin. KPSS öncesi alım olacak sayı 1250-1750 arası olacak. o nedenle ense karartmanın gereği de yok. süreççok uzadı farkındayım ama çalışmak zorundayız arkadaşlar. Tercih ettiğimiz bölüm maalesef böyle bir bölüm. sürekli beklenti içinde geçen yıllar verdi bize. şanslı olanlarımız bu süreci kolay atlattı ama diğerlerimiz hala nasibini bekliyor. SGK sonuçları için de belki vardır bekleyen bizzat bakan yardımcısından duydum az kaldı eli kulağındadır. Başka sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Son olarak güzel haberler vermek isterdim ama uğraşıyorum. Hayırlısı ile yakındır... -
@esrarengiz kalabilir ama TAHMİNİM nisan sonu mayıs başı ilan gelecek.
-
@priss
SGK beklemiyorum ama 0.3 le kacirdim 9.promosyonu:(( acaba kpss oncesinde 10.nun gelme ihtimali var mi? Bu konuda bi duyumunuz varsa cok mutlu olurum. -
@1903bjk daha bu süreç tamamlanmamışken ben sanmıyorum yeni alım olacağını
-
@Priss teşekkürler hocam peki mhuy ve defterdarlik hakkinda bilginiz veya öngörünüz var mı
-
@priss, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@esrarengiz kalabilir ama TAHMİNİM nisan sonu mayıs başı ilan gelecek.
İnşallah hocam
-
@priss ya dguy hocam gelir mi dersiniz kpss öncesi
-
@jakuppp Arkaadaşlar mhuy'da oldukça değişik durumlar var şuan. Komple değişecek 5018 bu nedenle farklı seçenekler söz konusu. Bilen bilir mhuy tüm merkez uzmanlık şartlarına sahip olmasına rağmen gerek ek gösterge gerekse de özlük hakları yönünden taşra uzmanlığı gibiötekileştirilen bir meslek. Maliye sanıyorum 2019 öncesi bu duruma çözüm bulacaktır hatta bulmalıdır. bu çözüm yolları çok çeşitli. 2017 Ocak'ta talep toplandı mhuy için bizzat ben de duydum ve daire başkanımdan da teyit aldım. ancak sonra ne olduysa alımdan vazgeçildi. benim fikrim mhuy hak ettiği itibarı görmeden ve gerek 5018 gerekse de 657'de değişiklikler olmadan alım olmayacak. alımın iptal nedeni bu bile olabilir emin değilim. ama şuan için mhuy alımı pek gelecek gibi değil. umarım ben yanılırım da sabaha ilan gelir
-
@friedman98 bilgim ve tahminim yok
-
En kısa zamanda güzel haberler vermek dileğiyle hepinize iyi günler.
iyi insan güzel kalpli kardeşim @paretowilfredo 'ya da bir selam çakalım -
@priss sağolasın Başkan herşey için. Sizler birkaç kendini bilmez için buraları boş bırakmayın.
-
@priss tarikat kur müridin olalım reis