2018 Guy Alımı
-
iibf nin yüzüne kapılar bir bir kapanıyor her geçen gün. Bari küçük bir guy ilanı gelse de moral olsa ve hemen gelse keşke
-
@bonus lutfen duamizi tam edelim küçük felan gelmesin en az 2000 olsun
-
@esrarengiz olsun fazla olsun tabi küçük derken en azından guy olsun demek istedim
-
@Priss aleykum selam guzel kardesim. Seni gormek guzel yeniden
-
Geçen Yıl Bugün İlan Gelmişti, Nedeni İse Referandum Öncesi Yapılan Büyük Mücadele. Bu Yıl KPSS Öncesi Geleceğine Yönelik Umudum Kalmadı. 2019 Seçimleri Öncesine Kadar Bu Şekilde Gidecek Gibi Duruyor. Ekonomi Bakanının Söylemi de Buna İşaret Ediyor. İnşallah Yanılırım.
-
Kanuni Sultan Süleyman kızı Mihrimah Sultan gelinlik çağa gelmişti. Sultan Süleyman Mihrimah'ı; genç, zeki, hırslı, geleceği parlak bir devlet adamı olan Rüstem Paşa ile evlendirmek istiyordu. Rüstem Paşa bu sırada Diyarbakır Valisi'ydi.
Rüstem Paşa'nın saraya damat olacağı söylentisi duyulunca, onun hakkında bir sürü dedikodu çıkmıştı. Bu dedikodulardan en dişe dokunuru Rüstem Paşa'da cüzzam hastalığı bulunduğu iddiasıydı. Sultan Süleyman diğer dedikodulara kulak asmadıysa da bu dedikodu onu endişeye sevk etmişti.
Sultan Süleyman sarayın hekimbaşını çağırıp cüzzamın tüm belirtilerini anlattırdı. Sonra da Rüstem Paşa'nın bu belirtileri taşıyıp taşımadığını gizlice tahkik etmeleri için Diyarbakır'a adamlar gönderdi. Sultan Süleyman'ın adamları Rüstem Paşa'nın çamaşırlarını gizlice kontrol ettikleri sırada bir bit buldular. Hekimbaşının anlattığına göre cüzzamlı bir hastada bit bulunamazdı. Böylece Rüstem Paşa'nın cüzzamlı olmadığı ortaya çıktı.
Bu olay nasıl olduysa halk arasında kulaktan kulağa yayılınca; devrin bir şairi olay hakkında şu iki dizeyi söyledi:
Olacak bir kimsenin bahtı kavi, talihi yâr,
Kehlesi (Biti) dahi mahallinde onun işe yarar.Arkadaşlar uzun zamandır bekliyoruz. Sabırla bir gün olur diye. Nasipte varsa, olayda anlatıldığı gibi bir bit kadar şey hayatımizi değiştirebilir.Sabirla azimle mücadeleye devam inşaallah .
-
@priss hocam madem onca iş yükü birikti neden 1250-1750 gibi az sayılar söz konusu geçen sene bile 2000 alınmışken
-
Dguy vmy denildi üzerinden 5 ay geçti hala mecliste görüşülecek yetmezmiş gibi kurumiçindekiler göz dikti. 2017 puanları heba olacak ne bir ilan gördük ne bir açıklama duyduk üstelik eskiden duyumlar olurdu bir hareketlilik olurdu ilan geleceği anlaşılırdı şimdi oda yok. Vallahi bıktım ya bu seneyi öbür seneye öbür seneyi sonraki seneye ertele dur. Bir kısır döngüdür gidiyor. 2018 KPSS geldi tek bir ilan yüzü görmedik. En anlamadığım da herkes kaderine razı olmuş gibi görünüyor bir etkinlik düzenlenmiyor düzenlenene katılım olmuyor bakalım son umut yarın düzenlenecek twet etkinliği. Oda ses getirmezse bu yıldan umudu ben de kesicem galiba. Tükendik gittik kimsenin umrunda değil.
-
@ecitah yarınki etkinliğe katılım cok olur zaten gündemde de olacak ama bakalım bizi gören olacak mı.. Maliye bakanımız da İİBF mezunu ama neden bu kadar duyarsız anlam veremiyorum keşke KPSS açıklanınca 10 ay ilan beklemeyin deseydi..
-
Tek sorun ilanın gelmesi değil aynı zamanda sayıda çok önemli yarın ki twitlerimizde sayı belirtelim. 1000 kişilik ilan gelse çoğu kişi mutsuz olacak.
-
Seçim öncesine saklıyorlar ilanları diye korkuyorum. İnş yarın ki etkinlikten sonra hayırlı bir haber duyarız. Darbeden sonra bile 2000 kişilik alım yapıldı madem yılda tek ilan gelecek o zaman biraz fazla olsun sayılar bari ki bunca emek boşa gitmesin. Birde 4t sponsor olmuş bir duyumu vardır ona nazaran olmuştur denilmiş acaba gerçekten öyle mi
-
4t pek yaş tahtaya basmaz diye düşünüyorum ben de bi duyumları olabilir
-
1000 kişilik dguy meclisten geçmiş️ İzleyen arkadaşlar yazmış
-
@ecitah 2000 kişilik guy da mi buna bağlı peki
-
Dostlar selamin aleyküm. Daha zayif kaynaklardan aldigim bilgiler sinavin olacagina isaret ediyor. Ancak daha ust bilgi almaya calisiyorum. Beklememin sebebi bu. Ulastigim takdirde soracagim insallah. Bilgi alinca da paylasacagim.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim
-
@paretowilfredo olacak derken kpss öncesini kastediyorsunuz değil mi?
-
@paretowilfredo nasıl mutlu ettiniz anlatamam Peki tarih yada sayı hakkında birazcık ipucu verseniz ️
-
@paretowilfredo sayı belirtiliyormu peki
-
@paretowilfredo hocam emekleriniz için çok teşekkürler haberlerinizi bekliyoruz. Birşey merak ediyorum bu dguy alımı ankaraya alınacak guy sayısını etkiler mi sizce herhangi bir bilginiz veya tahmininiz var mı?