2018 Guy Alımı
-
Cuma günkü etkinlikte bastırabildiğimiz kadar bastıralım arkadaşlar
-
@lamıcimiyok Eylem yapalım bence ankara ve istanbulda yakın şehirde olanlarda gelsin uzakta olup maddi sıkıntısı olmayanlarda gelsin basınıda çağıralım öyle bi sesimizi duyururuz ki o zaman korkacak hiçbişey yok hepimiz birlik olursak kendimizi gösterebiliriz bikaç kişide öncülük edip hepimizin adına konuşmamızı yapar süper olur herkes yapıyo taşeronlar bile kadro aldı biz neden yapamayalım
-
3 5 arkadaş milletvekillerinden randevu alıp sesimizi duyurabilsek o bile etki yaratır biz onu bile yapamıyoruz malesef en azından cuma günü etkinlik lütfen ama lütfen nasıl olsa benim yerime katılan var deyipte katilmamazlik yapmayın puanı olmayan bu yıla hazırlanan arkadaşlar biz bu yıl aranamazsak önümüzde ciddi rakipleriniz olacak ve çok yığılma olacak bizim atanmamamiz sizin menfatinize lütfen sizde katılım gösterin ki rakipleriniz onunuzden gitsin
-
size bir anımı anlatıyım kurumiçi sınavın saçmalığını kanıtlamak amacıyla: bi gün staj yapıyodum kurumda bir haftalık ara dönem stajlarından. güvenlik görevlisi yükselmiş bilgi işleme memur olarak geçmiş. bana öğretmek amacıyla birşeyler doldurtuyordu bende yazarken TAB tuşunu kullanarak yan satıra geçmek istedim adam dur basma öyle olmaz dedi bastım bende. adam bilmiyormuş o tuşun ne olduğunu. ben basınca bozuldu. diğer çalışanlar konuşurken duydum sınavı da nasıl geçtiği meçhul falan diyorlardı bir den aklıma geldi gece gece ...
-
@themis19 hocam millet tweet atmaya korkuyor ne eylemi asla kimse katılmaz . Kendi hakkımızı aramadığımız için bize en az kadro veriliyor zaten
-
@busus o da bişey mi bizim kurumda tornaci var abi ben tornaciydim hayatimda ilk defa bilgisayarı burda kullanmaya başladım dedi
-
Herkese merhaba dostlar keyifler nasıl
-
@priss nerelerdesin hocam gözlerimiz yollarda...
-
@priss keyifler istikrarsız:)
-
@busus İşler güçler yds
-
@priss merhaba hocam hoşgeldiniz güzel haberlerle gelmişsindir inşaAllah
-
@birgarip yakın zamanda istikrar kazanır umarım
-
@okahraman07 hal hatır sormaya geldim dostum
-
@priss canın sağolsun hocam
-
@Priss iyice sessizliğe büründünüz
-
@priss hocam duyum yokmu duyum
-
@jakuppp duyumlara güvenmediğim için pek sizinle paylaşmak istemediğimden. İyi ki degüvenmemişim yoksa çok azar işitirdim:)
-
@Priss bence duyum aldınız geldiniz öyle olsun inşallah
-
@priss seni buralarda görmek bile umut veriyor bize
-
@friedman98 var ancak pek sağlam değiller