2018 Guy Alımı
-
@paretowilfredo bir de sayı paylaşın tam olsun hocam
-
@eliff yok buna bağlı değil guy
-
@hickskaldor sanmam dostum. Cunku dguylar vergi dairelerinde gorevlendirilmiyorlar. O yonde bir ihtiyac varsa guy alimi buna gore gerceklesir yine dostum.
-
@busus tabi dostum sordugum zaten bu. Cunku yil icinde sinav bir sekilde zaten olacak burasi muhakkak. Kpss oncesi olmasi bizim icin muhim olan.
-
Dostlar asagilarda dolasan rakam 1250 1500 dolaylari 1250 agirlikli acikcasi. Tabi teyit etmem lazim bunu yukardan.
-
Arkadaslar memurlar nette Maliye bakanligina 2000 Gelir idaresi baskanligina 2030 kadro ihdas ediliyor yazmis hayirdir
-
@jakuppp aynı haberi yeni şafakta gördüm simdi
-
Link atabilir misiniz
-
Valla 2030 yazıyo gelir idaresine hepsini kullanılar inşallah
-
Arkadaşlar haberin kaynağı anadolu ajansi
-
inşallah bu 2030 kişi guy kadrosudur
-
@lamıcimiyok 2000 ne 2030 ne oluyo acaba
-
@eliff maliye bakanlığına 1000 dguy 1000 vmy alınacak 2000 bu gelir idaresine 2030 kadro ihdası diyo bunun 'ne olduğu hakkında kesin bişey yok umarım guy dur
-
@paretowilfredo hocam dguy a dair sayı mı? Kaçırdım sanrım
-
@lamıcimiyok dguy gelir idaresine, vmy maliye bakanlığına bağlı
-
daire başkanı ve grup baskani kadrosu da var kanunda 15 kisi toplam bunlarla alakali olabilir mi 30 küsüratı.
-
@lamıcimiyok 2030 sayısının içinde guy kadrosu vardır önemli olan gib in ne kadarlık kullanacağı 2030 vermişlerse en az 1500 guy gelir
-
@davidhume77 dguu gelir idaresinde değil diye biliyorum ama hocam
-
@paretowilfredo hocam şu habere el atın
-
1000 dguy 1000 vmy 2000 maliye bakanlığı. Buraya kadar tamam 2030 gelir idaresi başkanlığı diyor o zaman guy un içinde olmaması mümkün değildir herhalde️ Memurlar nette haberi okudum ama bir emin olamadım