2018 Guy Alımı
-
memurlarda da yayınlandı. üstüne basarak ayırmışlar maliye bakanlığına 2000 gib e ise 2030 şeklinde. son düzlüğe girdik anlaşılan
-
@köyün-ağası inşallah dediğin gibidir hocam ziyadesiyle bekledik bu yıl gecenyıli arar olduk inşallah 2000 guy gelir
-
@slytherin haberin asıl kaynağı anadolu ajansı
Haber buradan çıkmış -
Tasarısı tekrar tekrar okuyorum ama gib e ayrıca bi ihdas göremiyorum. Gib e 1015 var bu dguy ile başkanlık vs sayısı. Maliye bakanlığına ise 1000 vmy. Başka da bişey yok.
-
@lamıcimiyok güvenilirliği nedir bilmiyorum
-
@duryy bikaç gün önnceki bakanlar kurulunda kadro alınmış olamazmı ?
-
Maliye 2000 kadrodan 1000 i vmy ise diğer 1000 i hangi kadro
-
Tugrul koçer haberde hata var diyor..
-
@köyün-ağası dguy
-
@slytherin dguy gib e bağlı ama
-
Gibe verilen dguy toplam kadro 1015 bunu iki ile vmy'i de iki ile çarpıp servis etmişler
-
yine mi gol değil :))
-
Trollendik mi
-
Ek madde koymuşlardı orda kadro falan mı ihdas ettiler acaba?
-
@slytherin inşallah alınır ama o bu KDV tasarısından ayrı bir durum tamamen öyle olsa ayrıca bir haber olurdu diye düşünüyorum. Ayrıca tbmm nin verdiği dosyada hem tasarı hemde kabul edilen kanun metni var yani eklenmiş olsa yazması lazım.
İnşallah vardır öyle bi ihdas.
-
Sevgili dostlarım her gün burayı takip etmekle birlikte gerek görmedikçe yazmama taraftarı oldum. Ama şu an tam da zamanı galiba
Önceden galiba 1000 dguy ve 1000 vmy ihdası gerçekleşmişti. Şimdi bu yeni haber bunları kapsıyor mu yoksa yeni bir kadro ihdası mı? Yani bugünkü ihdas haberiyle birlikte totalde 5000 alım olacak diyebiliyor muyuz ? Bence diyelim böyle bir ihtimal varsa atama sıkıntımız oldukça azalır diye düşüyorum. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun dostlarım. -
Bizde zaten 4000 kadroyu ancak yanlis haberde görürüz
-
Anadolu ajansını arasak bilgi verirler mi acaba bu haberi yapan kişiye nasıl ulaşabiliriz
-
ben bi kurumiçi bombası bekliyorum
-
@lamıcimiyok Muhaberlerin isimlerini Twitterda aradım ama bulamadım.
Olaya bak ya nelerin peşinde koşuyoruz. Atanmak için haber ajansı muhabiri stolkluyoruz.