2018 Guy Alımı
-
ağzımıza bi parmak bal çaldılar bu bize 1 ay yeter şimdi:)
-
Arkadaslar kanun ortada. Gozunuzun gordugune inanin. Haber yanlis kanunda oyle ihdas felan yok. 1000 dguy 1000 vmy iste. Trollenmeyin. El altindan ihdas olmaz.
-
@duymhuyguy katılıyorum malesef durum böyle link
-
Sayıştay bile geldi bizde tık yok
-
Kanun tasarısında 1000 vmy 1000 dguy 5 daire başkanı 10 grup başkanı vardı. Toplam 2015 yapıyor. Hadi haber de karışıklık oldu diyelim 2030 nasıl ortaya çıktı
-
Medya zaten kopyala yapistir yapip yaymis. Facebook a grubundakilerde kanuna bakmadan hemen paylasiyorlar. Garibiz deyincede kiziyorlar. Neyse bardagin dolu tarafina bakalim 1000 vmy 1000 dguy hayirli ugurlu olsun. 2017 kpss ye gelecegini dusunuyorum 20 nisana kadar.
-
@alperen-turkuaz buyuk ihtimal 2 ile carpip egleniyorlar. Click bait yapmak icin.
Bi fikra vardir:
Ayi demis ki; bu sene armutlar cok tatli cok sulu cok bol olacak. Demisler sen nerden biliyorsun boyle olacagini. Ayi da demis. Canim oyle istiyor. -
@duymhuyguy guy bunla alakalı.degil de mi pareto tahminimce nisan sonu mayıs başı gelir demis guy icin
-
@eliff yok. Guyun kanuna ihtiyaci yok cunku
-
@duymhuyguy Anadolu ajansı clickbait için yanlış haber yapmaz. Belki bi hata olabilir ama bunu yapmazlar. Zaten ihdas edildi bu sene içinde hemen atama olacak diye bi şey yok. Ha isteseler yaparlar artık. Eğer haber kesinse
-
Bi acayiplik yok mu yaa neden kafadan böyle bi haber yapılır ki ? Mesela neden 2000 değil de 2030 ? Bilemedim
-
@alperen-turkuaz ben ihdas ciktigi icin demiyorum da bakan bu kanun ile ilana cikacagiz dedigi nisanda gelir diye dusunuyorum
-
ben dönen muhabbetlerden bir sey anamadım birisi açıklayabilir mi ?
-
Arkadaşlar böyle bişey varsa bakan bey twitterdan açıklama yapacaktır.
-
Arkadaşlar akşam 7deki etkinliğe katılmayı unutmayalım
-
Sayıştay ilanı geldi bizim guy hala ortalıkta yok
-
27 nisan da ilan gelse 10 haziranda sinav olur makul bir tarih.. Haziranin diğer haftasonlari bayram ve yks ile dolu oluyor temmuza da kalmasin bi zahmet
-
@esrarengiz 16 Nisan ilan 3 Haziran sınav da ihtimal dahilinde
-
@seyhan çok teşekkür ederim seyhan
-
@seramikçi duyum mudur tahmin midir hocam