2018 Guy Alımı
-
@füreya doğrudur hocam ben takip etmedim hiç
-
@falanfilan 31 mart 12.15'de yayınlanacak yazıyor yorumda sadece. Youtube'a daha sonra yüklenecektir.
-
Yarın ola hayrola dostlar. Yarın 14.00 de Tasarı görüşülecek Hayırlı haberler alırız inşallah.
-
@tuketiciranti tamam hocam, eğer takip ederseniz buraya da atın hepimiz yazalim
-
@elisa Dostum yüzünü asmayasın. Haber saldım beklemedeyim...
-
Ramazanda sinav yapmak gunah mi ? Ramazan ayini neden takvimden saymamak icin direten bir kitle var anlamiyorum. Ramazan ayi boyunca kurumlar tatilde sanki ulkede hayat duruyor. Garipsiniz ya.
-
@duymhuyguy Allah aşkına günah diyen kim veya direten, sadece soru sorulmuş cevap verilmis. Sürekli eleştirel tarzda yazıyorsunuz. Lütfen dikkat edin. Yeni sinav temmuza alındı, nedeni açıklandı mı,hayir. Değil dersiniz veya öyle, birileri o zaman olmasın dediginde gayet güzel olmuyor ve bekliyoruz. Ayrıca tekrar yazıyorum. Burası forumsa merak şüpheler de giderilmek için yazılıyor,cevap alınıyor. Bu tarz yorumlariniz da hiç hoş olmuyor. Tekrar okudum yorumlari. Olmaz diye direten birini görmedim. Ben yeni girdim bu sürece. Takip de etmedim tarihleri. Sorulan soruya cevap verdim oluyormuş diye.
-
@duymhuyguy birader senin olayin ne? millete atip tutuyorsun?burada herkes en fazla senin kadar garip.
-
arkadaşlar şuan bir şirkette çalışıyorum sizce işi bırakmalı mıyım malum yorulduğum için ders çalışamıyorum yoksa ilanın gelmesini mi bekleyeyim
-
@gozde41 ilanın gelmesini bekleyin Türkiye'de 24 saat maalesef çok uzun bir süre.
-
@kartel06 temelim var ama yine de yetişmez diye korkuyorum
-
Mayıs-Haziran gibi gelebilir. Hiçbir yerden duyum almadım. Tamamen tahmin.
-
@gozde41 BENDE AYNI DURUMDAYIM VE KARARSIZIM
-
Arkadaslar suan ben askerim askerligimin bitimine cok az kaldi ben askerde ders calisiyorum umidimi yitirmedim sizlerde yitirmeyin
-
@seyhan nasıl yani biraz açar misin izin veriyorlar mi
-
@gozde41 aynı durumdayım ve bu cuma işten ayrılıp üniversite okuduğum yere geri dönüyorum. KPSS ye kadar kütüphaneye kapancam. 83 küsür puan aldık ama görüyoruz ki yetmiyor.
-
@madxd millete atip tutsam direk kendisini alintilarim. Ortaya yazdim ben ve bu soru surekli isitilip isitilip soruluyor. Bi zahmet gerekcesinide yazsinlar o zaman. Sinavin temmuz ayina alinmasininda ramazanla alakasi yok.
-
@duryy bende böyle düşünüyorum bir yandan da maaş tatlı geliyor kıyamıyorum:)
-
@duryy kardesim universite okudugun yerde nasil idare etcen hayatını
-
@torpil kardesim telefona pdf seklinde notlarim var kitaplarimi yukledim sende yapabilirsin bos zamanlarinda askerde izin istersen sinav icin veriyorlar