2018 Guy Alımı
-
Sayın bakan görüyodur dimi yaaa
-
diğer tag düştü yenisi geldi arkadaşlar acayip işler oluyor o gün bugün olmalı
-
Bakan görüyorsa en azından bir twiti begense ya. Ne zaman duyacaklar sesimizi!
-
Bu kadar tweeti bugün görmezse başka zaman görmez ayrıca birkaç tane tag satın alınmış illaki biri gündemde kalacak
-
İnşallah şu etkinlikten sonra haftaya filan ilan gelir ya lütfen gelsin artık
-
Hala gündemdeyiz çok iyiydi bugün uğraşan herkesin atanmasını canıgönülden diliyorum
-
Vakit ayiran ugrasan yazan herkesin emegine saglik insallah sonucunda bekledigimiz olur buralar senlenir
-
Allah rızası için bi duyum
@can-mavi @paretowilfredo @Antimülakat @Priss -
@hickskaldor 10 gün sonra Ankara'da olacağım , ihtimal dahi olsa bir şeyler öğrenmeye çalışırım
-
@can-mavi çok iyi olur hocam bekliyoruz
-
Sali gununden beri ankaradayim duyum felan yok.
-
@duymhuyguy 23 yıldır ankaradayım bende de yok
-
@can-mavi sen gitmeden ilan gelecek inşallah
-
Arkadaşlar duyumu olan yok mu, 2014 ten bu yana bu işle uğraşıyorum. 6 tane mülakattan elendim. En son halkbankasında yedeğe kaldım. Yazılı sınavlardan korkmuyorum ancak mülakatlar yüzünden kendime güvenim kalmadı. Geleceğime yönelik hiç umudum yok. İçimi sizlere dökmek istedim. Kusura bakmayın.
-
Yarında etkinlik var tag satın alınmış katılım gösterelim.
-
@mhd Senin halinden anlıyorum . Senin benim durumumda olan çok insan var . Umutsuz yaşanmaz . Umudumuzu kaybetmeyelim.Alternatif üretmeye çalışıyorum bende. Bu olmacaksa artık başka işlere bakiyorum.
-
@alperen-turkuaz aynen kardeşim umutsuz yaşanmıyor çok haklısın. Ben de özelde de bakıyom bir kaç yerden haber beklıyom. Sıkıntım Mülakatlardan elenince kendimi hor görmeye başladım. Başarısız görmeye başladım. Çevrem de o gözle bakıyor o yüzden galiba. İnşallah bir ilan gelir de en azından önümüzde sınavımız var ona çalışıyoruz deriz.
-
Dün akşamki etkinlik çok verimliydi aynı performansı yarın da gösterirsek o ilanı getireceğiz inşallah arkadaşlar
-
Arkadaşlar yarında etkinlik var mutlaka katılım gösterin ağlamayan bebeye emzik yok !!!
-
1 nisan 21.00 de etkinlik varrr