2018 Guy Alımı
-
@mhd Gelecek inşaallah o ilan . Bende en son halkbank mülakatından elendim. Olmadı dediğimde annemin ağlayışı gözümün önünde hâlâ. Etraf konu komşu bilmez ve anlayamaz yaşadıklarımızı. Herkes bi şey der. Bu kulaklar neler duydu. Milletin dedigiyle yaşayamayayiz.
Bak ne diyor Allah : "İnsan için ancak çalıştığı vardır",
"Şüphesiz onun çalışması ileride görülecektir."," Sonra çalışmasının karşılığı tastamam verilecektir. " Necm Suresi 39/40/41 Ayet paylaşılacak yer mi denilebilir. Bir derttaşımın içi ferahlarsa benim için kârdır. Onun paylaşmanın da yeridir. Selametle. -
@alperen-turkuaz Allah razı olsun kardeşim. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.
-
Bu etkinlik sponsoru kim arkadaşlar, özelden de yazabilirsiniz reklam olmasın merak ettim.
-
@falanfilan kimin olduğunu yazmamışlar hocam sadece tag satın alınmıstır yazıyo
-
Etkinliği bütün face gruplarına paylaşalım arkadaşlar.Ne kadar çok kişi haberdar olursa o kadar iyi.
-
@meç ben de Twitterdan gördüm hiç reklam amblemi yok, gizemli geldi biraz.
Yarın etkinlikte görüşürüz
katılmaya çalışalim muhakkak görüyorlar, başka parti liderleri gündemdeki bizim tag ile ilgili twitler de atmaya basladiklari için kesin gördüklerini düşünüyorum. -
Dün Twitter da bi tane hazine başkontrolör ün bir sürü Twitti beğendini gördüm . İllaki dikkat çekiyordur. Katılmakta fayda var
-
GÜNCEL KALSIN
Yarın 21.00de Sponsorlu etkinlik olacak
Yoğun katılım gösterelim artık bizleri görsünler.. -
@i̇lanbekleyenbiri ilanlar için seçimleri bekliyorsa ilanlar daha 1 yıl gelmiyecek demektir
-
Her gün büyük bi boşluk içerisinde uyanmak..
-
Şu anda fox’ta Temel Karamollaoğlu’nun istihdam konusundaki tiwitini okuyor spiker şöyle ufak da olsa gündeme gelmek insanı mutlu ediyor
-
Geçen sene bu vakitte herkes nereyi yazacam diye düşünüyordu valla halimiz harap
-
Unutmayın ki başarı balık tutmak için suyun berrak olmasını bekleyenlere gelmez , su bulanik olsa dahi balık vardır inancıyla yemi oltaya takanlara gelir ... ilan elbet gelecek , hatta kpss öncesinde sınav yapılıp bitmiş bile olacak müsterih olun .. Unutmayın ki sabır azim ve yorgunluk yoksa başarı da yoktur ...
-
@can-mavi hocam bir şey sormak istiyorum izninizle. Daha önce 1250 1500 kişilik ilan beklediğinizi söylemiştiniz bu bir bilgi miydi yoksa tahmin miydi? Paretoda bu civarda sayı beklediğini söylemişti maliye bakanlığında bu sayılarda mı hazırlık var 2000 kişi gelme ihtimali yok mu sizce?
-
@meç dostum kesinlikle bilgiydi, 2017 nin sonundan itibaren aynı şeyi duyuyorum kpss öncesi 1250 ile 1500 arası bir alım olacak diye .. ama bu ara maliye bakanlığı kadrolarına iliskin hem bakanlik nezdinde hem de meclis nezdinde var Guy - dguy - vmy Kadroları yla ilgili çalışmalar var bu sebeple sayı 300-500 daha artabilir, zor olsa da biraz daha sabır , o ilan 1 ay içinde de gelebilir 2 ay içinde de ama kpss önce Guy sınavı var ...
-
@can-mavi o zaman 1 sene beklemeye değecek bir sayı gelir umarım.
-
@eliff neye dayanarak bunu söylüyorsun? Seçime 1.5 yıl var o zaman?
-
@i̇lanbekleyenbiri yani secimler martta evet 1 yıl fazla söyledim ama o zaman secinleri bekliyolarsa ne zaman gelir ?
-
Arkadaşlar konudan bagımsız idare hukuknda idari teşkilat konusu kpssde yogun olarak geliyor mu ?
-
Her şeyi seçime bağdaştırmak çok doğru değil bence. Sağlık bakanlığı milli eğitim bakanlığı onbinlerce personel alımı yaptı. Alım yapmayan tek bakanlık galiba Maliye Bakanlığı