2018 Guy Alımı
-
@i̇lanbekleyenbiri duyumlar kpss öncesi geleceği yönünde inş oyle olur bakalim
-
Arkadaşlar gordunuz mu ekonomi bakani aciklama yapti kimse onu gormedi mi alim yok iibf ye diye. Resmi buraya atamadim beceremedim
-
@slhylmz bunu nerde dedi ve bu şekilde mi söyledi? Maliye bakanı kendi ağzıyla 1000 vmy, 1000 dguy vs.. alınacağını söylemişti. Ama tek seferde ama parça parça. Bi şekilde alınacak. Bunlar tezat ifadeler olmuyor mu?
-
Ekonomi bakanının yaptığı açıklama önlisans iibf mezunları için
-
@slhylmz geçen yılda kamuya alımları sıfır seviyesinde tutacağız demişti bu tavır artık genel bir politikaya dönüştürülmeye çalışılıyor.
-
@füreya onu 2 yıllıklar için soylemis
-
Bugün 21.00de Etkinlik var. Tag satın alınmış direkt gündemde olacağız yetkilileri etiketleyerek isteklerimizi dile getirelim
-
Bir önceki etkinlikte gayet başarılıydık bu akşamda öyle olursa artık bişeyler olabilir o yüzden lütfen katılın arkadaşlar böyle böyle hakkımızı alacağız Allah ın izniyle
-
Gündemdeyiz arkadaşlar twit atalım lütfen
-
evet nerdesiniz arkadaşlar
-
Katılım gösterelim arkadaşlar.
-
duyum bir haber yok mu ya hiç
-
Ey devletin en üst sıralarında bürokrat olmaya aday azimli iibf'li , etkinlik var yazın iki kelime bir şey , yazın emeklerinizi , yazın birçok üniversite mezunu gezip dolaşırken sizin nasıl kütüphane masalarında perişan olduğunuzu , yazın 1 saat fazla calisabilmek icin kitap sayfalarına bulaşan kahve lekelerini, yazın sabah kahvaltinizi dershanede veya kütüphanede 1 simit ile yaptığınızı , yazın iibf hariç herkesin 70 puanlarla atanabildigini ama bizlerin nasıl koşullardan geçtiğimizi , yazın dökülen her tel saçınızı , kahveden Çaydan ağrıyan midenizi yazın , belirsizlikten dahi sanki yarın sınav varmiscasina çalışmalarınızı yazın ... iki kelime de sen yaz ey iibf'li , yaz ki görsün iibf li bürokratlar meslektaşlarınin ne denli azimli yorgun ve umutsuz olduğunu , yaz ey iibf'li iki kelime de sen yaz ...
-
"Oohh tt olduk iyi oldu artık alımlar gelir" diye gevrek gevrek gülerek, göbeğini kaşıyarak etkinliği izleyen varsa kendini bir sorgulasın derim. Aynaya baktığında "Ben kimim?" "Amacım ne?" sorularını anlayana ve bir cevap bulana kadar kendilerine yöneltmelerini tavsiye ederim. Sadece 2000 3000 gibi sayısal istekler yöneltmek yerine tag'e içinizi dökün. Ne yaşadığınızı en iyi siz biliyorsunuz.
-
İnsanlara da kızamıyosun ki abi nolcak yani geçen sene aynı ondan önceki sene aynı bu sene aynı sürekli isteyecek miyiz? Kasımdan beri yazıyoruz yok bir Allahın kuluda çıkıp bir açıklama yapmıyor. Artık maliyenin yaptığı şey vurdum duymazlık ötesinde bir durum
-
Gerçekten artık twitter hesabımda devamlı olarak kısır döngüye bağlayan 'kadro dilenme' twitlerini görmekten hoşnut olamıyorum. Hakkım olanı istediğimi biliyorum ama vizyonsuz ve vasıfsız olarak, bir sınava umut bağlayıp atanmayı tek amacı haline getirmiş biri olarak görülmekten de haz almadığımız kesin. Eminim içimizde farklı farklı yetenekleri, donanımları olan arkadaşlarım var. Olabildiğince kendimizi göstermek durumundayız. Makul ölçüde ve rahatsız edici bir dil kullanmadan isteğimizi dile getiriyoruz. Umarım işe yarar.
-
@meç Aynen öyle bir açıklama yapmak bu kadar mı zor.. Yaklaşık 10-15bin mezunu ilgilendiren bi konuda bir yetkili şu zaman şu kadar alım yapmayı planlıyoruz diyemez mi ya..
-
@can-mavi ben yazdim da twewt atamıyorum artık engellendim mi bisy oldu galiba
-
@ltfye peşpeşe çok attıysanız ondan olabilir hocam biraz bekleyin düzelir
-
Arkadaşlar herkese selamlar, iyi çalışmalar.
Oldukça kafa karıştırıcı bir konuyu sormak istiyorum, en azından benim açımdan karışık:)
Guy ve Sgk Denetmenlik kadroları için YDS puan şartı var mı acaba? Epey site karıştırdım ama, yeni bilgi bulamadım.