2018 Guy Alımı
-
@paretowilfredo tamam ben ona yazarım
-
@maverick suan bi sıkıntı yok biraz bekleyip sana bilgi veririm
-
@zenginmemur diğer başlıktan yazman dileğiyle umarım sorun yaşamazsınız
-
@maverick dostum benim sorunum sayfanun surekli yenilenmesiydi bildirimde sıkinti yok bnde
-
@maverick şuanda düzeldi benim öncesinde site otomatik olarak kendi kendi sürekli yeniliyordu şuanda sorun yok olursa yazarım sana
-
@ecitah önlisans olarak belirtti mi kesin bir şekilde?
-
@lamıcimiyok, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@can-mavi hocam duyun iptal sebebi nedir
Dostum suan için iptal olan kurum içi Guy ve kurum dışı duy
-
@can-mavi pardon bir üstte KURUM İÇİ duy * yazacaktım T9 azizliği, panik yok , zaten duy hakkında bir duyumum da yok
-
@can-mavi tamam dostum sıkıntı yok o zaman iyi oldu iptal edildiği biz kaç zamandır bekliyoruz mülakat ve sınav sitresini söylemiyorum bile bize yazık olacaktı ki adaletli bir karar olmuş inşallah ilan yakın zamanda gelir bu arada sanada çok teşekkür ederim haber verdiğin için
-
Arkadaşlar bir sorum olacak. Bin guy açılırsa en son kaçıncı sıralamadaki kişi girebilir?
-
@veblenist Guy için bunu kestirmek çok zor kardeşim
-
@veblenist tek il tercihi devam ederse gelir denen sıralama gelmeyebilir gelmez denen sıralama gelebilir
-
Peki bu tek il icin degisiklik yapiliyo mu bilginiz varmi arkadaslar
-
Hiç hareketlilik yok yine
-
Arkadaşlar Maliye Bakanlığı 2016 öncesi yılda ortalama 3-4 ilana çıkarken neden 2016 sonrası 2 yılda sadece 2 kez ilana çıktı. Mantıklı açıklaması nedir
-
Perşembe akşamı sponsorlu etkinlik varmış yine.
-
@i̇lanbekleyenbiri mehmet şimşek dönemiydi o zamanlar
-
@i̇lanbekleyenbiri seçimler bitti alımlar da bitti. 2019 seçimlerine saklandı kadrolar o yüzden bekletiliyoruz. kendi öngörüm kpss öncesi bence alıma çıkmayacaklar. Eylül döneminde çıkarlar. Çünkü hareketlilik yok forum adminlere gelen bilgiler bile kesin değil. Alım kesin olsa zaten duyumlarda gelirdi.
-
Arkadaşlar bu arada bir vekile metin hazırlanıp verilmiş bugün ya da yarın gündemde okuması için ama şimdi detay veremeyeceğim çünkü okur mu emin değilim okursa görürüz zaten. Haberiniz olsun
-
@i̇lanbekleyenbiri Birçok sebebi olabilir. Hiçbir sebebi olmayadabilir. Ama şahsen içinde bulunduğumuz ekonomik durum, kamu harcamalarının başka alanlara yoğun kullanılıyor olması (ki esasında vergi tahsilatının niteliği ve niceliği için alımı gerektirir) bize ayrılması gerektiğine inandığımız kadronun bakanlık nezdinde şu an için aciliyet arz etmemesi ve külfet olarak görülmesi gibi gibi bir sürü sebep sıralanabilir.
Tüm bunların ardımda tek bir gerçek var! Birisi çıkıp özel sektör kardeşim bakın benim çocuklarım özel sektördeler diyor tüm devlet yönetimi ve teşkilatı aslolana ve ihtiyaca bakmadan vatandaşın durumunu hiçe sayarak ona göre şekilleniyor!
Bürokrasi Cumhurbaşkanı nın her söylediğini mot a mot yerine getirmeye odaklanmış durumda ve aslolanı süründürüp ihtiyaçları öteleyerek yer sağlamlaştırıyor.
Elbette memleketin bekası için özel sektör teşvik edilecek bunda hiçbir problem yok lakin ihtiyacı olan kurumların ve buna talip olanların bir avuç kadrolarından dolayı devlet ve vatandaş hantallaşacak algısı da nedense bir tek bizim kadro taleplerimize cevap olarak veriliyor.