2018 Guy Alımı
-
@bonus belki erken seçim olur
-
@eliff İnşallah erken seçim düşünmüyorlardır, o zaman kesin sonbahara kalırız.
-
Allah askina şu alimlari secimle bağdaştırmayin artik.. Bekir Bozdağ'in ve Naci Agbal'in 2 bin kisi alicaz demesinin secimle bir alakasi mi var ? biseyi alicaklarsa söylüyorlar yada aliyorlar
-
@esrarengiz ilk okuldaki çocuk bile seçim ve istihdam arasındaki ilişkiyi bilir.
-
@varoufakis ne diyorsun yani
-
@eliff erken seçim olması imkansız. Bildiğiniz gibi iki parti bir olup seçim yasasında değişiklik yaptı. Anayasa dersindeki bilgilerinizi hatırlayınız. Seçim kanunda bir değişiklik yapılırsa 1 yıl sonraki seçime kadar uygulanmaz. Yani iki parti cumhurbaşkanlığı seçimine beraber girmek istiyorsa erkene alamazlar.
-
@varoufakis bu ülkede yapilan bütün istihdamlar secim yatirimi için mi yapiliyor! Akil var mantik var.. Her sene seçim mi yapılıyor da her yapilan alim secim için yapilsin! Secimsiz senelerde yapilan yuksek alimlari neye bagliyorsunuz acaba.. Bu sene de secim yok ilan az yada cok geldiginde ne diycekmis ilkokul öğrencileri merakla bekliyorum...
-
Perşembe sponsorlu etkinlik var katılım gösterelim saat 2130 deniyor değişirse saat ben yine yazarım buraya lütfen katılım gösterin arkadaşlar unutma arkadaşım senin desteğin yoksa 1 eksiğiz benim desteğimden 'ne olur deme sakın
-
@esrarengiz sana sıfırdan sosyal bilim anlatamam kusura bakma.
-
@varoufakis sende yokki o ilim hic heveslenme zaten.. Destek almani tavsiye ederim
-
Arkadaşlar MHP Milletvekili Arzu Erdem Ahaberde yayınlanan memleket meselesi programına konuk olacakmış. "Dile getirmemizi istediğiniz sorunları yorum olarak bizlerle paylaşabilirsiniz." yazmış twitterdan akşam 9da program yazalım belki sesimizi duyurabiliriz.
-
Maliye Bakanlığı her yıl 3-4 ilan verdi her yıl 3-4 tane seçim mi vardı? Tabiki alımlar seçimler için güzel fırsatlar ama yakın zamanda sağlık/Milli eğitim bakanlığı en az 40-50 bin alım yaptı seçim mi vardı?
2016 sonrası sadece 50bin polis alındı kaç tane seçim oldu? -
@falanfilan yayın youtube'a yüklenmiş gördüğünüzde haber verin demiştiniz buraya da koyayım dedim.
https://youtu.be/G0uVVhu1_b4 bu video altındaki yorumları bakan beye ileteceğine söz vermiş yayındaki hocamız. youtube hesabı olanlar yorum atabilir arkadaşlar. -
@byteks1 hocam anayasa gecici 21.madde H de sizin dediginiz maddenin yani 67.maddenin son fikrasinin yapilcak ilk mv genel secimleri ile cb secimi bakimindan uygulanmayacagini soyluyor
-
Alım şimdi olsa işe başlama yine seçim öncesi veya seçim zamanına denk gelecek. Peki yetkililer alım yapmayıp KpssAya giren 100bin kişiden oy kaybı olabileceğini düşünmüyorlar mi?
-
@1umut Bem paketi okumadım sadece mantık yürütmüştüm. Madem uygulanmayacak iki parti nasıl ortak oy toplayacak?
-
@byteks1 uygulanmayacak olan şey 1 yıl kuralı diye biliyorum yani bu 1 yıl geçmeden uygulanmaz ibaresi son durum için geçersiz
-
@i̇lanbekleyenbiri denk getirilecek
-
@tuketiciranti sağolun hocam, ileteceği kişi Maliye bakanı değil mi, inşallah öyledir
-
Bir dünya teori üretilebilir, eğer bir planlama varsa yapacaktır 2019 martta ki seçim için ,sırf onu bekleyim demeyeceklerdir.