2018 Guy Alımı
-
@iktisatcikiz inşallah doğru çıkar yoksa halimiz harap
-
Şimdi de mayıs mı eğer mayısta gelirse ilan geçen senenin aynısı yaşanmış olur
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Şimdi de mayıs mı eğer mayısta gelirse ilan geçen senenin aynısı yaşanmış olur
Mayıs’ta ilan gelse sınav haziran sınavı mülakatı geçtin diyelim işe başlama 2019 -
Arkadaşlar Haziran'da askerlik tecilim bitecek.Kasım celbinde asker olarak görünüyorum.Eylülde yüksek lisansa mecbur başlamam lazım.Eğer tecil bitiş tarihinden sonra sınav açılırsa sınava başvuramayacak mıyım? Geçmiş yıllarda bu durumla ilgili tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi?
-
@işletmezunu başvurusun sınavada girersin askerde de olsan sana sınav izni verirler hatta askerdeyken atanabilirsinde
-
Ben halkbank mulakattan elenenlerdenim,simdi aklima geldi,mulakata ayni komisyonda girdigim bi arkadas 2000 kisilik ilan gelecek demisti ama o an mulakata odaklandigim icin ne ilgilendim ne kaynagini sorabildim.cok kesin konustu ama dedigim gibi o an derdim baska oldugundan pesine dusmedim(simdi geldi aklima yazmak istedim..dedigim gibi duyum degil zira kaynagi yok.tamamen arkadastan duydugum bu)
-
@köyün-ağası Hocam peki başvuruda askerlik durumu bölümünde ne seçilir? Tecilli dersek tecil bitiş tarihini yazmak gerekir çünkü
-
@işletmezunu sizinle aynı durumdayız. Bundan önceki ilanın detaylarına baktım. Başvuru şartlarında erkek adaylar için " askerlikle ilişiği olmamak " yazıyordu. Umarım hazirandan önce ilan gelir. Aksi takdirde bu durum bizim için sıkıntılı olabilir diye tedirginlik yaşıyorum doğrusu. Ya da bir yolu vardır belki, yukarıda bir arkadaşın belirttiği gibi. Yani umarım.
-
Şu an Tuğrul Koçer Twitter’da anket düzenliyo ben Tuğrul hocanın bu hareketleri sebepsiz yaptığına inanmıyorum bi hareketlilik var bence
-
@gmzankr066 Tuğrul Bey'in tam olarak ne iş yaptığını biliyor musunuz acaba? Şimdi baktım da, ben duymadıysam alım olup olmayacağını başkası duymuş olamaz demiş. Adını çok duyuyorum ama tanımıyorum kendisini.
-
@marjinalfaydali hocam siz hangi il için girmistiniz mulakata
-
@işletmezunu pek önemli değil öyle detaylara takılmayın orda askerlik tecil tarihini yanlış yazdınız diye sizi elemezler
-
@tuketiciranti hiç bilmiyorum benim için de gizemli
-
@vural @işletmezunu aynı durumdayım ben de sizinle arkadaşlar. Aklıma takılan bi mevzuydu. Nasıl hareket edeceğimiz hakkında bişey ogrenirseniz bilgilendirin lütfen.
-
@fatoss21 yozgat icin hocam
-
@köyün-ağası Hocam mülakattan elenmekten ziyade yanlış bilgi vermekten dolayı suç duyurusunda bulunabilirler.Zaten başvuru yapabilir mülakata kalabilirsem o tarihe kadar yüksek lisans başlatmış olurum o sıkıntı olmaz da önemli olan sınava başvuru zamanı
-
-
@işletmezunu hocam sevk tarihiniz tecil tarihiniz 30.09.2018 yazması lazım sizde askerlik şubesine sorduğunuzda size bu tarihin tecil tarihi olduğunu soylerler hiçbir skinti yok yani içinizi ferah tutun
-
@işletmezunu ne suç duyursu naptın öyle hiç birşey olmaz sıkıntı etmeyin
-
biride çıkıp demiyor ki şu sebeplerden dolayı alım gecikti veya eğer alım olmayacaksa şu sebeplerden dolayı alım olmayacak
Kpss sonuç açıklanmasından sonra başlayan ve hala devam eden belirsizlik ortamı hepimizi yıprattı, yıpratmayada devam ediyor bugünleri ömrüm boyunca unutmayacağım .