2018 Guy Alımı
-
@esrarengiz Birr de siz yazın belki insafa gelirler. Ben de şu an atansam geride kalanları unutmam gibime geliyor ama bilemeyiz iş, güç derken hayatın akışına kapılmış olabilirler. Belki de duyumlar yoktur. Çok normal..
-
@seramikçi evet:)
-
@duryy ben de diyorum ki bu ćocuk bunu buraya niye yazmış, meğerse çocuğun bi suçu yokmuş :):):):):)
-
4bin küsür gönderi olmus sen hala gelmedin GUY
-
Bizimle ilgilenen beden biri olmaz. Devlet kademesinde bu kadar iibf mezunu varken ? Arzu Erdem’in soruları ve twitlerinden öteye gidemiyoruz. Kaderimiz zamanın akışına bırakılmış gibi. Bu durum farkedilmeli artık anlam veremiyorum gerçekten veremiyorum alacakları sayı duyumlara göre 2 bin bile değil külfet desen külfette değil binlerce personel alınıyorken
-
Direkt Gelir İdare Başkanlığı'nı arayıp sorsak cevap verirler mi acep..
-
@tuketiciranti vermezler arkadaşım çok denendi başarılı olan çıkmadı:(
-
@hamzaömerhalid 900bin taşeron alındı kadroya maaşları da yüzde 10 artacak ama iibf ye gelince külfet görüyorlar
-
Guy ilanı bu sene gelmeyecek gibi görünüyor.
-
Mecliste 'arkadaşlarım uyarıyor daha yeni 2000 gelir uzman yardımcısı aldık' demesinden belliydi sürecin böyle olacağı
-
@bonus o 900 bin kişiye zaten gider yapılıyordu değişen pek birşey olmadı. Sıfırdan 900 bin değil yani. Ama bizim durumun sebebi külfet değil başka birşey olmalı yani 3 4 bin kişilik alım bu kadar beklememeli ilk bizim atamalar olmalı çünkü süreci en uzun olan alımlar bunlar. Devlet gideri düşünse 10000 yeni polis almaz.
-
@hamzaömerhalid valla çözemedim kardeşim ama 2 ihtimal var bakan beyin tutucu biri olmasından ikinci sebepte seçimlere yakın almayı planlamalarından
-
@gozde41 sanki geçmesi imkansız engelli bi parkur oyununda gibiyiz valla her yol denenmiş çözüm sıfır.
-
Ciddi manada çalışamıyorum çoğu zaman. Bir yerlerde bekliyor . Gelecek elbet lakin hergun bir oncekinden zor geçmeye başladı. Allahım refaha ulaştirsin bizleri. Yine de bırakmamak lazım çalışmayı. Kimsenin rızkını kimseyle karıştırmaz Allah. Dayanın.
-
Herkes bir dertlenip yazmış ben de yazam:(
Ben en çok şuna üzülüyorum gelmesi beklenen ilan kadrosu diyelim ki 2000 çok düşük ihtimal diyelim, bilmiyorum. Ama şu an ilan bekleyen kaç kişi var, emeğini artık yaşamak isteyen en az 5 bin veya daha fazlası diyebilir miyiz. Bana da en çok bu ağır geliyor. Alacakları sayı Belli. Onun içine girmemiz meçhul. Hakediyoruz. Tek bildiğim bu.
-
İnstagram kullanan arkadaşlar Cumhurbaşkanı özel kalem müdürü Hasan Doğan’a instagram üzerinden guy,vmy,muy,mhuy ile ilgili isteğimizi yazmanızı istiyorum ben yazdım,ne kadar konuyla ilgili mesaj giderse o kadar dikkat çeker
-
@bonus haklısın ama ilk sebep mantıklı gelmiyor sonuçta bu hükümet faaliyeti yani oturup toplu bir şekilde konuşuluyordur ne kadar açığımız var ne kadar alalım gibisinden. Sonuçta şahsi mülk değil bakanlık. İkinci sebep bana da mantıklı geliyor. Acaba hani yeni bir sisteme geçmek isteniliyor ya kadrolarda ünvanlarda bir değişiklik olacak da ileriki dönemler de onun için mi çok personel alınmıyor.
-
:):):)kendim cimere yazı yazmıştım cevap çoktan gelmiş yeni görüyorum. Gelir uzmanlığı yönetmenliğinin personel alımına ilişkin maddesini yazıp başka birşey sormak istersem rahatlıkla ulaşabileceğimi yazmışlar. Ya ben maddeye bakamıyormuyum ben o maddeyi bilmiyormuyum ağlamak istiyorum delirmemek için ağlamak
-
@hamzaömerhalid türkiye bimer denen kuruma boşa para ödüyor boş bir kurum
-
Ben de yazmıştım gib sitesini takip edin tarzı cevap vermişlerdi. Çok sağolsunlar nasıl da aydınlatıyolar bizi Üniversite mezunu biri gib sitesine bakmayı nerden akıl etsin?! Teşekkürler BİMER