2018 Guy Alımı
-
Toplaşıp Haluk Levent'e mi yazsak napsak. Belki en azından bi tweet atar bizle ilgili. İnanamıyorum ha cidden 10 ay geçti gitti öylece gün içinde bazen birden bunun farkındalığı geliyor
-
@tuketiciranti Haluk Levent’e yazmak iyi bi fikir olabilir gelecek etkinlikte onu da taglamak lazım
-
@mathilda yarın imtiyazlı tag varmış, yarın akşam 9 da onu da etiketleyelim x)
-
Guy'la ilgili duyumlardan öteye gidemedik ama Dguy ve denetim elemanı alımını bizzat kendileri açıkladı.Bari bunları ilana çıksalar artık Mayıs gelecek el insaf bekle bekle paslandık
-
Facebookta şimdi gördüm arkadaşlar cimer ve bimer'e ortak metin yolluyor kpss grubundaki arkadaşlar.
ARKADAŞLAR BUGÜN CIMERE GONDERECEGIMIZ YAZI BU ŞEKİLDE OLACAKTIR.LÜTFEN AİLE FERTLERINIZDE DAHIL GONDERINIZ CIMER VE BIMER COK ETKILI VE KESINLIKLE DIKKATE ALINACAKTIR. (Aile fertlerinden atacağınız mail alt kısımdadır , sınav ücretleri de bu metne dahil edilmiştir.)
İİBF Mezunlarından Ortak Metin
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunları olarak işsizlik ile mücadele etmekten gücümüz kalmadı. İİBF mezunlarının beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları yüksek olan İİBF mezunlarının kamu kurumlarına atanma umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı Mali hizmetler uzman yardımcılığı Vergi müfettişliği ,Devlet gelir uzman yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? On binlerce İİBF mezununun ümidi bu sınavların en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu sizden, İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdamların İİBF mezunları için arttırması, gireceğimiz sınav ücretlerinin çok yüksek olduğu için düşürülmesi ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması için yardım bekliyoruz.Size şahsım ve İİBF mezunları adına arz ederim
Ortak Metnin Aile Büyüklerince Gönderilebilmesi İçin Derlemesi
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunu çocuklarımızın işsizlik ile mücadele etmekten gücü takati kalmadı. Çocuklarımızın beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan çocuklarımızın kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak ve 2018 KPSS öncesi yapılacak mı? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun ve ailelerinin tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu ve aileleri olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması , gireceğimiz sınavların ücretlerinin çok yüksek meblağlar olduğu için düşürülmesi ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size çocuklarımız adına bunları arz ederim
-
metinde ufak bir hata olmus iibf kontejanlarinin azaltilmasi ibaresi AZALTILMAMALI olmali dikkat edelim
-
@serkan01 üniversite kontenjanlarından bahsediliyor orada sanırım
-
Cimer-bimer etkinliği boş.direkt ilgili yere gönderiliyor oradanda geçiştirilmiş bir cevap geliyor. Gına geldi artık sadece sınavdan beri 10 aydır döktüğümüz dil harcadığımız zaman yeter be. Bir iki kelime duyabilmek için onca insan neler yapmak zorunda kalıyoruz. Allah birşeyleri atanmasına bağlı olanlara yardım etsin sabr versin. Hepimize rızkını Allah bir şekilde verecek. Emeğimizi de boşa çıkarmayacak. En iyisi şurda birkaç ay kalmış KPSS ye düzgünce ders çalışmaya devam etmek. Başka seçenek yok zaten.
-
@tuketiciranti Doğru kardes gozluksuz okuyunca hata yapmisim
-
Arkadaşlar gecenyıl bazı arkadaşlarımız meclise gitmişti bazı vekillerle görüşüp olumlu sonuç almıştı en azından sesimizi duyurmuştuk ankarada ikametgahı olan arkadaşlar 3 4 kişilik bir grup birlikte tekrar meclise gitse başka türlü bizi kimse dikkate almıyor kaderimize terk edildik resmen
-
Akşam 21.30daki etkinliğe katılmayı unutmayalım arkadaşlar
-
Tuğrul hoca KPSS öncesi guy alımı icin umutluyum yazmış o gemi buraya gelecek yeter ki inancınızı kaybetmeyin
-
Cimer bimer boş değil arkadaşlar muhakkak msj iletilmek istenen yerlere ulaşılıyor. Sınav hizmetlerinde çalışan bir kişiden bizzat duydum okadar çok bimer cimer yazısı geliyorki onlara cvp vermekten kendi işimizi yapamaz olduk diyordu. Haliyle bu durum üst yöneticilerin de kulağına gidiyor. Aynı süreçten geçmiş ve şuan eğitimde olan bir yoldaşınız olarak söylüyorum lütfen ders çalışın nice arkadaşımızı bu süreçlerde yorgun düşüp ilan geldiği zamanda eli ayağına dolanarak konuları yetiştiremediğinden yazılı sınavı geçemez gördük. Allah sabırlar versin hepinize.
-
@ansızınbirilan İnşallah kpss öncesi gelir kardeşim.
-
@erhnknt25 Tuğrul hoca öyle dediyse bi ışık vardır bence
-
Kpss öncesi alım olmaması nasıl bir kötü senaryodur.Hergün bu senaryo kafamızda düşlenir oldu.Dguy ve denetim elemanı alınacak denildi ama Guy hakkında hiçbir açıklama duymadım.Bu kimsede soru işareti yaratmıyor mu?
-
@erhnknt25 nerede yazmış hoca ben göremedim
-
Kpss öncesi alım olmayacak demek 2017 kpss boşu boşuna yapılmış demektir. Boşu boşuna 1 yılımız gitmiş olur, kpss sonrası alım demek durduk yere rakiplerimizin artması demek. Hatta 80nin altındakilerin puanları hiç işe yaramaz büyük yığılma olur.
-
@fernando-reges Hocam guy ile ilgili uzak ihtimali barındıran bir duyum bile yok. Hal böyle iken Kpss öncesi beklemek hayal gibi oldu artık evet. Bekleyiş çalışma azminden her gün biraz daha alıp götürüyor ki örneklerle sabittir bu bekleyişin kpss ye ve diğer sınavlara kötü sirayeti. Allah hepimizin yardımcısı olsun. En iyisi beklememek ve temiz bir zihinle önümüze bakmak.
-
Ne kadar iyi niyetli olursa olsun şahsen tanımam da ama Tuğrul koçer in bile iyi niyet dileklerinden öteye gitmeyen havadislerine dahi kulak tıkamak gerek artık. Motivasyondan alıp götürüyor ister istemez beklentiye giriyoruz.