2018 Guy Alımı
-
Arkadaslar bisey okudum facede 1000vmy ve 1000dguy alinacakmisya yakin zamanda peki guy ne zaman alim yapar yaparmi yada
-
Dguy ve vmy kadrosunu cb onayladı korkum şu ki 300 500 veya 750 yada sayı farketmez isterse 1000 kişi olsun 2018 kpss öncesi bir dguy veya vmy ilanı verip guy ilanını 2018 kpss sonrasına bırakılması şuan en çok bundan korkuyorum
-
@lamıcimiyok bana da oyle geliyor malesef ama insallah oyle olmaz
-
@lamıcimiyok Allah korusun hocam ben önce guy gelir diye düşünüyorum dguy vmy de haziran temmuz gibi gelir ama 2017 kpss puanlarina gelir diye düşünüyorum guzel dusunelim guzel olsun insallah..
-
Niye o kadar geç gelsin ? Zaten süreç çok uzun ilan vermemeleri için bi sebep de kalmadı kanun da onaylandı
-
@i̇lanbekleyenbiri evet bencede bir sebepyok ama oyle hissediyorum ilan konusunda tez canli degil maliye bakanligi malesef
-
11 ay bekledik bi 3-4 ay daha bekletirler mi diyosun
-
Vmy ve dguy dan once guy gelmesi cok mantiksiz olur yuksek puanlilarin onumuzden cekilmesi icin once gelmesi gerekir vmy ve dguy un
-
@cnn44 önce gelmesi bir şey ifade etmez sonuçların açıklanması aylarca sürüyor. Haliyle guya da başvururlar kpss sonrasına kalırsa bu seferde 2018 kiler gelecek
-
@bonus o zmaan her sekilde ilk 5000 girer tum sinavlara
-
Dguy-Vmy kazananların belli olması en az 1 yıl sürer. Bunlar 1 yıl içindeki tüm sınavlara başvurur. Öyle düşünmek çok mantıklı değil
-
@cnn44 inşallah hocam
-
@esrarengiz temennimiz o yönde hocam ama yinede korkuyorum inşallah böyle olmaz
-
@i̇lanbekleyenbiri aynen öyle olur bu arkadaşlar kesin olarak atanıncaya kadar her sınava başvurur
-
@cnn44 surec uzun sürdüğü icin malesef düşündüğün gibi olmaz artik guy gelsinde yolumuza bakalim cok bekledik..
-
Niye bilmiyorum içime doğuyo geldi gelecek ilan:) (herhangi bi duyum vs yok )
-
İlan gelince kesin atanacaz diye bişey yok arkadaşlar o yüzden sadece bu ilana bağlanıp kalmayın
-
@birgarip Gelmeyincede kazanma durumumuz hiç olmayacak :)bu dediğinize hiç katılmam zaten ders çalışmak zorundayız hertürlü ama ilanı delice istemek en doğalı, o puanı ilan gelsin diye aldık
-
@maesteo Ders çalışmak zorunda olduğumuza, ilan için puan aldığımıza bişey demiyorum hocam, ‘Mülakat’ aşaması olan alımlara tamamen bel bağlamamak lazım onu söylüyorum:)
-
@esrarengiz dediğin gibi olursa süper olur benim de gonulmden geçen o