2018 Guy Alımı
-
@birgarip yani hiçbirine mülakat olmayan alım varmı
-
Çok korkuyorum sadece 2017 puanıyla guy gelmemesinden. Beni endişelendiriyor. Bunun sebebi de kimsenin bizi umursamaması cb ya da bb nın ağzından laf almalıyız bir şekilde.
-
@enki ilan gelince çoğu aday oldu bu iş moduna giriyor benim demek istediğim sürecin sonunda mülakat aşaması var ve bu aşamada üzülen taraf çoğunlukta oluyor
Yani demek istediğim her zaman bi alternatifi elimizde bulundurmamız gerekiyor -
Dostlar Selamın Aleyküm. Bir haber geldi güvenilir bir dostumdan. Teyit icin dogru zaman bakalim biraz ustlere sormaya calisacagim gun icinde. Haber su sekilde 1000 kisilik kadro onaylanmis ve ilan icin resmi gazeteye gonderilmis. Yani ilan artik cok yakin gorunuyor.
Teyidini alabildigim anda buraya gelismeleri yazacagim. Insallah yanilmayiz da ilana kavusuruz.
-
@paretowilfredo sayı çok az hocam acaba il seçimini kaldırıp 10 katı şeklinde mi gelir?
-
@eomer Malesed henuz bilmiyorum dostum. Detay ogrenirsem paylasacagim.
-
@paretowilfredo hocam sayı kesin miymiş acaba ?
-
@gmzankr066 Soyleyen arkadasimiz kesin diyor ama tabi ozellikle teyit şerhi koydum dostum. Daha saglam bir makamdan netlestirmeden kesin diyemem hicbir seye. Ancak hareket oldugu muhakkak kurumda. Bu firsattan faydalanip soralim bakalim.
-
@paretowilfredo hocam guy rafa mı kalktı yani
-
@slytherin guy alimi icin soyledigim bu duyum dostum.
-
@paretowilfredo 1000 kişi az değil mi guy için hocam yaa sayı konusunda emin miydi kaynagınız
-
@paretowilfredo sayı o kadar az ki dguy olmasını istedim
-
@paretowilfredo hocam çok çok teşekkürler, inş bir aksilik yoktur da bir kere kurum sınav yüzü görürüz. Ayrıntılar gelmesini 4 gözle bekliyorum.
-
Sakin geçen günümüzü heyecana boğdun hocam. Gelişmeleri takipteyiz f5 f5
-
@gannicus Sayi bence de az dostum ama ilk konusulan rakam 1000 di. Bana da boyle gelmisti bir iki ay evvel ama umudum daha yuksek olabilecegine yonelikti hep. Bilmiyorum umarim daha fazladir ancak simdilik eldeki bilgi bu.
-
@paretowilfredo hocam açılması muhtemel iller hakkında da bişeyler duydunuz mu acaba ?
-
Allahım il tercihinden çok korkuyorum 80 puanla
-
@gmzankr066 malesef dostum bana intikal eden yukardaki bilgi. Ona istinaden sorusturmaya basladim su an yeniden.
-
Bu kadar beklemeye 1000 kişi.. Eyvallah gib
-
sizce ilan ne zaman gelebilir üstat tahmini heyecanla bekliyoruz duyumlarınızı çok sağolun