2018 Guy Alımı
-
Resmi gazeteye gitmişse hemen yayinlar mi yoksa bekletiler mi @paretowilfredo ustadim
-
@paretowilfredo https://www.tercihiniyap.net/haber/gelir-uzman-yardimciligi-taban-puanlari
Hocam bu taban puanları gösteren tablonun son sınav olan 2017 deki durama göre güncellemesini yapabilir misin?
-
1000 çok az umarım biraz daha artar
-
@jakuppp Bekleyebilir dostum ancak onaylanirsa kisa sure icinde yayimlanmali dostum.
-
@paretowilfredo o zmn bugün yarin gelir hocam inş
-
O zamana kadar Sgk açıklanmazsa kötü
-
İstanbulda çok açık olduğunu duyuyorum hep acaba İstanbul açılır mı fikri olan ? Geçen alımda da açtı ya açar mı ki üst üste
-
@paretowilfredo hocam 1000 gönderildiyse 1000den fazla alınma ihtimali pek olmaz gibi dimi bide dguy konuşuluyor iki ilana ayni süreçte çıkılır mı ki
-
@maliyeciniss Buna bir şey diyemiyorum dostum malesef. Ancak birisini halletmeden diğerine girmeyebilir kurum. En azından sınav aşamalarını çakıştırmayabilir. Sonrası süreçler iç içe yürür bir şekilde.
-
@paretowilfredo dostum Allah razı olsun senden gönlümüzü rahatlattin duyumun doğru çıkar veya çıkmaz yinede çok sağol bizim için bir şeyler yapıyor olman bile bize yeter bu süreçte şu sitede olmasa süreç hiç çekilmeyecek belki bir çoğumuz başka alanlara yönelirdik sapardık tek gücümüz bu site bizi ayakta tutan bu site oldu bu süreçte herşey için teşekkürler
-
Tekrar Merhaba dostlar.
Bu yıl içinde GUY'a dair ilk kez duyum paylaştım sizlerle. Bunu yapmamdaki en temel sebep artık gerçekten sabrınızın kalmadığını biliyor olmam. En ufak habere bilgiye ihtiyacınız var. Çalışmak için motive olmak için. Aslında paylaşmadan evvel düşündüm olur ha olumsuz çıkarsa diye ama yine riski göze aldım. Allah utandırmasın diyelim ve durumu toparlayalım şöyle bir dostlar.
Dostlar bi durum toparlaması yapalım koşturmacalı oldu süreç şu ana kadar. Bi toparlama yapalım. Aslında biliyorsunuz ben geçen haftadan beri araştırmaya başladım size de söylemiştim. Ancak ulaşmaya çalıştığımız bilgiler net değildi. O nedenle de biraz havaya gidiyordu sorularımız. Bugün elimize net bir done geldi. O da kurumda yetkili bir ağızdan bir dostumuza intikal eden oradan da bana gelen bilgi "1000 kişilik GUY ilanı'nın resmi gazete'ye yollandığı" şeklinde.
Bunun üzerine bir kaç saattir yoğun telefon ve yazışma trafiğindeyim. Son durumumuz şu. İki dostumdan gelen bilgiler; bir tarafta henüz böyle bir bilginin olmadığı. Burası çok sağlam bir kaynak değil ancak hareketliliği sezebilecek bir yer. Cepte dursun.
Diğer bir dostumdan bana intikal eden bilgi hafta içinde böyle bir hareketin olduğu, ancak rakam vs. bunlara dair net bilgi alamadığı şeklinde. Bu duyumumuza bir dayanak olabilir.Benim şahsi araştırmamda ulaşmaya çalıştığım yetkili bir kişi var ancak kendisine bugün ulaşamadım. Zannediyorum meşgul. Bu haftayı kapadık malesef pazartesi tekrar deneyeceğim.
Bir diğeri ise çok yakın bir dostumun kurum içerisinde en yetkin ağızlardan birisi ile kuracağı dialogtu. Ancak o da şimdilik meşguliyete takıldı. O da pazartesine kalabilir malesef.
Ancak bunca hareketlilik kesinlikle boşuna değil dostlar, bugüne dek ki gözlem ve tecrübelerim ilanın yakın olduğunu söylüyor bana. Geçtiğimiz yıl bu vakitlerde ilan gelmişti. Yine bu dönemde bu hareketlenme artık yakın olduğumuza işaret.
-
75 ile sıra gelir mi bilinmez ama ins yüksek puanli arkadaşlar daha fazla emeginiz sabriniz zayi olmadin 2016 82 puanim vardi ilan gelmedi fabrikada ise girdim ilan gelince isten ciktim guy sinavi icin yaziliyi kazandim ama kpss 2017 düşük geldi 75 mulakattan da elendim son kez 2018 kpss ye calisiyorum.....siz siz olun kpss odakli çalışmayi birakmayin kurum sinavindada mulakatta da elenme ihtimalimiz var Allah sabrimizin karsiligini vercdk ins
-
@paretowilfredo 1000 kişinin net olmamasına çok sevindim. Allah daha beterinden korusun
-
Kpsscafe. com. tr de haber pms 1000 kisilk y alimi onumuzdeki unlerde olacak diye
-
@paretowilfredo Araştırmalarınız için çok teşekkürler. Facebook sayfaları dguy ve vmy tabloları ile çalkalanıyor, guydan bahseden hiç yok. Umarım hayırlı haberlerle dönersiniz, herkese iyi akşamlar ve kolaylıklar.
-
@seramikçi İnşallah dostum.
-
@biriibfli 1015 kişi 2bin değil. Ve dguy guy değil. Haber baştan savma yapılmış başvuru şartını kopyala yapıştır yapmış p35 önceden di.
-
@biriibfli dguy u guy diye servis etmişler bizden daha bilgili değiller bir de haberciler!
-
-
Oyle gorunuyor dediginiz gibi dguy u guy ilani gibi yansitmis