2018 Guy Alımı
-
@paretowilfredo Guy'un Kasım'da geleceğine inanmaya başlamıştım.Allah razı olsun bu biraz ağrı kesici gibi geldi bana
-
Dguy 1000 guy da 1000 kişi gelirse ilk 5 bin 2 sınava da girer çıkar guy sayısı az olmuş gerçekten inşallah 10 katı olurda daha fazla kişi faydalanır bu alım darlığında
-
1000 kişi gelirse Guy tarihinin en az alım yapan senesi bize rastlamış olacak bundan önceki yıllarda 1750 den aşağı aldığı olmamış 10 ay bekledik en az 1500 kişi gelir diye tahmin ediyorduk ama bu sayı çok az inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
-
@paretowilfredo üstad bilgiyi yollayan kişi guy diye dguy dan bahsetmiş olmasın
-
1000 kişi ise ilan ömrümden ömür gidecek il seçimi sırasında yine . Sıralamam 5700 küsür. Tabi nasipten öte yol yok
-
@alperen-turkuaz önünden en az 1000 kişi artanmıştır
-
@ameletüllabı hocam bu az önce benim de aklıma takıldı ama @paretowilfredo üstad bunu yetkili kişilere danıştığına göre böyle bir hata olabileceğini zannetmiyorum.
-
@walrass06 şükredeceksin herzaman bunu birkez daha anladım. Darbeden sonra adamlara üzülüyordum geç geldi ilanları diye. Beterin beteri varmış bizimki daha da geçikti ve sayı düştü. Bi ara 1250 duyumu geldiğinde üzülmüştüm o zaman da demiştim inşaallah buna şükretmek zorunda kalmayız diye şimdi 1000 geliyor. Dua edelim 750 olmasın. Herşey daha iyi olur derken tarihin en kötü senesine hayatımın dönüm noktasında denk geliyorum. Yayında ve yapımda emeği geçen herkesten Allah razı olsun
-
@alperen-turkuaz sıkıntı yaşamazsın
-
@hamzaömerhalid aynen kardeşim şükretmek gerek
-
1000 kisi duyumu dguy mu guy mu yoksa vmy mi?
-
@zenginmemur guy deniliyor ama bakalım bence sayı degısebılır .
-
Arkadaşlar enseyi kararmayın hemen 'ne dedi pareto pazartesi günü yetkili birine ulaşmaya calısıcam demedimi biraz sabir pazartesiyi bekleyelim
-
@ameletüllabı Yok dostum guy merak etme her biri için konuşulan 1000'er zaten şu anda. DGUY parçalanması daha muhtemel görülen alım.
-
inşallah gelir ama 1000 çok az
-
@walrass06 geçen sene benim yazdığım ili yazsa sınava giremeyecek arkadaşım baska ili tercih etti atandı çalıyor . Ben yazılıya girdim sonuç maalesef olumsuzdu. Onun için nasipte varsa oluyor
-
@sr HOCAM GELSİNDE ARTIK NE GELİOSA GELSİN NİTEKİM ARDINDAN YİNE GELECEK MALUM SEÇİMLER YAKLAŞTI KURUMA GİRECEK OLAN ADAM TEMMUZA KADAR DA KPSS KASAR ZATEN BUNLAR İÇİN SABIR SABIR İÇİNDE HEYECAN GEREKLİ AZDA OLSA
-
@alperen-turkuaz düzeltme: çalışıyor düzeltme özelliği olsa iyi olacak. Kafam sınavdı, işdi dalgın yanlışlık olabiliyor
-
Biraz havayı sınav moduna,tercih moduna sokalim. Benim tahminim
trabzon 50
ordu 50
samsun 50
kastamonu 25
zonguldak 50
balikesir 25
canakkale 25
manisa 50
eskisehir 50
mersin 100
adana 100
istanbul 300
ankara 100
kayseri 25.
Arkadaşlar tamamen rastgele tahminden ibabet duyum fln değil biraz sınav moduna girmekte fayda var -
@guyan-gelmiş sıralama bana denk gelir mi çok meçhul ama inşallah İstanbul açar 🤲