2018 Guy Alımı
-
@gmzankr066 hala şu adama itibar eden var mı? Hep bilmiş ve kaçamak cevaplar veriyor. Ben takibi çoktan bıraktım,sizlerde bırakın.En sağlıklı bilgiyi yine bu platformdaki arkadaşlardan alıyoruz.
-
Siralamasi 3binlerde olan birinin onunde kac kisi guya girmez acaba? Gecen yil 81 le sinava giremeyince insan haliyle korkuyor
-
@guyan-gelmiş Muğla Manisa aydın mutlaka yer alacaktır diye düşünüyorum
-
Benim sıralama 6030 tamamen risk sıralaması
-
@eomer ben bu sene takip etmeye başladım o yüzden bişey diyemem
-
@bybredd benm gecen yil 81 puanla 7binlerdeydi giremedm sinava bu yil 82 3 bindeyim siralama iyilesti ama puan pek degismedi
-
@biriibfli sıralaman kaçtı 81 ile ?
-
@biriibfli Bursa mı secmıstın?
-
@bybredd evet
-
Sıralaması 15 bin olan biri olarak kendi sıramı salmış bulunmaktayım. Zaten KPSS odaklı çalışıyordum. İnşallah bu KPSS’den sonra ümitlerimi tazelemiş bir şekilde beklemeye başlayacağım. Ama bu da gireceğim son KPSS olacak.
Kaç iş görüşmesine gittim. Sırf gönlümde yatan devlet olduğu için “inşallah kabul etmezler yoksa ders çalışamam emeklerim heba olur” diye dualar ettim. Anlayın ne durumda olduğumu dostlar. Bu yüzden artık son KPSS ve son sınavlar benim için. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. -
@biriibfli kötü olmuş dostum bu sefer puanın gayet iyi . Bende 2016 kpss de 85 puanım vardı . Bu sene malesef düşürdük puanı 79 a . Allah Yardımcımız olsun
-
@mbguy 15 000 kac puana tekabul ediyor bilmiyorm ama 2015 de 73 le kapattigi oldu umut her zaman vardir
-
@bybredd amin dostum. Bu sefer hic risk almicam en cok alan yeri secicem
-
Valla eger bekleyenler atanırsa guy gelene kadar . Düşük puanlara sınav şansı doğacaktır bence .
-
@biriibfli p 48 ilk 3 bin içinde halihazırda guya atanan birçok kişi var. Benim guyu kazanan 10'dan fazla arkadasımın hepsinin kpss'si 80 üstü. Vmy, sgk, kaymakamlık vs.... onlardan da gidenler var daha başka sayamadığım ilanlar da
-
@füreya kesinlikle öyle . Guy atananların çoğu 75 üzeri zaten . 2000 ordan kaymakamlık SGK Halkbank derken baya giden oldu herkes dersini çalışsın ümit her zaman vardır
-
@füreya tesekkurler o zaman bi 1000 kisi girmez umarim onumdekilerden:)
-
@biriibfli bence de. P48'de kafadan rahat 1000 kişiyi önünüzden silin
-
Burayı f5 yapmaktan ders çalışamıyorum. Hava da çok güzel tam çocuk parkına oturup çoluk çocuğun neşesini izlemelik. Pareto'dan gelecek haber olumlu olur inşallah vallahi panik atak geçireceğim.
-
@mbguy KPSS odaklı çalışın 90ı zorlayın ilanlar böyle oldukça 85 ile 70in bir farkı yok. 84le kurum sınavı görmedim kpssye de girmeyi düşünmüyorum.