2018 Guy Alımı
-
@guyan-gelmiş İSTANBULU BİRAZ DAHA ARTIRMASAKMI
-
1000 kişilik alimda bu kadar
-
@gmzankr066 2016 puani 76 olanın sıralamasına sahip olan herkesin bence şansı var.
-
@gmzankr066 hocam sizin sıralama kaç?
-
1000 kişilik bir alımda sıralaması 9000’lerde olan bana sıra gelir mi bilmem ama inşallah her şey herkesin gönlüne göre olur
-
@guyan-gelmiş 2016 puanıyla arkadaşım 76 küsür aldı ve istanbulu çok kıl payı kaçırdı..sıralaması 17 binlerdeydi.benim şuan sıralamam 12 bin ama nedense ümidim yok.inşallah gelir tabi ama kpss çalışıyor gibi devam ediyorum.gelirse çok büyük sürpriz olur bana.halkbank mülkatından sonra ilaç gibi gelir...
-
1000 kişi guy için hele ki KPSSye üç ay kala küfür gibi.. girebilcez mi nereyi seçicez derken zaten 15-20 gün herkes gerilecek stres.. sonra girebildik diyelim sınavı geçebilecek miyiz derdi... kazanamayanlar için KPSS yanacak yine..kazanan için bi de mülakat süreci olacak ki derse konsantre olmak hepten zor.. geçen sene guy u 2 soru ile kaçırıp o moral ve öncesindeki stres yüzünden puanım hayli düştü. 11000lere geriledim.. gelsin tabiki ama 1000 olmamalı talep etmeliyiz.. öğretmenler için nasıl arttırılıyorsa talep edince bizim de artabilir. Aylardır bekliyoruz daha önümüzden SGK mülakatı bekleyenler gidecek mi gitmeyecek mi bu bile aylardır belirsiz. Şu süreç onca şey aldı benden ama tek bi şey kazandırdı o da sabretmek.. gerisi hep eksi..
-
@mathilda size gelebilir hocam.malum 2000 guy atandı. sıralamanız 7000 gibi aslında.şansınız yüksek bana kalırsa.
-
@guyan-gelmiş olmayan ilanla hesap yapıyoz resmen yazık bize olası bir alımda samsun 50 kişide kaça düşer acaba
-
@marjinalfaydali olası 1000 kişilik bir alımda şu il seçimi 5000’in altındakiler için resmen kumar gibi olacak hocam hayırlısı
-
@mathilda hocam mevcut il seçiminde herkes riskli zaten..80 le kapatan iller de var 75 le kapatan da..yani öyle saçma bir sistem ki herkesin aynı anda hem şansı var hem şansı yok..
-
@marjinalfaydali aynen hocam sistem çok adaletsiz 76 la biri atanıyo biride 81le sınava bile giremiyo neden bu sistemi değiştirmiyolar hala anlamıyorum
-
@guyan-gelmiş 2016 da puanı 76 olanın sıralaması 16-17 binlerdeydi sanırım ben atananlar var ama işte 2000 kişilik bi alımdı. Şimdi onun yarısını konuşuyoruz yine 2000 olsa ben de olumlu bakardım benim sıralamam 14 bine yakın
-
@marjinalfaydali 14 bine yakın hocam
-
2016 da 76 puanla siralamam 16 bin kusurdeydi giremedim. Tahmin ediyorum 17 binlerde olan kisiler istanbul a girdiler. Bu sene 1000 kisilik bir alimda İstanbul agirlikli gelecegini de farzedersek 11 bine kadar şans olacaktır. Ama 5000 uzeri yanlis tercihe kurban gidebilir. Gecen sene 82 alanın disarda kalabildigi gibi.
-
@guyan-gelmiş yalnız Mersin iyi tahmindi. Çünkü buralıyım ve vergi dairesinden ihtiyaç var haberleri geliyor
-
Ben niyeyse bu kez İstanbul' a alım olmycağını düşünüyorum umarım yanılırım.
-
@paretowilfredo umarım guy duyumu sayı dışında doğru çıkarsa artık KPSS A çekilmeyecek bir çile haline gelir zaten çoğu kişi guy olmak için çalışıyor en çok alımın olduğu bir kurum var yılda bir kez alıyor diye sevinirken düştüğümüz hale bak
-
@themis19 enerji verir hocam iyidir
-
Birisi Tuğrul hocaya sormuş duyum var siz ne diyorsunuz gibisinden GİB’in sağı solu belli olmaz kesin bişey söyleyemem demiş