2018 Guy Alımı
-
@paretowilfredo Allah razı olsun sizde olmasanız bizim için çabalayan yok
-
@maliyeciniss Estağfurullah dostum. Bugüne dek elimden geleni yaptım gücüm yettiğince, elim uzandığınca. İnşallah güzel günleri göreceğiz hep beraber.
-
@paretowilfredo emegine saglik ustad..mevcut guy larin yeterlilik sinavi 20 ekimde yapilcakmis ben de guy aliminin fazla gecikmeden gelecegini düşünüyorum insallah yaniltmazlar bizi
-
@paretowilfredo inşallah hocam inşallah
-
@paretowilfredo belkide ptesiye kalmadan gelir
-
@paretowilfredo hocam geçen sene siz duyumunuzu paylaştıktan 3 gün sonra ilan gelmiş diyolar öyle mi
-
@gmzankr066 Yok dostum. bir önceki alımda 1 hafta evvelinde site henüz yok iken haber vermiştik. Geçen yıl GUY'u Sn. Ağbal duyurdu zaten onun dışında çok bilgi çıkmadı açıkçası. Tabi süreçte priss kardeşimizin çok ciddi katkıları oldu o dönemde.
O 3 gün önce ilan SGK Denetmen Yardımcılığı 9.Promosyon alımında oldu, bu doğru. Böyle.
-
@paretowilfredo çok iyi inşallah bu sene de öyle olcak
-
şu ilanlar gelsinde sevinçten yakalım kendimizi artık burada
-
@paretowilfredo hocam dguy vmy hangipuan türüyle alım yapacaklar tahminen bu yıl, evvelden p49 la yapıyormuş şu anda ona tekabül eden puan türü p48 olarak hepsini içine alıyor mu
-
@fatihmavcu Muhtemelen P48 olur dostum. Önceden P49 ile yaptığı dönem GUY'da P49 kullanıyordu. Sonra her ikisi de P35' e döndü. P35'in karşılığı da şu anda P48.
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam inşallah en yakın zamanda ilan gelir ve bu yola verdiğimiz emeklerin karşılığını alırız.
-
1000 kişilik alımda 10 katı çağırırlar mı acaba. Daha önceki yıllarda alım sayısı düşük olunca 10 katı çağırılmış ama bu kez 5 katı çağırılır diye çok korkuyorum. Çünkü bu sene puanlar ve sıralamalar ters orantılı bunu dikkate alırlar mı acaba
-
Heycanla birlikte korku da başladı bende kısmetse ilk defa sınava gircem çok korkuom sanki. Bide sormak istediğim bisy var süreç nasıl ilerliyo il seçimi fln diyosunz ne ara oluo herkse kolay gelsn
-
Şuan guy eğitiminde olan arkadasla görüştüm oradaki eğitim verenler 1000 kişilik dguy için alım olacak onda da 3 parcaya bölüp alıncak demiş guy u sormuş henüz net birşey yok demiş dguy kesin miş risk analizide çalışacakmış dedi
-
Ne guymuş arkadaş sır gibi saklanıyor resmen hiç mi kesin duyum olmaz
-
@ltfye il seçimi başvuru aşamasında oluyor
-
Bakan gecen yil tweet atiyordu bu yil onu da yapmiyor
-
Bakan beyin olan bitenden haberi yok bence
-
@mathilda Arkadaşlarım uyardı daha yenil aldık demişti