2018 Guy Alımı
-
@walrass06
Peki:) -
2017de 81le Antalya mağduruda burada guy tercihinin matematiği yok arkadaşlar . Herşey mümkün. İlan gelmeden bir öngörüde bulunmakta zor.
-
@lamıcimiyok çok inandırıcı bir duyum aldık da ondan o hareket. Çare Pareto.. Arkadaşlar cidden 2 gündür şaşalayıp kaldım kendi adıma ders çalışmayı saldım. Yarın hepimiz dersimize bakalım önümüzde kpss var her türlü gireceğiz o sınava öyle görünüyor. (Kendimi motive etmeye çalışırken ben)
-
@1903bjk Enseyi karartmamali Az da olsa gelir umarim. Belki de benim dedigim gibi olur
-
@mahmut8728
Umudumuzu yitirmiyoruz:) belki bu sefer yuzumuze guler kader:) -
@1903bjk "Belki" yi kaldirirsak guzel cumle Nasip, iyi dusunelim iyi olsun
-
Bahsedilen bu duyum ne zamana kadar gerçekleşmezse geçerliliğini yitirir çünkü 1000 kişilik ilana inanmak istemiyorum da
-
@mahmut8728
Cümlemi "Bu sefer yuzumuze gulecek kader" olarak degistiriyorum ve tevekkül diyorum:) -
-
bu aralar çok güzel buralar:))
-
Arkadaşlar heves kırmak sizi umutsuzluğa sürüklemek istemem ama tecrübemi aktararak sizi gerçek dünyaya döndürmek farz oldu ilan yok henüz il tercihi muhabbeti yapıyosunuz
Son üç guyda mülakata kaldım ilk iki mülakatım kpss den 1 buçuk iki ay kadar önce açıklandı ve ben mülakatta geçerim yaaa diyerek kpss yi salladım inanın hep kısa zamanda kpss ye hazırlanmak zorundaydım ve moral bozukluğu ile ağlaya zırlaya stresler içinde çalıştım ömrümden bi 3-5 yıl gitmiştir emin olun halbuki guy odaklı değilde kpss odaklı çalışsaydım bu kadar sıkıntı çekmezdim sonuç olarak 3 mülakatta da elendim ve tekrar sınava hazırlanıyorum kpss ye hazırlanıyorum çünkü ister 10 bin kişilik ilan gelsin 10 bün alınırO yüzden henüz zaman varken kpss ye yüklenin guy yada diğer sonavlardan biri olursa ne ala ama olmazsa hem işsiz hem de kpss puansız kalırsınız dost acı söyler
-
@mülakatzedee
Doğru bi noktaya değinmissiniz. Bunu dusunerek gecen yil guy'a, kpss'ye hazirlanir gibi hazirlanmistim. Nitekim elendim mulakattan ama en azindan kpss puanim var elimde diye sükrettim. Benim de tavsiyem su olucak, sadece cikmis sorulari cozup girmeyin. Mutlaka baska kaynaklardan da soru cozun ve kpss odakli calisin. Zaten bu calisma sinavi gecmenizi sagliycaktir ama sinavi gecseniz bile mulaktin garantisi yok. Şekil A:) Sonuc olarak kpss puanlarini cebe atin:) -
@1903bjk sen de çok doğru bi noktaya değinmişsin hakkaten eskisi gibi adem kılıç çıkmış sorularını 5 kez çözmeyle kazanılmıyo kapsamlı çalışmak şart
-
@mülakatzedee
Kesinlikle öyle. Benzer sorular vardi tabi ama sadece cikmisi cözüp girenler zorlandi. Umarim sizin icin son hüsran olmustur. Emeginizin karsiligini almaniz dileğiyle:) -
@1903bjk amin allah hepimize hayırlı kapılar açsın
-
Güzel nokta birakmadiniz
-
@guyan-gelmiş ben gerçekten bu süreçte çok yıprandım o yüzden realist olmakta fayda var
-
@guyan-gelmiş
Kötü tecrübeler güzel noktalara değinmeyi gerektiriyo -
Yine de imeceyi 2-3 kere dönmeden sınava girmeyelim arkadaşlar azda olsa çıkmış soru oluyor sınavda soru tipleri de kpssden farklılık gösterebiliyor
-
@walrass06
Ben " sadece" cikmisi cozmeyin diye belirtmistim. Elbette cozsunler ama kapsamli calismak sart.