2018 Guy Alımı
-
@mülakatzedee Bende bir örnek vereyim kendimden. Sadece Adem Kılıç çalıştık sınavı geçtik ama mülakatta kaybettik bu da bizim ikinci mülakattan elenişimiz oldu. - iki arkadaşız bu arada biz, ilkokuldan tut lise ünv de ev arkadaşlığına kadar hiç ayrılmadık ve o da aynı oldu kısmet olursa aynı şehirleri yazıp ünv yıllarımıza geri dönmek istiyoruz :)- velhasıl önceki yıl da istanbuldan elenmiştik. Ama geçen sene sadece adem çalışarak sıralamamı berbat ettim 6binlere geriledim bu da sizlere ibret olsun çalışın çalışın sevgiler herkese..
-
@1903bjk doğrudur ben zaten size karşı yazmadım
-
@walrass06
İcerik ayni ve ardarda olunca cevap niteliginde oldugunu dusundum. -
İmeceyi sağlam bir kez oda soru şeklini görmek için artik ezberleyim kazanayim yok onun yanında kpss odaklı çalışan mülakat listesine adini yazdırır net.
-
Kurum sınavını hazırlayan komisyonun tarzı geçen yıl değişti . 100 soruda yne çıkmış baya soru gelir ama fark yaratan soru sayısı arttı . Bde ' guy kurum sınavı ya çok zorlamazlar çıkmış sorudur, o kadar ayrıntıya girmezler ' diyerek işaretlenen sorular da sürpriz cevaplar oluştu ki bu durum geçmişte pek yoktu ( örn kıst amortisman sorusu özel fon sorusu vs hatırlayanlar bilir ) düz düşünüp bulduğun cevabı şıkka koyup cevabın afilli çıkması dye bi durum geçen seneye kadar pek yoktu yani çıkmış sorulardan da anlaşılacağı gbi . Bu yüzden çok hafife almadan ama kesinlikle çıkmış soruları da çözerek hazırlanılması gerek hayırlısıyla ilan gelince
-
Ooo sınav moduna girilmiş iyice
-
@walrass06, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Yine de imeceyi 2-3 kere dönmeden sınava girmeyelim arkadaşlar azda olsa çıkmış soru oluyor sınavda soru tipleri de kpssden farklılık gösterebiliyor
Bence de kesinlikle 1 kere fırsat varsa iki kere çözmeli 1. De hangi konudan nasıl çıkmış diye bakıp o konulara çalışmalı 2. De o konuları anlayıp kavramış mıyım diye bakılmalı ben sadece imece yada adem kılıçtan çalışıp soru ezberleyerek kazanmanın zor olduğunu belirtmek istedim
-
Bundan sonra gelecek İlanın
-
Arkadaşlar merhaba size geçen seneki çalışma yöntemimden bahsetmek istedim. Şuan halihazırda guyum ve sürece devam ediyorum.. Geçen sene kurumdan 87 , kpssden de p48 84 aldım..Çalışma yöntemimden biraz bahsetmek isterim.. Öncelikle ben imeceden hazırlandım her sınavı 1 kez çözdüm ve yanlış yaptığım ya da önemli olan soruları not aldım yani oturup kitabı ezberlemedim.. Normal kpss ye çalışır gibi devam ettim özellikle konu tekrarı çok önemli ben öyle yaptım.. Hee guy sınavına hazırlanmanın kpss ye olumsuz etkisi oluyor bende öyle oldu ama işte bunu en aza indirmemiz lazım..
-
Haftasonunun bitmesine sevinenler burda mi Insallah guzel haberler alacagimiz bir haftaya baslariz yarin..
-
@esrarengiz Tam da bunun sevincini yaşadığımı belirtmek için gelmiştim. Sendromsuz, heyecanlı bir pazartesi olacak. İnşallah haberler de güzel olacak. Değil mi? @paretowilfredo bekliyoruz..
-
http:// www. milligazete. com. tr/haber/1528695/guncel-memur-alimi-ilanlari-maliye-goc-idaresi-sahil-guvenlik-komutanligi-duyuru-yapti
-
@köyün-ağası adamlar ilanı getirmiş ama nie sadece vergi müfettişliğini yazmışlar onu anlamadım
-
@köyün-ağası şunlara ayar oluyorum ya. Sonra bi tanıdık çıkıp diyor maliye ilan açmış sen neden girmedin diye.
-
@köyün-ağası bizden başka herkes biliyor maliyenin ilana çıktığını :))
-
Vmy hafta içi gelir o zaman
-
@köyün-ağası bu hafta heyecanli olacak
-
@guyan-gelmiş 300 vmy alırlar gibi
-
İnşallah hem yakın gelecekte ilanların gelmesiyle hemde uzun vadede atanarak(çokta uzamasın inş ) beklediğimize ve emeklerimize değdi diyebiliriz
-
@duryy ‘bu sene çok adam alacaklar’ diyenleride unutmayalım:)