2018 Guy Alımı
-
@mehmedoglu Twitter da yazdı
-
@kaimoğlan Duyum işi bitti hocam Kasım'dan beri burada bazı arkadaşlarla tanıklık ediyoruz duyumlara.Hatırlayanlar vardır dershaneler Guy kursu düzenleyecek alıma çıkılacak.Aralık olmazsa Ocak'ta gelecek vs.. Onları da suçlamıyorum çünkü normal şartlarda dedikleri çıkardı.Talep varken alıma çıkılmaması onların kabahati değil.Ama bu saatten sonra da duyumlarla gemi yürümez icraat lazım
-
Daha fazla ne yapabiliriz bilmiyorum Twitter bimer cimer hepsi denendi ama yok sanki gözlerine perde inmiş de bizi kimse görmüyor imkanlar dahilinde katılım az da olsa her şeyi yapmaya çalıştık en azından biri çıkıp alım yok dese ona da razıyım şu belirsizlik kalksa bile sevinçten havalara uçacağım niye böyle yapılıyor anlamıyorum
-
@fernando-reges Evet hocam burada çok değerli arkadaşlar var ve kesinilik taahhüt etmiyorlar zaten. ancak puanı itibariyle guy a umutlu olan bizlerin kpss ye odaklanıp sıralamayı daha da ilerletmemiz gerekiyor Bakan bey bir ışık olsa diğer kadro ihdaslarıyla bunu da açıklardı diye düşünüyorum.
-
Ankaradan birileri bakan beyden veya cumhurbaşkanından 20 dk da olsa randevu almaya çalışması lazım diye düşünüyorum. Başka türlü ben yapılan etkinliklerin söylendiğini bile düşünmüyorum artık.
-
Tugrul hocanın dedıklerı dogru cıkar kac yıldır bu sınavlaın ıcındeyım fakat kpss oncesı bızde bılıyoruz gelecegı net bır tarıh verilse:=(
-
Nisan ayından bu aydan önceki hiçbir ayda olmadığı kadar umutluyum.2018 Kpss öncesi gelsinde artık günü haftası önemli değil
-
Ben de umutluyum ama herkes son zamanlarda daha yedeklerin yüzde onu bile çağrılmadı beklemeyin diyorlar yedeklere karşı kışkırtma amaçlı değil gerçekten bilmediğimden soruyorum yeni ilan gelmesi için tüm yedeklerin çağırılması diye bi kaide mi var ? Geçmiş senelerde durum nasıldı ?
-
@gmzankr066 öyle bir zorunluluk yok yeni ilan gelince yedeklik hakkı düşüyor sadece diye biliyorum
-
@maxmin aynen öyle hatta yedeklerin bekledikleri iller açılmazsa bu alımda hakları devam ediyor diye biliyorum
-
Facebook u olan biri guyadern e mesaj atabilir mi lütfen Adamlar azıcık bizimle ilgilenir ya azıcık anca para derdindeler. Tebrik başsağlığı dava bizimle ilgili bir haber yapsalar keşke. Çok geniş ağları var bir yardım etseler keşke bizden çabuk sesimizi iletirler.
-
@hamzaömerhalid Guyader başkanına şu şekilde mesaj attım inşallah dikkatini çeker.
Sn. Başkan merhabalar,
Bizler 2017 KPSS'e girmiş 80+ puanlar almış yaklaşık 20 bin kişilik A grubu memur adayı gençleriz. Bildiğiniz üzere 2017 yılı Mart ayından beridir GUY ilanı yayınlanmadı ve bizler Mayıs 2017 den beridir Maliye Bakanlığından ilan beklemekteyiz. Neredeyse tam bir yıl ilansız dolmak üzere. Twitter etkinlikleri, Cimer & Bimer etkinlikleri yaptık ancak hiçbir sonuça alamadık. Her birisi GUYADER üyesi ve GUY olmak isteyen bunca adayın sesine kulak vermenizi ve yanımızda olduğunuzu görmek istiyoruz. Her üyesi bu yollardan geçmiş olan GUYADER'in bu mağduriyet konusunda sessiz kalmayacağını umut ediyoruz.Konuyla ilgili desteğinizi görmek ve ilanla ilgili bildikleriniz varsa bizimle paylaşmanızı diliyoruz. İyi çalışmalar. -
@duryy Allah razı olsun kardeşim senden.
-
cümlemizden kardeşim.
-
Arkadaşlar akşam 21.30 daki etkinliği unutmayalım herkes 3 er dakka arayla en az 5 twit atsın
-
@Lamıcimiyok tag ne twiterda kimse yok
-
@maliyeci123 #İİBFsizKAMUverimsiz
Arkadaşlar twitira gelin
-
@lamıcimiyok iibflilerekadro da var?
-
3 tane tag var maşallah
-
listede olun arkadaşlar en mantıklısı o