2018 Guy Alımı
-
@tuketiciranti ben maliyede memur diğe biliyorum sadece
-
@friedman98 Aynen hocam öyle yazıyor.İyi o zaman bir sıkıntı çıkmayacaksa bunun stresini yaşamayalım çok sağolun @köyün-ağası valla bazı başvurularda yanlış bilgi verilirse öyle bir şeyler yazıyor ya ondan aklıma geldi hocam sağolun cevaplar için
-
@birgarip kesinlikle bende asla unutmam 1 yıl ilan bekledik resmen.. o kadar emek verdik ve sonumuz belirsiz kurum sınavı göremedik daha
-
@i̇lanbekleyenbiri AL benden de o kadar. İsyan etmemeye çalışıyorum artık. O kadar dönemden sanki benim atanmam gereken sevdiğimin beklediği ailemin beklediği döneme denk gelmiş gibi. Sevdiğimden oldum inşaallah ailemden de olmadan yüzlerini bir nebze güldürebilirim. Vardır bunda da bir hayr vardır.
-
@işletmezunu Mülakat zamanı askerde olacaksan terhis tarihini yazmanı tavsiye ederim.Zaten başka alternatif yok tecil tarihin geçmiş olacak
-
@gmzankr066 Sizin nezdinizde bilen herkese sormak istiyorum. Geçen yılki süreç nasıl oldu? Ben henüz kpss puanımı alamamış ve başvuramamıştım. Başvuru kpss öncesi sınav sonrasıydı sanırım. Sınavın nasıl geçeceği belirsiz olduğu için kpss ye de girildi mi ne oldu? nasıl oldu??
-
@seramikçi 14 Mayıs ta sınav oldu 18 mayısta açıkladılar. Sonra kpss oldu
-
@alperen-turkuaz hımm hemen açıklanıyor yani, teşekkürler.
-
@seramikçi eskiden sınavın yapıldığı günün gecesi açıklanıyodu,son sınav 4 gün sonra açıklandı eğer bu sene olursa ne zaman açıklanır bilinmez:)
-
Duyum var mi dostlar
-
@seramikçi rica ederim.Hemen açıklanmasına açıklanıyor yazılı da . Mülakata kadar olan süre uzun ve mülakattan işe başlayıncaya kadar olan süre de uzun. Velhasılkelam süreç uzun
-
su ılan bı gelsede senlense suralar
-
Geçen sene atanan guy arkadaşların başlığına duyumu olan var mı diye yazdım. Hiç cevap gelmedi. Üzdü.
-
Arkadaşlar şu Anadolu ajansının 4000 küsür kadro ilan olayı ne oldu sayı netleştimi kanundaki gibi 2000 mi ?
-
@tuketiciranti, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Geçen sene atanan guy arkadaşların başlığına duyumu olan var mı diye yazdım. Hiç cevap gelmedi. Üzdü.
Ayni seyi yapmayi düşünüyordum benden önce yazmissiniz.. Halbuki geçen sene sinava girecek kisiler belli olduğunda bizi unutmayin demistim
-
@alperen-turkuaz Bekleyişimiz işe başlamak için olsun diyelim..
-
@birgarip Özetle mayıs başı o kpss sınav ücretini her türlü ödetecekler bize yani di mi
-
@vforvandetta AA hangi kadrolara alıma çıkacakmış biliyor musunuz?
-
@accosator hocam sen olayı çok yanlış anlamışsın
-
@accosator hocam yanlış anladınız arkadaş AA, kanunlasan yeni KDV tasarısındaki kadro ihdaslarini 2 katı şeklinde verdiği için 4000 kusur alım olacakmış gibi haber sundu sonra düzeltti. Şu an RG de yayınlanmasi bekleniyor sadece