2018 Guy Alımı
-
@mustafa-kader Tahmin tabi ki Diğer sınav tarihlerini inceleyerek bulunduğum bir tahmin sadece.
-
Etkinliğe herkes katılsın belki bu yapılacak son büyük etkinlik olacak. Milletvekillerini bakanları etiketleyelim bu kez sesimiz duyulacak umarım Naci Ağbal bir açıklama yapar alımlarla ilgili..
-
KİMLERİ ETİKETLİYORUZ BASLIĞIMIZ NEDİR
-
@colin-clark tag 19.00 da verilecek milletvekillerini maliye bak. Kim varsa etiketliyoruz
-
Arkadaslar ilk yarim saat etiketleme,resim fln paylasmiyoruz
-
Tag belli oldu mu. İşteyim takip edemiyorum ama destek vereceğim tabi ki.
-
Arkadaşlar şu ilanı getirtelim artık lütfen herkes yuklensin
-
İlk yarımsaatten sonra etiketlenebilecek ne kadar kişi varsa etiketleyelim. Özellikle takipçisi çok olan arkadaşları bol bol rtleyelim. Kpss hocaları da etiketlenebilir. Tag dikkat çekicidir umarım.
-
@tuketiciranti Haber siteleri, kanalları, spikerleri vs de etiketlenebilir.
-
etkinliğe destek lütfen arkadaşlar duyarsız kalmayalım
-
Sitede kimse kalmasın herkes etkinliğe lütfen
-
GüçlüTürkiyeiçinIIbfyeKadro
arkadaşlar etkinliğe dahil olun lütfen
Dahil olan herkes atansın inşallah -
Katılım yine az gibi sanki hemen aşağılara düştü tag bu iibf de duyar ve birlik olma sıkıntısı var ya ilginç ️
-
@mathilda 2 tivit atmaktan aciz insanlar yapacak bir şey yok bu kadar insan çabalar bir şey olur onlar da faydalanır.Bugün kendi hakkını savunamayan yarın bir makama gelince milletin hakkını nasıl savunacak?
-
arkadaslar hadi twittera
-
@mustafa-kader sinir oluyorum bunkadar sorumsuz asalak bir topluluk olamaz. Binlerce genç diye twit atıyoruz oturup bir saysalar 500 kişi ya var ya yok. Bile bile umursamadan katılmayanları Allah’a havale ediyorum.
-
Twet atmaktan parmağım yoruldu ama her zmnki kişiler farklı yok ne diyim napsalar hakkimzdir
-
Biz yüzlerce tweet atalım diğerleri de uzaktan bakıp oh oh iyi gündemdeyiz diye Keyiflensin ne ala yaa
-
57 tane tweet attım artık türetemiyorum eskilerini yazmaya başladım:D
-
Yüklenelim arkadaşlar 3. sıradayız karamsarlığa gerek yok gece yarısına kadar gündemde kalır bu tag