2018 Guy Alımı
-
@parasalci kardeşim art niyet aramadan yazıyorum.yanlış anlama ama bu tür olumsuz şeyler burada paylaşılmazsa daha güzel olur sanki.
-
@paretowilfredo dostum bugün seni rüyamda gördüm ve anlatmak istedim gördüğüm rüya aynen şu şekildeydi ben rüyamda siteye girmiş oluyorum sende aynen şunu yazmışsın dostlar bugün bi akrabamdan duyum aldım bu ayın sununa ilan gelecek yazmışsın buralar bayram havasına dönmüş oluyor herkesde bir sevinç çok değişik bir rüyaydı inşallah gerçek olur
-
@lamıcimiyok ne güzel rüyaymış dostum. İnşallah böyle umutlu haberlerle gelmek nasip olur hep buraya. Hayır olsun.
-
@paretowilfredo inşallah sen müjdelersin ilanı
-
Öyle bi duruma geldik ki rüyalarımıza bile giriyor ilanlar..
İnşallah emeğimizin karşılığını alırız bir an önce ilanlar gelir. -
3 aydır askerim bugün foruma gireyim duyum varmı bakayım dedim yine aynı herşey belirsiz
-
@köyün-ağası ayni ayni birkac demirbaş üye hariç değişen sadece üyeler.
-
@guyan-gelmiş farkettim onu Allah hakkımızda hayırlısını versin
-
@i̇lanbekleyenbiri inşallah hocam
-
İibfliler işsizlikten kırılıyor siz de maliye bakanlığı alımları azaltsın temennisinde bulunuyorsunuz her sene en az 1500-1800 arası bir sayıda guy alınmalı
-
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, '400 bin tane işletme iktisat mezunu kadro bekliyor', Yok kardeşim kadro bekleme boşuna, özel sektöre gideceğiz"
Son durum böyle -
@eomer bu haberi bende gördüm bize diyo sanırım kadro isteyen bir tek biz varız bizde 40000 kadro istemiyoruz ki topu topu 2000 kadro istiyoz onuda çok görüyorlar bize biz nereye gidelim
-
@eomer Sayın Zeybekçi geçen sene de kamuya alımları sıfır seviyesinde tutmak istiyoruz diyerek geçen yılda bizi üzmüştür. Ancak bilinen bir gerçek ekonomiyi kaliteli iş gücünü ucuza arz ederek döndürmeyi düşünüyorlar muhalefet partilerinin asgari ücrete bastırma sebepleri de bunu önlemekti bakalım seneye ne olacak halimiz.
-
Siyasi konuşmak istemiyorum ama Cumhurbaşkani ve bazı Bakanlar dışında iş yapan adam yok çoğu makam,mevki sevdasindan ne dediklerini bilmiyorlar saçma sapan konuşmaları da cabası
-
İibflilerden bahsetmiyordu zeybekçi konuşmasında ama özel sektöre çeki düzen versinler oraya gitmemizi istiyorlarsa sanki aynı şartlar varda biz illede kamu diyoruz
-
Önlisans olan bölümler için söyledi bakan onları
-
Zeybekçinin sözleri A grubu ile alakalı değil hatta dedikleri doğru 400bin mezuna kadro mu verecekler HAYIR. Naci Ağbal bile bu yıl açılacak kurum sınavlarını söyledi böyle haberleri her yere yazıp milleti karamsarlığa sürüklemeyin. Sanki daha guy vs. almayacaz demiş. Kpssye 5 milyon kişi girmiş diyo genel konusuyor A grubu giren sayısı zaten 63000
-
@i̇lanbekleyenbiri 63000 puanı hesaplanan 100000 kişi girmiştir sınava
-
Arkadaşlar ben bir şey merak ediyorum. hiç pes etmeyi düşündüğünüz ,pes edersem şu işi yaparım şurda iş bulurum dediğiniz oluyo mu? Şimdi burası bunun yeri mi demeyin lütfen. Benimde sizden hiç farkım yok. Ama aklımızda olan bir B planının şu süreyi daha rahat geçirmemize yardımcı olacağını düşünüyorum.
-
@meç Tabiki 100binden fazla kişi girmiştir ben Zeybekçinin konusmaları için dedim a grubundan bahsetmiyor. Evet kamuya alımlar iyice azalıyor malesef ama bu demek değildir hiç alınmayacak..