2018 Guy Alımı
-
2018 Kpss sonuclari 31 Agustos. 26 Agustosta erken secim olursa avantajli olabiliriz
-
@rul0kat hocam hiç sanmıyorum. Bu defa da Mhuy, Dguy, Vmy gibi 2018 KPSS sonrası birçok alım olacak diye taahhütte bulunulur. İnsanlar akın eder alım olacak diye. Sonuç yine hüsran.
-
@i̇şsiziibfli Cogu secimlerle ilanlari bagdastiriyor o yuzden avantajli oluruz diye bi sevinmistim her olaydan kendimize bi pay cikartiyoruz napalim:) insallah siz yanilirsiniz secim olsada olmasa da hepimizin bekledigi ilan tez vakitte gelir
-
Arkadaşlar ben ihtimal vermiyorum muhtemelen tayyip eedoğan bahçelinin kulağını çekmek için yarın çağırdı sen nasıl böyle bir açıklama yaparsın diye
-
@rul0kat inşallah ya. Ben sadece sitem ettim ama gelir bence de inşallah
-
@hamzaömerhalid Gizli kalmayı geçtim içerdeki adamlarin hepsi kendi kafasina göre bi açıklama yapıyor bunu yapmasalar keşke yalan duyumlardanda hiç duyum almamak daha iyi
-
@meç Cuma bayramın son günü. Tatili 9 gün yapmak için haftasonunu da sayıyorlar ya o şekilde denk geliyor aslında.
İttifak değişikliğinin uygulanması için 1 yıl geçmesi gerekmiyor mu ki Ağustosda nasıl olacak ki seçim?
Ayrıca bayramda seçim yapmak Yurtiçi turizmi de olumsuz etkiler.
Ben erken seçim olacağını pek sanmıyorum ama olması bizim ilanlar için güzel olurdu aslında. -
Başkanlık seçimi mi yerel seçim mi bu yapılmak istenen
-
Yerel seçim büyük ihtimal
-
@walrass06 hem yerel hem başkanlık için yapılır. Bahçeli 3 kasım 2019 da yapılması zor dedi o tarih başkanlık seçim tarihiydi
-
@meç 2 seçimi aynı anda yapmazlar hocam imkansız yerel seçimlerin durumuna göre partiler çalışma yapacaklar başkanlık seçimi için bu riski almaz kimse
-
Erken secim ongorum cikti. Agustosta erken secim yapilmaz bu arada yapilirsa ekim ya da kasim olacak o tarih. Ilan gelemeyecek diyenleri gormek istiyorum.
-
@walrass06 hocam ikisi birlikte yapılmasa bile zaten bahçeli başkanlık seçimi için dedi ki zaten erken seçim genel seçimler için kullanılan bir terimdir. Her ne şekilde olursa olsun bence bizim alımlar için olumlu olacağı kanaatindeyim.
-
Dur bakalım arkadaşlar yarın ne çıkacak
-
Öf valla bunaldık bi ilan görseydik ya
-
@rul0kat hocam kesinlikle katılıyorum olası bir erken secimde 2017 kpss puanları olanlar avantajlı olacaktır
-
İnşallah olur seçim kpssye kadar ilan gelir o zaman
-
Erken seçim olursa bu konuşulan 1000 kişi de artar mı acaba
-
Belkide bizim ilanın gelmeyişi erken secimden dolayı olabilir
-
@duymhuyguy önemli olan ilanı kpss öncesi vermeleri. Erken seçim bu duruma yansır inşallah