2018 Guy Alımı
-
@tuuba42 2002 yi biliyordum da 2015 te de mi bahçeli tarih verdi
-
Simdi erken secim kesin mi yani
-
@biriibfli bahçeli istediyse kesindir
-
@biriibfli Hocam belli değil biz biraz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz.Hadi diyelim erken seçim kararı alındı ben Ağustos'ta olacağını düşünmüyorum.En erken Kasım gibi olur.Bu da 2017 puanlılar için pek bir anlam ifade etmez.İlanlar 2018 puanıyla gelir.
-
@paretowilfredo bugün güzel haberler verecek gibi
-
@oligopol gelişme mi var hocam
-
Arkadaşlar şu seçim olayı bize yarayabilir cidden o yüzden çok benimsemeyelim duymamış gibi yapalım neden çünkü benimsediğimiz hiç bir duyum çıkmıyor çaktırmayalım
-
@oligopol sende bi duyum varmı kardeşim
-
Arkadaşlar seçim yasalarını uygulamak için1 yıl geçmesi gerekmiyor mu ittifak ile ilgili yasalar daha 2018 şubat sonunda geçti bu durumda ağustos ayında nasıl seçim ittifakı uygulanacak bu konuda bilgisi olan var mı.
-
@fatsalı uyum yasalari ile olabilir
-
@fatsalı Anayasa geçici madde 21/H 'ye göz göz atarsanız cevap orda.
-
Yerel seçimleri erkene alamazlar değil mi fakat milletvekili seçimleriyle cumhurbaşkanı seçimleri için geçici 21/h ye göre erken seçim yapabilirler
-
@biriibfli, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Simdi erken secim kesin mi yani
Yarın netleşebilir,görüşme yapılacak.İktidar isterse olur
-
Arkadaşlar benim duyumum hala aynı ne yazık ki değişen bir şey yok. Ben @paretowilfredo hocamın duyumlarını bekliyorum.
-
Arkadaşlar erken seçim olursa geçen yılki gibi seçim öncesi ilan gelme olasılığı var mı sizce?
-
@duymhuyguy su düşüncenin basitligine bakarmisin ya yazık ge çeken yazık su ülkenin şu halde olmasının ozetisin. Çolugumuzun çocuğumuzun geleceğini alacakları bı kaç bin guy ilanıyla mi belirleyeceksiniz ? Bu ilan gelsede gelmese de içinde bulunduğumuz durum ve şartları göz önünde bulundurarak oyunuzu verin bu kadar gunlukcu olmayın!
-
@ecitah Geçen seneye benzer bir süreç olabilir.1 Guyla geçiştirebilirler yine.Çok fazla alımların olacağına inanmıyorum bazı arkadaşlar gaza gelmiş ama herkesin görüşü kendine tabi.50.000 kamu lojmanı satışa çıkarılacakmış.Son dönemler de yeni gelir akımları yaratmaya çalışıyor kamu.Sanırım Suriye'deki olaylar yüzünden başta savunma harcamaları ve diğer harcamalar bütçeyi olumsuz etkiledi.Şimdi bir de seçim harcamaları var.Hayırlısı olsun biz de payımızı alırız inş şu süreçten
-
@fernando-reges guy alsalar yeter zaten biz bunu bekliyoruz şu aşamada sadece
-
@jacky-boy neyle belirleyeceğiz ya
-
Erken seçim konusunda Bekir Bozdağ şu an bi açıklama yapıp evet veya hayır demedi yarın Cumhurbaşkanı ve Bahçeli görüşeceklermiş saat 1de sonrasında netleşebilir. Erken seçimin olması durumunda ise ilan da değişiklik olur mu derseniz bence olabilir her türlü oy kazanımı girişimi beklenir bu da doğaldır. Yarını bekleyelim bakalım.