2018 Guy Alımı
-
@uzmanyrdd 79 ve civarı
-
Dostlar ilanla ilgili son durum nedir Halkbank'a girdik uzun suredir takip edemiyoruz bilgilendirirseniz seviniriz
-
@duranvarlık halkbank ne durumda kardeş
-
@hasan2 valla egitimdeyiz dostum
-
@duranvarlık hm nerde eğitimler siz nere için girmiştiniz
-
@hasan2 guy dguy vmy ne durumda kpss oncesi gelecekmi acaba
-
@hasan2 antalyada calisiyorum egitimde burda dostum
-
@duranvarlık hm eğitim kaç gün sürüyor çünkü çok konuştukta bu konuları merak ediyorum
-
@hasan2 ilk oryantasyon egitimi oldu 6gun bin kisi antalyaya geldi. sonra 4gun subede calistik simdide temel bankacilik sertifikasyon egitimindeyiz Antalya bolge Antalya'da oluyor bu da 6gun dostum.Bu 2.egitim herkesin kendi bolgesinde anlayacagin
-
@duranvarlık hmm anladım kardeşim çok sağol
-
@hasan2 bu arada bir sinav daha acilirsa bilginiz olsun Antalya 22 kisi aldi.yani her subeye 1kisi hesaplari tamamen utopiklesti.bidahaki sinavda il tercih edecek arkadaslar bu sayilari goz onune alarak tercih yaparsa onlarin yararina olur,hayal kirikligina ugramazlar.
-
@duranvarlık ne zaman olur acaba alım
-
@duranvarlık bilmiyorum kardeşim
-
Erken secim 23 eylulmus
-
@duymhuyguy kim dedi
-
-
24 haziran veya 23 eylul konusuluyormus,bizim icin 24 haziran olmasi daha iyi olur gibi,ama bence haziranda yapilmaz daha agir isler bu surec gibi geliyor
-
@madxd eylül bizim için riskli olmaz mı ama ya sınav temmuz da eylül e kadar açıklanır zaten sınav yine KPSS sonrasına kalabilir ilanlar
-
Haziran çok erken değil mi? Şurada kalmış 1,5 ay neyi nasıl organize edecekler.Sadece biz değil birçok farklı grup seçimi bekliyor
-
Belki eylüle kadar 2 alım yapılır biri hemen yapılır diğeri hemencecik kpss sonrası eylül ayı içinde belli mi olur