2018 Guy Alımı
-
@i̇şsiziibfli eylul olursa riskli olabilir fakat simdide 1 temmuz muhabbeti cikti 24 haziranda universite sinavi varmis,tabi tarih tahminleri resmi aciklama degil yanlis anlasilmasin habercilerin tahminleri
-
15 30 da açıklama yapacaklar inşallah bizim için ve ülke için en hayırlısı olur
-
@gmzankr066 Hocam öle bi dünya yok ya keşke olsa ama yok
-
@madxd 23 eylülde olursa alımlar ne zaman olur acaba veya olur mu
-
@hasan2 23 eylul olursa ne yaparlar inan kestirmek zor bilemiyorum hic,ama haberciler olabildigince erken olur diyorlar eylule kalmayabilir
-
Bu seçimlerin erken olması yine yararimiza olmayacak, 2018lilerin de başvuracağı bir ilan gelirse her türlü geç olmuş geç olmamış fark etmez artık... Daha açıklama yapılmadı. Söylentiler dolaşıyor her zamanki gibi. 15.30 da açıklama yapacaklarmış.
-
Eylülde 10 bin polis daha alınıcakmış bence alımlar hızlanmaya başlıycak
-
@gmzankr066 1990 doğumlular girebilir öyleyse iki şans oldu
-
@gmzankr066 emniyet ve askeriye alimlari zaten hizli ve sık yapiliyor secimle ilgisi yoktur diye dusunuyorum
-
@gmzankr066 Rutin alım onlar.Kpss sonrası guy bekleyene kadar 3 tane alıma başvurmadım.2'si Pomem 1'i Paem
-
Dostlar gercekten gun boyu evde ne yapiyosynyz?Yada bir yerde calisip aksamlari mi ders bakiyosynuz?Cunku ilan beklemek cok sacma evde bos bos da durulmiyo
-
@zenginmemur dostum artik ilan beklemektense sinava uc ay kalmisken kpss ye odaklanmak daha mantikli. Yoksa ikisi de kaybedilir.
-
@zenginmemur Zaman yaklaştı diye ders çalışıyorum biraz da B grubuna bakıyorum çift yıldayız belki iyi puan çekeriz diye.Çalışan adam için Kpss-kurum-mülakatlara hazırlanmak çok çok zor.Çalışmazsan da ömrün bunlarla geçiyor karşılığını alamama durumu var.Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor
-
@zenginmemur ÜSTAD BEN EVDE DURMAYI TERKETTİM ARTIK 4 AYDR CALIŞIOM EN AZINDAN BİŞİLER ÖĞRENELİM DEDİK İYİMİ ETTİK KÖTÜMÜ ETTİK ONUDA BİLMİOZ YA
-
@fernando-reges haklisin dostum ancak para olmayinca nasil idare ediyoaunuz?Ailenden mi aliyosun birde gun boyu nasil bi programin var?Bu sorum aslunda herkese
-
@colin-clark dostum ne isi
-
Secimler 24 haziranda
-
24 haziran, vay be..
-
@rul0kat evet kesinleşti hadi bakalım
-
24 haziran belli oldu . Bize yansıması nasıl olur acaba