2018 Guy Alımı
-
@parasalci naci ağbal giderse seçimden sonra gider
-
Başlık 2018 diye açılmış ama 2019 şeklinde değiştirilecek diye korkmuyor değilim.
-
@kaimoğlan mükemmel tespit. Ne hallere düştük. Toplanıp kurban filan mı kessek bir vergi dairesinin önünde. Belki o zaman hatırlarlar bizleri
-
Arkadaşlar noldu bir gelişme yokmu forum durdu ya
-
@paretowilfredo dostum yeni bir gelişme varmı ulaşamadım dediğin kişi ye ulasabildinmi
-
@reagan senin ağır psikolojik sorunların var dostum bı doktora gorunmelisin ben sana saldırdılar demedim tepki gösterdiler dedim ayrıca duyumu söyleyen bendim bu haftaicimi açıklanacak diye duydum aldım arkadaşlar dedim paylaşımımın altında cemkiren sendin sonra millet burası forum zoruna gidiyorsa girmesin dedi kimse sana saldırmadı. Kafanda nasıl kurmuşsun öyle saldırdınız filan Allah akıl fikir versin sana ne diym
-
C.başkanı bugün star ve ntv de ortak yayına katılacak bir şekilde ulaştırabilir miyiz isteklerimizi?
-
@meç ulassa bile bu konuda soru sormazlar. Soramazlar.
-
Hiçbir hareketlilik Yok mu arkadaşlar? Bir duyum da mı yok sizce gelir mi seçim öncesi ilan? Gelirse ne zaman gelir tahmini olarak ?
-
@ecitah gelirsa ya bu hafta gelecek ya da secimden onceki son 2 haftada
-
@ecitah sanki gelmeyecek gibi... Demin twitter gündemdeki taglara baktım... Bizim gibi hatta bizim istediğimiz ilan kadrolarından kat be kat fazla kadro talepleri, denklik talepleri, bedelli istekleri ve bir tane dikkatimi çekti vergi müfettiş yrd cilarin CB den beklediği bir imza varmış, sanırım yeterlilik onaylanip müfettiş olmaları için...... Yani ocaktan beri 1250 lik duyumun önu kesildi. Ha gelmedi şimdi 2binden aşağı gelirse hiç kurtarmaz. Yine bekliyoruz tabi ama ben de zerre bu alım için umut kalmadı. Dguy için umutluydum yeni birim vesilesi olduğu için. E erken seçim ne olacağı belli değil. Risk birimi hakkinda hiç bilgi yok.
-
Arkadaşlar hemen beyaz tv yi açın özgür hoca orada bizden bahsediyor twitirda destek olmak lazım tahir sarıkaya bu kişi ye mesaj atin
-
Arkadaşlar bir yerlerde bir grup felan kurmamız lazım mesala fesbukta kurulabilir 400 bin iibfli iş bekliyor diye yoksa bu iş böyle olmayacak bir şekilde bakana ulaşmamız lazım
-
@hasan2 evet bu konuda size katılıyorum hocam. Ayrıca Twitter etkinliklerini arttırmamız gerekiyor . Yoksa bu gidişle çok bekleyeceğiz.
-
Valla bu fırsat bu fırsat bu fırsatıda kaçırırsak işimiz yaş
-
Evet Twitter etkinliğine katılım çok yetersiz oluyo insanlar ilanları oturduğu yerden bekliyo valla yazık bizlere
-
twiter dan olacak iş değil, bu etkinlikte dikkat çekmek için sayımız yetersiz. topu topu 20 bin kişi atama bekliyor bizden 400 bin kişi atama beklemiyor. mezunumuz çok diye bekleyen sayımızda aynı diye düşünmek hata olur. öğretmenlerin sadece tek alımı 30 bin i buluyor. bu yüzden onlarla yarışmak anlamsız daha göz önünde olacak bir çalışma lazım gazete ilanı gibi
-
Gazete ilanı bence en iyisi
-
@gmzankr066 en güzeli gazete ilanı
-
Aynen en mantıklısı