2018 Guy Alımı
-
Anlamadığım nokta şu ya da bilmediğim maliye bakanlığının sınavlarını ÖSYM mi düzenliyor da takvim dolu gibi bir dert oluştu yoksa maliye bakanlığının kendi takvimi mi bu kadar dolu ya da başka şekilde soracak olursam kurum sınavının olduğu gün ÖSYM herhangi bir sınav yapamıyor mu? AÖF ile Sayıştay çakışıyor diye bazı arkadaşlar üzülürken bu takvim yok derdi nereden çıktı kimseyi suçlamıyorum Ahmet Hakan vari soruyorum sadece. İlan gelecektir kaç kişi olur bilemem ama “istihdam yaratıyoruz,bak bak kaç kişi aldık daha alacağız” gibi oy beklentisi olacaktır. İktisattan da biliyoruz ki seçim dönemleri maliye politikaları ve işsizli ön planda olur. Haa keza gelmedi diyelim gelse bile sınav galiba haziranda olur ilan gelse fakat temmuzda da KPSS var siz ilan gelecek diye çalışın olmazsa bir ay daha diş sıkıp puanınızı yükseltmeye bakın kendinizi mod olarak düşürmeyin derim.
-
@marjinalfaydali iyide öğretmene kadro var sağlık bakanlığa kadro var taşerona var dünya kadar hakim savcı aldılar yani orda ekonomik kriz olmuyorda bize gelincek mi, ekonomik kriz oluyor birde bizler denetimlerle devlete para kazandıracağız en az 2 bin guy istiyoruz o da zaten normal yani kriz bahane bence başka bir durum vardır birde bu alımların sınav takvimiyle alakası yoktur illa boş okullar vardır o okullarda sınav yaparlar yeterki alım yapacağık desinler
-
Devletin bütçesi her yıl 20-30 bin öğretmen 10 bin polis, sağlıkçı 2000 hakim-savcı alırken sarsılmıyor da 2000 guy alınca mı çökecek
-
@duymhuyguy hocam ilan icin gun farki 45 olmasi lazim 51 neden yazdin?
-
Mhuy,Duy 2015.Dguy en son ne zaman aldı bilmiyorum.Guy'da 2017 ve 2015 yıllarında sınava çıktı.2018 ??? Şu tabloya bak alımlar azalmamış durmuş resmen.Öğretmenler yine iyi az da olsa alımları oluyor bizde o da yok.Artık sabır taşımız çatladı
-
Ya gelin para toplayıp yine gazeteye ilan verelim kişi başı 5-10 tl bile iş görür valla adminler mi ön ayak oluyo Facebook grupları mı oluyo kim olcaksa olsun
-
@gmzankr066 keşke böyle bir şey yapabilsek. Evet içinde bulduğumuz durum belli katkımız maddi anlamda az olacaktır ama damlaya damlaya da göl olur. Ben kendi adıma kısıtlı bütçem sınırlarında olduğu kadarıyla destek olurum böyle bir girişim olursa..
-
@paretowilfredo dostum bu sessizliğin inşallah hayra alamettir epeydir pusudasın inşallah müjdeli bir haberle çıkarsın
-
@paretowilfredo lütfen bi ses verin Güzel haberlerinize ihtiyacımız var grupça
-
@paretowilfredo güzel haberler bekliyoruz
-
@tuketiciranti hepimiz aynı durumdayız dediğim gibi 5 tl 10 tl ne çıkarsa
Dediğiniz gibi girişim olursa -
@gmzankr066 @paretowilfredo gibi birisi önderlik ederse toplarız para o sıkıntı değil çokta.
-
Arkadaşlar her sessizliğin sonu güzel oldu şuan büyük bir sessizlik var ve ben alimlarin aşiri derece de geleceğini düşünüyorm şimdi ki hükümet bu seçimi riske atmaz ve bizim için tbmm den 4000 kadro ihdas oldu bi şekilde sınava gireceğiz ama işte o tarihin belli olmamasi hepimizi derde düşürüyorm sabirlar bitti çoğumuz en az 3 yıldır çalişiyoruz istiyoruz ki yarin sinav grlsin kazanip atanmiş olalim artık çalişmayalim allah hepimizin yardimcisi olsunn arkadaşlar hepimiz bu süreçte gece gündüz dua edip allahtan isteyelim emin olun kadrolar sıraya dizilir
-
@madxd Son 6 İlan yayınlanma tarihleri ve sınavın yapıldığı tarihler arasındaki gün farkı :
1 Nisan-14 Mayıs = 44 Gün
7 Ekim-28 Kasım = 52 Gün
23 Mart-16 Mayıs= 54 Gün
13 Kasım- 28 Aralık= 45 Gün
5 Kasım-28 Aralık =53 Gün
11 Şubat-30 Mart=58 Gün
Ortalama = 51 Gün -
@keynesinabv @hedefsgk Maliye bakanlığının sınavlarını ösym düzenliyor duy mhuy gibi ancak gib sınavları ya da vmy sınavları kurum kendisi düzenliyor. Takvimin dolu olmasıda ösym ile çok alakalı değil. Bayram, seçim ve kpss; sınavları daha çok etkiliyor. Yayınladığım takvimi inceledin mi bilemiyorum. İnşallah gelecektir o sinav ancak bu cumartesiye kadar gelmezse bence 1 ay ilan beklenmez mayısın son haftasına kadar.
-
@gmzankr066 bende destek olurum arkadaşlar . Bu iş için taşın altına el koymak gerekiyor.
-
Bir ilan için kaç para gerekiyorki
-
@paretowilfredo hocam bekleyecek sabır yapacak birşey kalmadı artık son olarak gazeteye ilan verelim artık gelirse gelir gelmezse de nasip der susarız herkes 10-20 atar parayı toplarız bazı hocalarımızda katılır illaki sen bu işe öncülük et hesap numarası paylaşılır orda toplarız parayı Facebook gruplarıyla da irtibata geçersek kısa zamanda toplarız
-
Geçen sene benim hatırladığım sabah gazetesine verilmişti 5 bin lira gibi bişe tutmuştu hocalar paranın çoğunu kendileri vermişti hemen toplanmıştı para
-
Twitter etkinliklerinde hic umudum olmuyor ama bu gazeteye ilan durumu cok daha gercekci duruyor.