2018 Guy Alımı
-
O zaman bu hafta ilan geldi geldi gelmedi vay halimize
-
@priss 45 gün falan oluyo
-
Çok yakın artık hissediyorum ( duyum değil )
-
Bende varım yani öyle bir şey varsa
-
@mathilda Bu hafta gelecek olsa bakan veya başka üst düzey yetkililerden ilan gelmeden haberi gelirdi,duyulurdu.Bütün teorilerimiz çürüdü gitti.Mayıs'a da sınav göremeyeceğiz gibi.
Benim elde kalan son teorim şu: Geçen sene Guy'a girdim 1 hafta sonra Kpss sınavına.Sanırım bu sefer de Kpss'ye yakın bir tarihte yani Temmuz'da sınav yapacaklar. -
@fernando-reges zaten öyle olcak hocam , şuanda bizim amacımız kpss öncesi gelmesi mayıs geçti haziran da olsun en azından diyoruz.
-
@busus valla öyle bile olsa raziyim en azından mülakata kalırsak kpss ye daha rahat gireriz
-
Gelmeyen ilan yapmislar yeterki kpss den once sinava girelim haziran yada temmuz fark etmez
-
@seyhan bence de
-
Ben kpss den sonra da girmeye razıyım yeter ki kpss öncesi ilan gelsin eğerki guy sınavı olup 10 gün sonra kpss ye gireceksek bu dezavantaj olabilir kazansakta dezavantaj olur önce kpss ye girmek daha avantajlı olacaktır bence geçen sene guyu kazananlar bile yani morali yüksek olanlarda kpss den düşük puan aldı
-
Kurum sınavına hazırlanmak KPSS’yi olumsuz etkiliyo çünkü sadece alan bakıyoruz p3 çöp oluyo artı ister istemez imece gibi kitaplara odaklanıyoruz çalışma şeklimiz de daralıyo derken kötü etkilemesi normal ama ben kendi adıma ilan şimdi gelsin şöyle 2500 kişilik filan bi guy KPSS’den 1 gün önce sınava girmeye razıyım
-
Gidişat hiç iç açıcı değil. Duyumlar kesildi, adminler sustu, iibf yi duyan, takan zaten kimse yok. Koca yıl boşa geçti zaten, daha fazlası da boşa geçecek gibi hissediyorum.
Umarim güzel haberler öncesi sessizliktir bu. Allah yardımcımız olsun inşallah.
-
Ben ne zaman umudu kestim yazsam bir duyum geliyor birisinden
Umudu kestim ulan! -
Arkadaşlar ben şöyle bir şey düşündüm salı günleri partilerin grup toplantıları oluyor kendiniz gitmesek bile en azından anne yada babalarımızı veya bir yakınımızı göndersek iibf mezunları kadro istiyor diğe orada bizi dile getirse bizim sesimiz olsa inanın ben ankarada otursam böyle bir işlemi yapardım yokmu ankarada oturupta bu işlemi yapacak bir babayiğit eğer böyle bir etkinlik yapabilirsek inanın sonuç almamız çok hızlı olur akp yada chp farketmez birinde sesimiz duyulsa yeter zaten kanallar canlı yayın olarak veriyor şuan en etkili yol bu bence 2013 de iibfler meclise girmiş diplomamizi 5 kurusa satıyoruz diğe etkinlik yapılmıştı inanın ondan sonra gelen ilanları bilen bilir binlerce uzman müfettiş aldılar bizim en kötü şansımız bakan felan değil bizim en kötü şansımız kendi aranızda birlik olamayışımız
-
@lamıcimiyok çok doğru ifade etmişsiniz . Tam olarak sorunumuz birlik olmamak. Söylediğiniz etkinlikte gerçekten ses getirecek türden.
-
İşsizlik belimizi büktü hakkımız olan ilanı istiyoruz o da gelmiyor nasibimiz başka biyerde mi acaba onuda bilmiyorum
-
@lamıcimiyok sonuç etkili olur evet ama eylemi yapacak kişi kendini feda etmek istemez böyle bişey için.
-
@walrass06 Bende bunun üstüne düşünüyorum sabahtan beri aslında. Acaba kpss ye girdikten sonra bir işe girip o şekilde mi kovalasak buraları. Bekle bekle nereye kadar böyle.
-
@duryy hocam onu düşündüğüm için kendi şansımız değil de bir yakınımız dostumuz arkadaşımız olabilir yada bir akrabamız bizim için bunu yapabilir şuan böyle bir etkinliğin yapılması çok hızlı bir sonuç sağlar hemen sesimiz duyulur yapılacak etkinliklerin içinde en sağlam ve kesin sonuç odaklı etkinlik bu olur diğe düşünüyorum hocam
-
@paretowilfredo @can-mavi Nerdesinizzzzzzzz durum stabil mi hala üstadlar