2018 Guy Alımı
-
Bu yapılan Twitter etkinliklerini de her seferinde bir isim üzerinden yapsak. Bakan danışmanı cb danışmanı gib başkanı gibi isimlerin Adıyla ve onları etiketliyerek yapsak. Geçen birileri bakanımı ne istifaya çağırmışlardı. Biz de birilerinin isimlerine yapsak bari madem ısrarla Twitter etkinliği yapıyoruz.
-
@duymhuyguy eyvallah,ben sadece son alima baktim bu isi sabit 45 gun saniyordum,peki bunun alt ust siniri var mi acaba biliyo musun?yani 2 ayda olabilir 1 ayda olabilir mi?
-
@duymhuyguy bu arada 11 şubat ile 30 mart arasinda 47 gün var
-
@madxd minimum 45 gün kuralı var diye biliyorum. Onlarda 45-55 gün önceden ilana çıkmışlar. Yani bu işler 1 günde bakanın hadi yaptık demesiyle olmuyor sanırım. Alıma karar veriliyor başbakanlıktan onay çıkarılıyor takvime göre sınav tarihine karar veriliyor. 45-55 gün önceden ilan yayınlanıyor ya da bakan 2 ay önceden sözlü söylüyor 45-55 gün önce siteden duyuru yapılıyor.
-
@duymhuyguy eyvallah hocam
-
Birde takvim ve ösym ile ne alakası var diyenler var geçen sene ösym takvimine baksınlar mayıs ve haziran aylarında tek boşluk 14 mayıs
-
@duymhuyguy yani ne zaman gelebilir diyorsun ? Takvime göre
-
@2iki içimden geçen tarih sınav 10 haziran. Yani 27 Nisan Cuma tarihine kadar duyurusu yapılması lazım o zamanda
-
@duymhuyguy hadi inşallah
-
Arkadaşlar merhaba. Ben soruşturduğumda ilan hazırlıkları vardı ve ortalama 15 Mayıs'a kadar bir süre biçildi tahminen. Şimdi Haziran diyor bir arkadaşımız ben soruşturacağım ama dediğim gibi biz 15 mayıs derken ortalama bir süre belirledik. Mayıs ya da Haziran umarım biran önce ilan gelir de herkes rahatlar.
-
@priss üstad arkadaşın hazırladığı tablo hakkında ne düşünüyorsun. Sağolsun güzel çalışma olmuş.
-
@duymhuyguy geçen yıl 1 nisanda ilan gelmedi mi o zaman 29 nisan cumartesi de gelebilir
-
@eliff ay 28 nisan diycektim
-
@priss arkadaş sınav haziran da olcak demis
-
@priss Gözümü açar açmaz burdayım. Artık güzel bir haber bekliyoruz. İnşallah bu haberi sizlerden alırız. @paretowilfredo
-
@priss dostum haziranda gelecek olan ilânmı yoksa sınav mı ?
-
@lamıcimiyok haziranda sınav olcak soyleniyo
-
@hamzaömerhalid hangi tablo dostum görmedim ben paylaşır mısın
-
@eliff sınav haziranda olacak diyorsa ilanın yakın zamanda gelmesi lazım. Geçmiş senelerde ilanla sınav arası kaç gün vardı?
-
@duymhuyguy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@okahraman07 o zaman yenileyelim takvimi, değişen tek şey elimizde 3 hafta kaldı 1i şüpheli
Sayıştay Eleme sınavı -> 27 Mayıs
Boş Haftasonu ->3 haziran ( bu ihtimal çok zor )
Boş Haftasonu ->10 haziran ( Ortalama fark ile yani 51 gün de ilan bu haftaya denk geliyor)
Ramazan Bayramı ->17 Haziran
Seçim ->24 Haziran
Yks ->1 Temmuz
Seçim 2. Tur ihitmali ->8 Temmuz
Resmi Tatil ->15 Temmuz ( Tatil felan dinlemezlerse bir ihtimal, İlan yayını 25 Mayıs )
Kpss Lisans -> 22 Temmuz
Kpss Alan -> 29 Temmuz
Boş Haftasonu -> 5 Ağustos ( 51 Gün fark üzerinden 16 Haziran ilan tarihi)
Sayıştay Yazılı sınavı ->12 Ağustos
Kurban Bayramı ->19 Ağustos
Kurban Bayramı ->26 Ağustos
2018 kpss sonuç ilanı ->1 EylülAltın Haftaya girmiş bulunmaktayız.
@Priss üstad bu tablo. Haftasonları bu tarihler.