2018 Guy Alımı
-
Ayrıca bu kadar kritik bir seçimde , gerekli baskı kurulursa ilansız geçillmeyecektir. Şu anda herhangi bir kesimin göz ardı edileceği bir durum yok çünkü , her kesime ihtiyaç var
-
@walrass06 %90 yoktur refaransı olamadan giren. Bunun farkındayım zaten. Ama bu kul hakkında başka birşeye girmiyor bence KPSS den 85 90 puan almak için gece gündüz ders çalışsın insanlar sen onlardan daha düşük puan al bul torpili gir işe hak mı adalet mi bu sonra da kendini avut herkes refarans buluyor. Başkasının hakkını çalmak değil mi bu ? Bir tek hırsızlık mı ? Başkasının malını çalmak mı kul hakkı haram ?
-
@asyasy referansız olmuyor referanslı öteki dünyayı yakıyoruz ne yapalım o zaman
-
@walrass06 Vallaha bende bilmiyorum benimde zoruma gidiyor geçen yıl ki alımda benden daha düşük puanı olan insanlar iş sahibi oldu ve ben hala işsizim bende bilmiyorum. Tabi benden daha düşük puanı olan insanlar torpil buldu işe girdi diyemem kime sorsan adamın yoksa boşa girme diyorlar. Kimse kul hakkı demiyor. Bu sistem değişmeli adil bir sistem gelmeli sözlü mülakat işi sıkıntı oradaki 3 4 insanın insafıyla hayatın şekilleniyor.
-
@asyasy Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim
-
@walrass06 Bu işe devlet büyüklerimizin el atması gerekiyor sadece maliye bakanlığında bı sıkıntı yok adamı olanı genelde alıyolar. Müslüman ülkeye yakışan kimsenin hakkının yenmediği bir sistem getirilmeli bütün kurumlara. Öyle bir sistem olursa kimse başkasının hakkına göz dikmek durumunda kalmaz.
-
@duymhuyguy Hocam illa senin kafandaki gibi olma zorunluluğu yok sen ilanla sınav arasında 50 gün koyarsın adam 43 gün koyar yada 57 gün koyar.
-
@enki koysun aynı sonuca çıkar gün yok çünkü 10 haziran boş sadece
-
@walrass06 ne alakası var geçen yıl arkadaşlarım 7 ay içinde başladı ise tabi soruşturması bilmeyenler vardır bilemem ama ortalama bu kadar suruyo
-
gelir idaresi insan kaynaklari daire baskani istifa etmis
-
@walrass06 demek istediği cumartesi ilan gelmezse temmuza kalır dediniz ya ondan
-
@madxd neden acaba
-
@eliff milletvekilligi aday adayi olmak icin
-
@eliff bana mı dediniz bişe anlamadım
-
düzeltme;gelir idaresi insan kaynaklari daire baskanliginda grup baskani istifa etmis,yanlislik olmasin.
-
@walrass06 dediniz ya çok uzun suruyo o kadar uzun surmuyo onu diyorum
-
@walrass06 Hocam şöyleki mesela 10 Haziran Boş veya başka bir tarih..Biz ilanın 20-27 Nisan arası geleceğini düşünüyoruz yani bir haftaya sıkıştırıyoruz..Fakat böyle bir zorunluluk yok ilan ile sınav arası 45-60 gün arası değişebilir.Yani boş olan her hafta için ilan gelme ihtimali 2 haftalık bir süre içinde bence..
-
@enki O yuzden zaten önümüzde kpss var kimse bırakmadan calissin bence ilan geldiğinde hazır olsun
-
@eliff ben uzun sürüyor demedimki
-
Bilmediğimden soruyorum.Kurum sınavları Cumartesi günleri yapılamıyormu ?