2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar maliye bakan yardımcısının twitinin altına talebimizi yazalım 1 dakikalık bir iş belki dikkate alıp bir cevap verebilir. Twitinin altında çok fazla yorum olmadığı için dikkat çekebilir. https://twitter.com/Cengizyavili/status/989565643983814658
-
@duryy yapsak medyayada resimleri servis etsek Allahım ne hallere düşürdüler bizi
-
@paretowilfredo o zaman sınav KPSS sonrasına sarkacak gibi. Abi canımızı yanıyor bunun acısı Çıkar. Dünden beri üç haber merkezine yazı yazıyorum birtane cevap verilmedi. Gib i aradım bir numara verdiler maliyenin di sanırı kadın guyu biz almıyoruz neden bize yönlendirdiler bilmiyorum ama Biz defterdar filan alınlarını yapıyoruz ancak bize gelen henüz bir bilgi yok dedi. Ben tabi halimizi anlatmaya devam ettim kadın bana burada ki en yetkilinin bile bir bilgisi yok dedi. Ya bu ne ya biz ne yapıyoruz bu kadar gizli olan ne. Arzu Erdem’in sekreterine mesaj bıraktım belki o bakana söyler. Bizde anadan doğmayız 1 yıl geçti KPSS den hala bir net açıklama yok. İlla biri kendine zarar mı vermeli dikkat çekmemiz için. KOnuşulan rakamlar komik gelen rakamlar komik. Delirmemek elde değil ya. KPSS sonrası demek 15 ayı geçiyor demek. Kimsenin umrunda değiliz ya kimsenin kimsenin.
-
@paretowilfredo @maesteo Yetişme ihtimali muhtemel talep toplanması 1 aylık bir süreç. Ama tabiki takdir üstlerde bakalım umarım kpss öncesinde gelir pareto hocam uğraşın için teşekkürler. Ama bu takdir yetkisinin bizim lehimize kullanılabilmesi için bizimde etkinlik vs ile özellikle seçim döneminde baskı oluşturmamız gerekiyor katılırmısnız bilmiyorum @paretowilfredo
-
@paretowilfredo İstanbul'u sorsaydın hocam ya
-
@gmsmustafa bak görürsünüz geçen yıl gibi olucak 14 temmuz gbi sınava giricez 2 hafta sonra da kpss ye giricez ilan da 1 ay snra gelcek bence
-
Bu kadar yetkili bir isim ilan hazırlığı var diyorsa bu ilan bir Türkiye gerçeği olarak seçimden önce kesin olarak gelecektir bence.Ancak üzüldüğüm nokta şu; madem ki ihtiyac var neden bu takvim sıkıştırılır bu mevsime? Ocak-Şubat-Mart aylarında neden halledilmedi? Neden ömrümüzden,sağlığımızdan çalındı?
Sebep olan herkese hakkım helal değildir.
-
Kısacası geçen yıl ki gibi hemen seçimden önce verilecek . Bu kadar takvim sıkışıkken bu aralar ilanın verilip , sınavın haziran da olması en mantıklısıydı oysa ki
-
Kpss ye yakin zaman vurgusu bana da gecen seneki gibi olacagi intibasi verdi dostlar. Bu yonden gecen seneki tabloya benzer bir surec olacaktir eger gelirse.
Bu kadro belirlemesi bence sayiyi 1000'in uzerine cikarir. Cunku ihtiyac hasil bu konuda tum kurum mutabik.
-
@hamzaömerhalid @paretowilfredo Teşekkür ederim çabalarınız için. Biz elimizden geleni yaptık sıra onlarda. Yetiştirmeye çalışanlar arasında inşallah bizi anlayabilecek ve işleri aksatmadan hızlı davranabilecek kişiler vardır. İşini hakkıyla yapan herkesten Allah razı olsun. Yapmayan da yine Allah'a havale.
-
@palamut sebebi su komur karsiligi oy alir gibi ilan karsiligi oy alabilmek. Allah colugundan cocugundan cikarsin bu zihniyettekilerin
-
Mart'ta ilana çıkıp Mayıs başı gibi sınav yapsalardı kurumun incileri mi dökülürdü? Anlaşılan hem GUY sınav stresi hem KPSS stresi yine bizi bekliyor.
-
Arkadaşlar bu sürecin hızlanması için etkinlikliklerimize devam etmemiz lazım özellikle twitterda. Seçim sürecinde sosyal medyanın etkisini gözardı etmemek gerek.
-
Kpss öncesinde ilan gelecektir.Seçim var arkadaşlar.Kamuya personel alımı seçim zamanları artış gösterir,bu hep böyle oldu.Ama keşke birileri artık işsiz,stresli,bıkkın şekilde ders çalışan ve ilan bekleyen bizleri düşünerek hareket etse.Keşke şu tatsız bürokrasinin altında ezilen biz olmasak.İşimiz zor,Allah hepimize sabır versin.
-
Ve su twitter etkinligi isini birakin kimsenin salladigi yok gecen sene de secim oncesi geldi bu sene de ayni mantik bizim etkinligimiz flan umurlarinda degil.
-
Aynen kardeşim o yüzden öğretmenler sürekli normal alım takvimi üzerine ek atama alıyorlar haklısın hiçbir etkisi yok.
-
Arkadaslar yakin zamanda izmirden Ankaraya vergi dairelerinin denetiminden sonra yazi yazilmis personel acigi var diye.Ben inaniyorum ki o ilan illaki gelecek.Ben gibi Mulakatlardan elenenler de asla umidini yitirmesin.istanbulda yedeklere kalan sgk denetmenlikte asil listede yer aldi.Son guyda saglam bi referans savasi vardi bu cok asikar.
-
Onlardaki oy potansiyeli sende yok. Bugunden sonra gelecek ilan senin twitinlemi glecek saniyosun. Hadi at bi twit o zman
-
@paretowilfredo İstanbul hakkında bilgi var mı?
-
Başka iller hakkinda malumat alamadim dostlar yukarda da belirttim.